שישבת ה- 20-21/8 ב- yes Comedy

liranru

New member
../images/Emo44.gif שישבת ה- 20-21/8 ב- yes Comedy

שישי ה- 20/8: ========== אי אפשר בלי טד 2 - פרק 9 | 22:40 איש משפחה 8 - פרק 8 | 23:05 קליבלנד - פרק 8 | 23:30 רוק 30 - עונה 4 - פרק 19 | 23:55 שבת ה- 21/8: ========== ריטה רוק - פרק 2 | 18:05 כריסטין הישנה 5 - פרק 3 | 18:30 המפץ הגדול 3 - פרק פתיחת העונה החדשה | 18:55 משפחה מודרנית - פרק סיום העונה | 19:20 צפיה מהנה וסופ"ש נעים

קובי221

New member
../images/Emo207.gif WIPEOUT

מישהו יודע איפה התוכנית מצולמת. איך בא לי שהסדרה תעשה עלייה לארץ!!!

assafTV

New member
הגרסה האמריקאית מצולמת בקליפורניה

שאר הגרסאות מצולמות באותו סט הממוקם בארגנטינה. כך שאם תהיה גרסה ישראלית המשתתפים בה יטוסו לארגנטינה לצילומים.

קובי221

New member
אני מכיר רק את הגירסא האמריקאית שמשודרת ביס.

פשוט תוכנית חזקה. אפשר לבנות סט צילומים כמו שבנו בארה"ב... רק שבטוח זה לא יקרה בגלל העלוית הגבוהות של הפקת תוכנית כזו.

TaMiRMo

New member
נראה לי שרננה רז הייתה קופצת עליך

אין מספיק מים בשביל תכנית כזו בארץ

X יו יו S

New member
המפץ הגדול

הציטוט הבא היה מה זה מצחיק Sheldon Cooper: I'm going to stay here in Texas, teaching evolution to creationists. Mary: Watch your language, Sheldon. You know everyone is entitled to their opinion. Sheldon Cooper: Evolution is not an opinion, it's a fact. Mary: And that is your opinion. Sheldon Cooper: [to the others] I forgive you. Let's go back. [Leaves] Mary: Don't tell me prayer doesn't work

מה יא

New member
אני לא מבינה איך פיספסתי../images/Emo96.gif

את כ-ל עונה 2 של המפץ הגדול
היו שני פרקים ביום נכון? ובדיוק כשהתחיל להיות מעניין! איפה אני יכולה להתעדכן בתקציר קצר של עלילת העונה השנייה?

מה יא

New member
מה לשאול?../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif

התכוונתי בכללי אם מישהו יכול לספר לי מה קרה, או לתת קישור לתקצירים (אפשר גם באנגלית, אם זה לא ארוך מדי). אין בסדרה הזאת הרבה התרחשויות אבל בכל זאת... מה קרה עם פני ולאונרד וכל זה.

מה יא

New member
לצערי היס מקס איכזב../images/Emo96.gif

ראיתי את הארי פוטר (היה מצחיק
) והיתה עוד תוכנית בהקלטה, אז הוא התחיל להיתקע וביטלתי את המפץ הגדול. ושכחתי להקליט את זה שוב בלילה... מזה התבאסתי. מה קרה בו?

X יו יו S

New member
אוקי באמת אין

אז ככה הם חוזרים ממסע שלהם ואז בדיוק שהוא פני התנשקו שלדון בא כי הוא גילה שהם שיקרו לו שהם היו במסע בקשר לאיזה תיאוריה ושהם שיקרו ושזה רעיון שלו לשקר לשלדון קיצר כל פעם שהם התקרבו היה משהו שהפריע להם וזהו עד סוף פרק בסוף הפרק הם ביחד ביחד בזה נגמר הפרק שהם מרגישים מוזר עם כל העניין הזה

מה יא

New member
חח אוקיי תודה :)../images/Emo96.gif

באסה שפיספסתי את זה. בתקצירים זה ניראה שלא קרה כלום ביניהם בעונה השניה. הם באמת זוג מוזר, אבל נקמת החנונים וכל זה
סליחה על השטחיות, אבל מה שמפריע לי בסדרה הזאת זה שאין אף אחד חתיך
אף לא אחד!

X יו יו S

New member
אני חושבת ששלדון יפה

וזה שמשחק את לאונרד היה יפה שהוא שיחק ברוזאן

למעלה