שאלון TV

Danielle b3

New member
../images/Emo44.gifשאלון TV../images/Emo44.gif

YES או HOT
כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה
מהי התוכנית האהובה עליך
ערוץ 22 או 10
MTV או מוזיקה 24
את\ה צופה בטלנובלות
מהו הערוץ המועדף עליך
מהי התוכנית המועדפת עליך
איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות
(ריאלטי, בישול
ועוד...) זהו
מצטערת שזה כ"כ קצר...
אתם מוזמנים להוסיף עוד שאלות תחת הכותרת:
תודה
תענו ותהנו

Danielle b3

New member
../images/Emo124.gifעונה../images/Emo124.gif../images/Emo9.gif

YES או HOT
יס
כמה זמן בממוצע ביום את צופה בטלוויזיה
אולי... שעתיים וחצי .. לא יודעת
מהי התוכנית האהובה עליך
אמ.. אפשר להגיד ש"השיר שלנו"
ערוץ 22 או 10
22
MTV או מוזיקה 24
MTV
את צופה בטלנובלות
רק "השיר שלנו"
מהו הערוץ המועדף עליך
יש הרבה
מהי התוכנית המועדפת עליך
אוי
שאלתי את זה פעמיים
איזה סוג תוכניות את הכי אוהבת לראות
ריאלטי, לייף סטייל ועוד הרבה

®NuLy®

New member
עונה |יש יש טלוויזיה|

YES או HOT? YES כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? ת'אמת לא הרבה... אני רואה שתי תוכניות שאני אוהבת ואם משעמם לי אני מצפצפת בין ערוצי המוזיקה מהי התוכנית האהובה עליך? שנות ה-70 וויוה לה באם ערוץ 22 או 10? בקושי רואה... אבל מעדיפה את 22 MTV או מוזיקה 24? אני מחוברת ל-MTV באינפוזיה חחחחח אני לא חיה בלי הערוץ הזה את\ה צופה בטלנובלות? לפעמים בשיר שלנו מהו הערוץ המועדף עליך? MTV וכל ערוצי המוזיקה האחרים מהי התוכנית המועדפת עליך? שנות ה-70 וויוה לה באם איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) תוכניות מצחיקות... אני לא הכי אוהבת ריאלטי למרות שויוה לה באם זה ריאלטי אבל זה מצחיק

®NuLy®

New member
בעעעע../images/Emo122.gif

לא יצא כזה מובן השאלה הראשונה אבל אני מעדיפה YES

bumi charmed

New member
:)

Hot 5-4 שעות מכושפות , אבודים , טלנובלה בע"מ , שנות ה-70 ורוניקה מארס , מתים במשרה חלקית אף אחד מהם mtv2 כן 3+xtra hot+axn מכושפות , ורוניקה מארס , אבודים . מתים במשרה חלקית פנטזיה+אהבה

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

YES או HOT? יס יס יס :) כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? ממ 3-5 שעות בערך.. מהי התוכנית האהובה עליך? בנות גילמור, חברים, בובה פראית, רוזוול, ג'ואן מארקדיה, השיר שלנו ועוד מלא :) ערוץ 22 או 10? ממ לפעמים 10, לפעמים 22 MTV או מוזיקה 24? גם וגם :] את\ה צופה בטלנובלות? כרגע רק בובה פראית מהו הערוץ המועדף עליך? 3 מהי התוכנית המועדפת עליך? בנות גילמור, חברים, בובה פראית, רוזוול, ג'ואן מארקדיה, השיר שלנו ועוד מלא :) איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)? בעיקר קומדיה ודרמה

...

YES או HOT יס!!! יס!!! יס!!! כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה שעתיים...קצת בבוקר קצת בלילה מהי התוכנית האהובה עליך אמממממ....משחק מכור ערוץ 22 או 10 10!!!!!!!!!! MTV או מוזיקה 24 24 את\ה צופה בטלנובלות לא מהו הערוץ המועדף עליך ערוצי הסרטים מהי התוכנית המועדפת עליך משחק מכור (כבר עניתי על זה לא?) איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) סאטירה...וריאלטי (בושה...)

CAM1LA

New member
עונה

YES או HOT? הוט כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? 5-6 שעות בערך מהי התוכנית האהובה עליך? אין לי ממש תוכנית אהובה אבל אם כבר אז "ימי חיינו" ו"טלנובלה בע''מ" ערוץ 22 או 10? 10 MTV או מוזיקה 24? MTV את\ה צופה בטלנובלות? לפעמים, לא בקביעות מהו הערוץ המועדף עליך? ערוץ 3 מהי התוכנית המועדפת עליך? "ימי חיינו" ו"טלנובלה בע''מ" איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)? אין לי ממש ז'אנר מועדף אני אוהבת כמעט הכל.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

YES או HOT? ברור שהוט
כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? מאז שאין לי טלוויזיה בחדר אני כמעט ולא רואה... עד שאני רואה זה לאיזה חצי שעה
מהי התוכנית האהובה עליך? מתים במשרה חלקית אבל היא נגמרה
ערוץ 22 או 10? 22 MTV או מוזיקה 24? ברור שערוץ 24
בשבילי רק ישראלי :) את\ה צופה בטלנובלות? לא :X מהו הערוץ המועדף עליך? ערוץ 24 והוט אקסרה
מהי התוכנית המועדפת עליך? לא הייתה שאלה כזו כבר? P: איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) סדרות, ריאליטי אבל במיוחד סרטים :)

