ריאלטי
י יעל י New member 15/11/09 #2 ../images/Emo202.gifהאח הגדול../images/Emo202.gif עונה ראשונה-ראיתן?אהבתן? עונה שנייה-תראו?מעניין אתכן?פותחות את הערוץ ל24 שעות?
../images/Emo202.gifהאח הגדול../images/Emo202.gif עונה ראשונה-ראיתן?אהבתן? עונה שנייה-תראו?מעניין אתכן?פותחות את הערוץ ל24 שעות?
J jesie12 New member 15/11/09 #6 אוהבת מאוד הזמנתי את הערוץ ואת השידורים מערוץ 2 שמשודרות בשעות שאני עובדת, מקליטה ביס מקס בעונה הראשונה ממש לא התעניינתי ולא צפיתי, עונת הוי אי פי ריתקה אותי יותר
אוהבת מאוד הזמנתי את הערוץ ואת השידורים מערוץ 2 שמשודרות בשעות שאני עובדת, מקליטה ביס מקס בעונה הראשונה ממש לא התעניינתי ולא צפיתי, עונת הוי אי פי ריתקה אותי יותר
י יעל י New member 16/11/09 #7 נווווווווווווווו,מי ראתה?איך? ראיתי. מגוון אנשים. הרוב מתל אביב. בנתיים לא מושך אבל נראה איך התפתח.
J jesie12 New member 17/11/09 #10 לא ראיתי (מוקלט)עדיין את פרק הפתיחה אבל הערוץ פתוח גם אם אני לא ליד הטלויזיה, ברגע שנכנסת הביתה מדליקה את הטיוי בחדרי כרגע מאוהבת בבחור שסובל מטוראט
לא ראיתי (מוקלט)עדיין את פרק הפתיחה אבל הערוץ פתוח גם אם אני לא ליד הטלויזיה, ברגע שנכנסת הביתה מדליקה את הטיוי בחדרי כרגע מאוהבת בבחור שסובל מטוראט
י יעל י New member 15/11/09 #3 ../images/Emo202.gifרוקדים עם ../images/Emo41.gif ../images/Emo202.gif מי ראתה עד הלום?מה דעתכן?
י יעל י New member 16/11/09 #8 איציק כהן -סיפור גדול... ממש כך. כמה שמן ככה קליל בריקודים.מפתיע. והוא מצחיק. עושה את התוכנית. כל שבוע אני שולחת לו SMS .רק אחד כי בגדול אני נגד השליחות האלה.
איציק כהן -סיפור גדול... ממש כך. כמה שמן ככה קליל בריקודים.מפתיע. והוא מצחיק. עושה את התוכנית. כל שבוע אני שולחת לו SMS .רק אחד כי בגדול אני נגד השליחות האלה.
ל לילית462 New member 17/11/09 #12 כתבתי נמחק - אוףףףף בקיצור מדובר בתוכנית ריאלטי על בחורה ששוקלת 235 ק"ג ומנסה לשנות את חייה