שרשור הפרק הראשון של העונה ה3 באקסטרה!

bar167

New member
../images/Emo44.gifשרשור הפרק הראשון של העונה ה3 באקסטרה!

שאלות-תשובות-הערות-תמונות ועוד.. ה-כ-ל פה! תהנו

bar167

New member
כל כךך!! ../images/Emo23.gif

איך התרגשתי כשראיתי תפתיח..

bar167

New member
שאלה על הפרק של היום!!

1. מי זה הויליאם(או איך שלא קוראים לו.. זה שקית' דיבר עליו..) הזה ומה הקטע של האיש שירה בקנדל? קצת שכחתי מהעונה בקודמת..
2. האם הבחורה שגילחו לה את הראש בסוף הפרק זאת ג'ולי? תודה מראש

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifנמ.

1. ואי, לוידעת להסביר. 2. לא, זו פארקר. התזכירי לי מי זו ג'ולי? ><

bar167

New member
אהה כן אליה התכוונתי..

נראה לי שפשוט קוראים לה ג'ולי במציאות.. וואי איזה פחד..

bar167

New member
מישוו?!?!

אולי מישו יכול להסביר לי על הוויליאם הזה וההוא שירה בקנדל?!

Jedi Force

New member
אממ...

את מתכוונת ליאם נראה לי. ליאם זה לא אותו אחד שפיצץ את האוטובוס, שהיה ראש העיר? אני לא ממש זוכר, אבל חיפשתי בזיכרוני כל מבוגר שקשור לקנדל בצורה כזאת או אחרת ולא ממש הבנתי. אגב, הכסף שהיא קיבלה, זה בגלל שאותו אחד התאבד והיא כאילו "ירשה" את הכסף שלו כי היא רשומה בחברה? נ.ב. היה מאוד אכזרי הקטע שהוא הרג אותה, כאילו היא הפנתה לו את הגב, כי לא שמעו צרחות.

elrad2

New member
שאלות על הפרק של היום

אני לא כל כל מה האמת שהתגלתה על קנדל בעונה שעברה. גילו שהיא ישבה בכלא? על מה? אם אני זוכר נכון, היא הראתה לקית' מזוודה בעונה שעברה. בעונה הזאת גילינו שזה היה כסף. למה היא בכלל הציעה לקית' משהו? הוא עמד לעצור אותה? למה קית' קיבל בכלל את הכסף, ולא נסע ישר לוורוניקה? אני יודע שהחבר של קנדל לא הופיע בעונה שעברה, אבל לא הבנתי את הקשר לקנדל. הם ישבו בכלא ביחד? למה היא חייבת לאחיו ליאם כסף? ולמה הוא הרג את קנדל? למה ויני התקין מכשיר האשנה אצל קית'? מה הקשר שלו לכל הסיפור. אם חלק מהתשובות יתגלו רק בפרקים הבאים, נא לא לגלות. אנא ענו רק על דברים שידועים כבר. תודה רבה ומצטער על האורך.

bar167

New member
זה בדיוק מה שרציתי לשאול רק שכחתי תשמות ../images/Emo4.gif

אופיר62

New member
הסבר של כל המצב

בפרק האחרון לעונה השנייה לאחר שביבר התאבד קנדל מקבלת את כל הכסף שלו מחברת הנדל"ן כי החברה על שמה, והיא מבקשת עזרה מקית'. ליאם פיציפטריק (אין לי מושג איך כותבים את זה), רצה חלק מהכסף שהיא קיבלה והיא הסכימה אלא שהוא רצה יותר מידי, לכן קית' עזר לה לצאת מהעיר. אח שלו שהיה בכלא קורמק משתחרר מוקדם יותר על התנהגות טובה וקית' הוסף אותו ומביא אותו לקנדל. ויני עובד עבור ליאם שרוצה למצוא את קנדל ולקחת את הכסף אז הוא שם לו בתיק עט עם מכשיר להאזנה כדי לגלות איפה הם. כשקית' מגלה את העט הוא בא לקחת את האקדח שלו מתא הכפפות והוא מוצא את הנרתיק רק ומבין שקורמק לקח אותו ועומד להרוג את קנדל. כשקית' נכנס פנימה הוא רואה את קורמק יורה בקנדל והוא בא לירות גם בקית' והוא בורח החוצה. מקווה שעזרתי לכולם להבין מה קרה.

Jedi Force

New member
רגע...

ויני הוא אח של ליאם? ועוד משהו, כי נראה שאתה מבין בסדרה, לא היה איזה סצנה בעונה השנייה שקנדל שמה מין מצלמה באמבטיה של לוגן?

bar167

New member
וגם..

היה קטע בסוף העונה השנייה שמראים את קנדל שוכבת כזה עם אהרון אקולס ושותים יין וכל זה.. בזמן שורוניקה הייתה על הגג עם ביבר. אז מה איתם?? (ואם זה עדיין לא שודר אז אל תגיד..)

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifאהרון מת.

קלרנס משהו, המאבטח[?] של קיין תוכנות הרג אותו.

bar167

New member
מההה?!? האא??!?!?!?!

זה כבר שודר בעונה 2?? י בסוף הפרק של עונה שניה הוא עם קנדל במיטה.

אופיר62

New member
ואז היא הולכת ורואים את ההוא

שאחרי על האבטחה בחברה של קיין יורה בו והורג אותו ואז רואים את דנקאן עם הבת שלו בחוף והוא שואל CW? (הראשי תיבות של השם שלו) והוא אומר בוצע. בקיצור דנקאן גרם לאחרי אבטחה בחברה של אביו לירות באהרון ולהרוג אותו כנקמה על זה שהוא רצח את אחותו.

למעלה