בוהוטיהיז! ../images/Emo6.gif

YES או HOT? יס.. נראה לי... כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? שעה בשבוע בערך מהי התוכנית האהובה עליך? חברים ערוץ 22 או 10? לא מכירה את התוכניות לא פה ולא פה MTV או מוזיקה 24? MTV את\ה צופה בטלנובלות? חס ושלום מהו הערוץ המועדף עליך? ביפ מהי התוכנית המועדפת עליך? חברים (פעם שנייה) איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)" קומדיה וחלק מהריאליטי

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

YES או HOT
HOT כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה
לפחות שעתיים-שלוש. מהי התוכנית האהובה עליך
אלי מקביל, טלנובלה בע"מ, פלורנטין. ערוץ 22 או 10
אפחד מהם.. MTV או מוזיקה 24
24 את\ה צופה בטלנובלות
לעיתים כן (נו, כמעט תמיד P:) מהו הערוץ המועדף עליך
שלוש. מהי התוכנית המועדפת עליך
שלוש התוכניות האהובות עלי, מנהסתם P: איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)
דרמה-טלנובלה.

עונה

YES או HOT ? HOT כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה ? חצי שעה גג...
מהי התוכנית האהובה עליך ? המממ ערוץ 22 או 10 ? 22 MTV או מוזיקה 24 ? 24 את\ה צופה בטלנובלות ?לא מהו הערוץ המועדף עליך ? אממ 24 ? מהי התוכנית המועדפת עליך ? אממ איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)?

CrazyYoYo

New member
תשובות

YES או HOT: יס כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה: שעתיים וחצי מקס' מהי התוכנית האהובה עליך: השיר שלנו
ערוץ 22 או 10: 22 MTV או מוזיקה 24: לא רואה אף אחד מהם את\ה צופה בטלנובלות: לא מהו הערוץ המועדף עליך: קולנוע ישראלי, ערוץ 3 וערוצי הסרטים[?] מהי התוכנית המועדפת עליך: לא שאלתם את זה כבר? איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...): ריאלטי נראלי אחלה שאלון

Danielle b3

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

ו.. כן
כבר שאלתי
אבל רק אחר כך שמתי לב
חח

noni2222

New member
טוב.. הנה..

yes או HOT? לא משנה לי גרה בחו"ל.. כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה? 2-3 שעות... מהי התוכנית האהובה עליך? לוסט, מדיום, דה או סי. ערוץ 22 או 10? אמ... MTV או מוזיקה 24? mtv את\ה צופה בטלנובלות? לא מהו הערוץ המועדף עליך ? 7 ו10..

ady18

Well-known member
תשובות שלי

YES או HOT כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה שעתים מהי התוכנית האהובה עליך כלובטק ארץ נהדרת ערוץ 22 או 10 גם וגם MTV או מוזיקה 24 24 את\ה צופה בטלנובלות כן מהו הערוץ המועדף עליך 10 ו22 מהי התוכנית המועדפת עליך כלובטק איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) בישול ריאלטי זהו מצטערת שזה כ"כ קצר... אתם מוזמנים להוסיף עוד שאלות תחת הכותרת: תודה תענו ותהנו

../images/Emo44.gif

YES או HOT
אממ yes
כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה
הרבה.. אבל פעם הרבה יותר עכשיו אני מלא על המחשב מהי התוכנית האהובה עליך
אהבה מעבר לפינה חחח ערוץ 22 או 10
שתיהם אבל 22 יותר MTV או מוזיקה 24
24
את\ה צופה בטלנובלות
אממ אם אתם מחשיבים את אהבה מעבר לפינה כטלנובלה אז כן
מהו הערוץ המועדף עליך
לאדעת נראלי 24 מהי התוכנית המועדפת עליך
בשאלה שלישית
איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...)
ריאליטי אני לא כ"כ אוהבת כי זה מוציא את כולם מגעילים ולא כיף לראות את זה.. בישול לא חחחחח אמממ סתם סדרות כאלה זה הכי מעניין

סינטטית

New member
MY TV, MY RULES, KAPISH?!

YES או HOT יש לי הוט, וזה לא ממש משנה לי תאמת כמה זמן בממוצע ביום את\ה צופה בטלוויזיה שעה בלחץ מהי התוכנית האהובה עליך החיים זה לא הכל, משחק מכור, ארץ נהדרת... ערוץ 22 או 10 22 MTV או מוזיקה24 מוזיקה 24 ! את\ה צופה בטלנובלות לא מהו הערוץ המועדף עליך 22 מהי התוכנית המועדפת עליך החיים זה לא הכל :) איזה סוג תוכניות את\ה הכי אוהב\ת לראות (ריאלטי, בישול ועוד...) בידור

א ו ר3

New member
עונה...../images/Emo159.gif../images/Emo156.gif../images/Emo162.gif

הוט
שעתיים מקסימום, בשבתות אני יכולה לשבת כל היום מול הטלוויזיה P:
יש כמה... אבל בד"כ אני די נהנת מ"טלנובלה בע"ם" MAD TVבביפ וה"מאסטרו" .
22
מוזיקה 24 , מוזיקה ישראלית שולטתת....
כן.... אבל רק ישראליות בד"כ
הוט 3, ערוצי סרטים למיניהם והרבה VH1
תוכנית מועדפת? חחח שאלתם על תוכנית אהובה, ITS NOT THE SAME??
ריאליטי, תעודה , דרמה , קומדיות...הכל הולך

למעלה