שאלון TV

או.קיי ../images/Emo9.gif

YES או HOT? כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? לא יותר משעה. מהי התוכנית האהובה עליך? חברים וכל מיני תוכניות ריאליטי. ערוץ 22 או 10? 22 MTV או מוזיקה 24? מוזיקה 24 את\ה צופה בטלנובלות? לא מהו הערוץ המועדף עליך? אוהבת את יאס וויקנד. (19) מהי התוכנית המועדפת עליך? חברים ועוד תוכניות ריאליטי (שאלת כבר) איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) ריאליטי וקומדיות

Incomplete Girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

YES או HOT? יסססס כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה?שעתיים שלוש מהי התוכנית האהובה עליך? אוסי ערוץ 22 או 10 ? 22 MTV או מוזיקה 24 ? MTV
את\ה צופה בטלנובלות ? נופ מהו הערוץ המועדף עליך ?MTV ויס ויקאנד מהי התוכנית המועדפת עליך? זה לא כבר היה?
איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)? דרמות וקומדיות

blacky h

New member
עונה :]

YES או HOT ?HOT כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? בערך שעתיים. מהי התוכנית האהובה עליך? מלקלום באמצע, ומלא אנימות שלא משדרים בטלויזיה ויש להם שמות יותר מדי ארוכים שאני לא אתחיל לכתוב:]. ערוץ 22 או 10? נראה לי 22. MTV או מוזיקה 24? אף אחד. P: את\ה צופה בטלנובלות? *מודה* אבלאבל.. רק קצת. מהו הערוץ המועדף עליך? קשה.. אני רואה בעיקר ערוץ 3, וביפ. וגם קצת ערוץ הילדים לפעמים
. מהי התוכנית המועדפת עליך? כבר הייתה שאלה כזאת, לא? איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)? לא משנה מה העיקר שיהיה אנימה :) אבל גם סתם קומדיות זה נחמד.

sapir aloud555

New member
.. ../images/Emo121.gif

YES או HOT? יס. כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? שעה וחצי. לפעמים בכלל לא. מהי התוכנית האהובה עליך? יש כאלו שמתחלפות. כרגע, השיר שלנו. ערוץ 22 או 10? נראה לי ש22 MTV או מוזיקה 24? תלוי. את\ה צופה בטלנובלות? לא מהו הערוץ המועדף עליך? נראה לי שMtv ויס אנימה.. מהי התוכנית המועדפת עליך? היה קודם. איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות? סדרות קומדיה, אימה, מתח, ומוזיקה.

Cut Up Angel

New member
../images/Emo44.gif

YES או HOT? YES כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? חצי שעה? מהי התוכנית האהובה עליך? לא'ידעת=X ערוץ 22 או 10? 22 MTV או מוזיקה 24? MTV את\ה צופה בטלנובלות ?לא מהו הערוץ המועדף עליך ? YTV מהי התוכנית המועדפת עליך? אין איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)? ריאלטי זהו מצטערת שזה כ"כ קצר... אתם מוזמנים להוסיף עוד שאלות תחת הכותרת: תודה תענו ותהנו

ffiendd

New member
המנו.../images/Emo54.gif

YES או HOT? אף אחד מהם. כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? דקה או שתיים. מהי התוכנית האהובה עליך? משחק מכור. נראהלי. ערוץ 22 או 10? 22. MTV או מוזיקה 24? 24. את\ה צופה בטלנובלות? לא. מהו הערוץ המועדף עליך? 22. אין לי הרבה ברירות. מהי התוכנית המועדפת עליך? פרסומות.(ככה זה תמיד יוצא בשנייה שאני בודקת מה יש בטלוויזיה וסוגרת) איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות(ריאלטי, בישול ועוד..)? לא יודעת, אין לי סוג מוגדר של תוכניות. שיעניין וזהו.

מסטולית

New member
../images/Emo9.gif

YES או HOT - הוט כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה - 45 דקות בטלנובלה בע"מ
מהי התוכנית האהובה עליך ערוץ 22 או 10 - 10 MTV או מוזיקה 24 - 24
את\ה צופה בטלנובלות - רק בטלנובלה בע"מ! מהו הערוץ המועדף עליך - 3 מהי התוכנית המועדפת עליך = טלנובלה בע"מ
איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) - טלנובלות, ובידור

NiKi†a

New member
ממ פסדר =]

YES או HOT? הוט כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? שעה מהי התוכנית האהובה עליך? יש כל מיני.. ערוץ 22 או 10 ? 22 MTV או מוזיקה 24? אמטיוי[2] את\ה צופה בטלנובלות? לא מהו הערוץ המועדף עליך ? אמטיוי2..וערוץ3 מהי התוכנית המועדפת עליך? היה כבר..כאילו..מה? איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות? מוזיקה בד"כ

כזה שאלון קצר.. נו מילא

* הוט - זה מה שיש לי- ואני מעדיף.. ליס יש רק את יתרון הסרטים החדשים.. * צופה בשני תוכניות ביום בממוצע. * 24 (לא הערוץ- הסדרה) * ערוץ 10. * מוזיקה 24. * לא צופה בטלנובלות. * ערוץ 1. * חוזרות פה השאלות? מה קורה פה? * תוכניות דרמה הם הסוג המועדף עלי.

Shani276

New member
שלי..

