שרשור הפרק הראשון של העונה ה3 באקסטרה!

bar167

New member
....

אני פשוט לא כלכ ךכ הבנתי את הקטע הזה עם דאנקן והאיש ההוא שהוא דיבר איתו בטלפון בפרק האחרון לא העונה השניה ועכשיו הבנתי שזה הרוצח או משו כזה..

אופיר62

New member
ויני הוא בלש פרטי שעבד עבור

ליאם, ולאח של ליאם קוראים קורמק, שהוא זה שירה בקנדל. הייתה סצנה כזאת, כניראה היא פשוט התגעגעה אליו או משהוא כזה כי לא התיחסו לזה יותר בסידרה. ואני בת.

אופיר62

New member
בגלל שלכל אחד מהם.....

לכל אחד מהם הגיע חלק מהכסף: לליאם הגיע כי הוא עזר לקנדל להפוך לקנדל (היא בעצם מישהי אחרת) בישביל לקבל כסף מאבא של דיק וקסידי (אני לא זוכרת איך קוראים לו). לקנדל כי היא בעצם קיבלה את הכסף. וקורמק עם קנדל ככה שהכסף צריך להיות של שניהם. ליאם רצה חלק יותר גדול מהשלל לכן קנדל נאלצה לצאת מהעיר, אבל קורמק רצה את כל הכסף להצמו בלי להתחלק עם קנדל ואחיו, ליאם לכן אחרי שהוא הגיעה לקנדל הוא הרג אותה בישביל הכסף. מקווה שהבנת. שלחתי גם מסר. נ.ב אני מקווה שלא טעיתי במשהו אבל מבינים מה קרה גם בפרק הבא.

nick at noon

New member
קנדל לא שמה מצלמה במקלחת

זו טעות נפוצה מפני שבאמת לא היה ברור בהתחלה מה היא עשתה. היא לקחה משם שערות של דאנקן שנותרו במקלחת. היא עשתה את זה בשביל אהרון, אחר כך היא שתלה את פסל האוסקר של אהרון יחד עם כמה שערות של דאנקן בחצר של משפחת קיין ככה שכשגילו את זה הייתה עדות טובה מאוד לכך שדאנקן הוא זה שהרג את לילי ובכך היא עזרה לאהרון לנצח במשפט שלו.

אני לא יודעת מי זה הליאם הזה

אבל ראש העיר שדיברת עליו היה בכלל וודי, והוא לא פוצץ את האוטובוס. קסידי עשה את זה.

TheLost

New member
אני לא בדיוק זוכר, אבל אני אנסה

זה יהיה קצת מעורפל אבל ליאם הוא אחד ממשפחת פיצפטריק, והוא וקנדל היו ביחד ועשו ביחד תרמית כדי לקבל כסף.

meital f

New member
וולקאם באק ורוניקה../images/Emo99.gif

שוב פעם פרק שצריך לעקוב אחרי כל מילה אחרת לא נביןץ אהבתי הכי ת'סצינות בקולג', ובכלל את כל הפרק. פרק מעולה, סיומת מעולה, ופשוט מותח

smadarbi

New member
אז מה ,

התעלומה העונתית תיהיה מי אונס את הבנות? אל תבינו אותי לא נכון, אונס זה אחד הדברים הכי מזעזעים שיש בעולם ואני בעד סירוס באמצעות סלעים וסכינים לאנסים ( בנוסף למאסר עולם) אבל אחרי שבעונה 1 העלילה היתה מי רצח את לילי ( וגם מי אנס את ורוניקה) ובעונה 2 זה היה מי פוצץ את האוטובוס , זה לא קצת הליכה אחורה ? זה פשוט לא נראית כמו עלילה שיכולה להסתעף כמו שהעלילות הקודמות עשו ... אם נשים את זה בצד- ורוניקה שולתתתת!!! איך התגעגעתי!!! אני פשוט חולה על הדמויות וחולה על התסריט השונון והמתוחכם של הסדרה הזו!

אופיר62

New member
בעונה הזאת יש שתי תעלומות מרכזיות הראשונה

פרקים 1-9 -האונס של הבנות. השנייה 10-15. וב5 הפרקים האחרונים אין תעלומה מרכזית וכל פרק עומד בפני עצמו.

Jedi Force

New member
אפרופו האונס...

לא היה איזה פרק בעונה השנייה שורוניקה הולכת לבדוק איזה קולג' אחד ושם היא מגלה מי אונס ת'נשים ואז מגלח אותם? הרי אנחנו יודעים מי אלה, אלה היו אותם חבורה של בנים עם הבית של אחד מהם, כמו איזה כת. או שהפעם מדובר באנס אחר לגמרי?

לא לא

פשוט באותו הפרק האשימו את טרוי שהיה החבר שלה שהוא האנס. ורוניקה רק גילתה שטרוי חף מפשע, וגילתה גם מי שלח לאחת הנאנסות את הקופסה עם השיער. זה הקשר של קבוצת הבנים לסיפור. הם היו מקבלים נקודות על זה שהם היו משכיבים בחורות ועונשים אם הם לא היו מצליחים. אז אחד מהבנים שם לא הצליח להשכיב את זאת שנאנסה, והיה לו שיער ארוך אז בתור "עונש" גילחו לו את השיער. הוא מתוך נקמה שלח את השיער הגזור שלו לאותה בחורה שנאנסה והראש שלה גולח, (אבל זה קרה לה רק אחרי שהיא שדחתה את אותו הבחור)- וזה מה שורוניקה חשפה.

וואו.

היה ענק! כל כך התגעגעתי. וממש התרגשתי. ואין אפילו הפתיח ענק! יש למישהו אולי את הגרסה הזאת לשיר? אהבתי הכל והיה כל כך טוב ממש התגעגעתי.. מה שכן היה חסר לי voice over.. רק לי זה היה קצת חסר?! אם למישהו יש את הגרסה הזאת לשיר וגם תמונות חדשות של העונה השלישית אני ממש אשמח שתשימו ותגידו לי אולי מה השם של הגרסה וכאלה.. התגעגעתי כל כך!!!

Sweetened

New member
ש.ח

מישו יודע אולי אם יש שידורים חוזרים..??? פיספסתי את הפרק הראשון אוךך... =\

וגם

לפעמים הבאות אם היום והשעה לא נוחים (במקרה שלי לפחות) יש שידור חוזר ביום רביעי ב-15:30.

RVD18

New member
ממש אהבתי את הפרק../images/Emo13.gif

ראיתי אחרי שבר המליצה לי
ואני מתכוון להמשיך

למעלה