YES או HOT?בתאכלס,יש לי HOT.רק בגלל ביפ אני שמחה שיש לי הוט
כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה?לא הרבה..שעה עד שעתיים גג ערוץ 22 או 10 ?10 MTV או מוזיקה 24 ? מוסיקה24 את\ה צופה בטלנובלות ?לא מהו הערוץ המועדף עליך ?ביפ!!!ויש גם את ערוץ E אבל זה ככהככה.. מהי התוכנית המועדפת עליך?כלמיני,"משחקמכור"-ערוץ 2,"הרצועה"-ביפ,ועוד המון תוכניות בביפ איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)? אמממ...בעיקר סאטירה

nni8

New member
עונה

YES או HOT יס אבל יש לי הוט חח כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה פעם הרבה עכשיו לא יותר מכמה תוכניות מהי התוכנית האהובה עליך השיר שלנו אבל קשה לי לראות כי יש לי הוט אז אני מחפשת אצל מי חח ערוץ 22 או 10 22 MTV או מוזיקה 24 24 את\ה צופה בטלנובלות כן מהו הערוץ המועדף עליך ממ... מהי התוכנית המועדפת עליך השיר שלנו ^^^^ איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) הכל תלוי עד כמה זה מעניין אבל חח

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

YES או HOT HOT כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה 5 שעות מהי התוכנית האהובה עליך גיא פינס ערוץ 22 או 10 22? MTV או מוזיקה 24 MTV את\ה צופה בטלנובלות לא מהו הערוץ המועדף עליך אין כזה מהי התוכנית המועדפת עליך כבר אמרתי איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) קומדיה

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif עונה+חדשה!

YES או HOT- הוט כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה- שעתיים מהי התוכנית האהובה עליך- אמממ... אין לי :\ ערוץ 22 או 10- 22! MTV או מוזיקה 24- 24!! את\ה צופה בטלנובלות- כבר לא מהו הערוץ המועדף עליך- נון (אין לי) מהי התוכנית המועדפת עליך- אין לי איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)-אמממ... תאמת? ריאליטי

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

YES או HOT? הוט. כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? אממ.. לא יודעת
מי מחשב]; מהי התוכנית האהובה עליך? חברים ערוץ 22 או 10? 10 MTV או מוזיקה 24? MTV את\ה צופה בטלנובלות? רק בע"מ
מהו הערוץ המועדף עליך? 3 וביפ. מהי התוכנית המועדפת עליך? הרגע אמרתי חברים
איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות? (ריאלטי, בישול ועוד...) אממ.. סיטקום

English Muffin

New member
עונהה

YES כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה-איזה שעה מהי התוכנית האהובה עליך-יש לי כמה ערוץ 22 או 10- 22 MTV או מוזיקה 24- 24 את\ה צופה בטלנובלות- רק באיסטנדרס מהו הערוץ המועדף עליך -19 מהי התוכנית המועדפת עליך- the o.c איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)- סתם סדרות זהו מצטערת שזה כ"כ קצר... אתם מוזמנים להוסיף עוד שאלות תחת הכותרת: תודה תענו ותהנו

IkMfNiY

New member
טלוויזיה :X ../images/Emo42.gif

YES או HOT? הוט כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? רק בתוכניות הקבועות, אז לא הרבה P: מהי התוכנית האהובה עליך? לא יודעת P: ערוץ 22 או 10? 10 P: MTV או מוזיקה 24? ערוץ 24 רולז :X את\ה צופה בטלנובלות? טלנובלה בע"מ =+= מהו הערוץ המועדף עליך? 24 ואקסטרה הוט מהי התוכנית המועדפת עליך? שוב, אין איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) ריאליטי :X יעל

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifטלוויזיההההההה

YES או HOT? יס יס יס כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? לא יודעת.. אולי 4-5 שעות מהי התוכנית האהובה עליך? השיר שלנו ערוץ 22 או 10? 22 MTV או מוזיקה 24? 24 את\ה צופה בטלנובלות? לא ממש מהו הערוץ המועדף עליך? 24 מהי התוכנית המועדפת עליך? כוכב נולד איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)? תוכניות סאטירה, כמו ארץ נהדרת, קצרים וכו'

fushit

New member
17

YES או HOT? הוט. כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? שעה- שעתיים. מהי התוכנית האהובה עליך? בובה פראית. ערוץ 22 או 10? 22. MTV או מוזיקה 24? מוזיקה 24. את\ה צופה בטלנובלות? כן. מהו הערוץ המועדף עליך? ערוץ 2. מהי התוכנית המועדפת עליך? ארץ נהדרת. איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)? קומדיות.

RossandRachel

New member
שלי...

YES או HOT הוט הוט הוט!!!שולט!! כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה עקב מחסור בזמן-יש ימים שבכלל לא...שלושת רבעי שעה בשבוע באופן קבוע- וורוניקה מארס ואם יש לי זמ ןאז עוד מהי התוכנית האהובה עליך חברים!!!!! ערוץ 22 או 10 לא יודעת...לא רואה... MTV או מוזיקה 24 אותו דבר מבחינתי... את\ה צופה בטלנובלות ממש לא מהו הערוץ המועדף עליך ביפ/אקסטרה הוט מהי התוכנית המועדפת עליך לא שאלו א תזה כבר? חברים! איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) קומדיה-סדרות

למעלה