קצת שרה צ'וק

Serendipitous

New member
מצאתי בשבילך -

http://www.imdb.com/title/tt0285682/ אבל אני שוב מזהיר, זה סרט די מעפן

Angelus

New member
רוב הסרטים שלה דיי מטופשים

ראיתי, לצערי, עוד איזה סרט איתה בשם Cake. מעולם לא השתעממתי ככה.. אבל ראיתי השבוע ב-hallmark סרט אימה שהיא משתתפת בו, ודווקא היה דיי נחמד. שיחקה טוב.

Angelus

New member
שיחקה טוב = לא ראיתי את אליוט

בה. זו אינדיקציה מספיק טובה לשחקנים כיום. בערך.

Serendipitous

New member
יש בזה משהו

אני משער הדמות "אליוט" לא היתה שורדת הרבה זמן בסרט אימה. ואיי זה יכול להיות רעין ענק לפרק של סקראבס... משהו קליל בסגנון "צעקה". אבל בגלל שאנשים צריכים למות זה יהיה גאוני אם זה יהיה פרק סיום.

steelwater

New member
היא גם משחקת ב-Cake

נראה לי שבעברית זה "כלה להשגה". זה סרט בסדר, סביר, חמוד כזה. יש לה תפקיד קטן והיא משחקת כמו אלייוט שמה. נראה שהיא שחנקית מאד מוכשרת לפי התפקיד שהיא עושה בסקראבס אז אני רוצה לרואת אותה משחקת טוב בכל מיני סרטים.

Serendipitous

New member
כדי לפתור את המחלוקת...

http://www.youtube.com/watch?v=4gPI5DF95Po (האח, החיים הטובים בעידן היוטיוב
)

DivineComedy

New member
גם בעיניי לא ממש סקסית.

אבל אתם יודעים מה באמת השוס לגביה? היא שיחקה את האחות הבלונדה ברוזאן! (לא המקורית, השנייה)גיליתי את זה לא מזמן...והייתי די בשוק כי ממש אהבתי את רוזאן ולא היה לי מושג שזאת היא.

Serendipitous

New member
כן, הכרתי אותה מרוזאן לפני

סקראבס. ואת טארק הכרתי מכל מיני מקומות לפני סקראבס (הסרט עם אלישיה סילברסטון, פליסיטי) ואפילו את ג'וני סי מק'גינלי (אני חושב שמנקודת פריצה ומהומה במשרד וכל מיני תפקידים דומים... רק זאק בראף היה תגלית בשבילי (ותגלית גדולה עוד יותר אחרי גרדן סטייט). וכן, היא לא סקסית, פשוט לא, אין מה לעשות. נו, היתן לילדים לחשוב שהיא כוטסית ואנחנו נישאר עם NURSE TISDALE. אה, וש לי עוד מישהי. בפרק שדאג שורף לג'יי.די את הגב עם הפליימינג למבורגיני, ג'יי.די מדבר עם איזה בחורה מדהימה בבר, שמופיעה גם בגארדן סטייט (שם קוראים לה דיינה). זוכרים?

steelwater

New member
אהבת את גרדן סטייט?

סרט מצויין. דיינה ב"גרדן סטייט" זו הזאת מהאמת הוא חובה? ממש לא כזא סקסית. אליוט לוקחת אותה בגדול. ודי עם ההערות על ילדים וזקנים, זה לא ממש קשור... הסדרה והסרט עם אליישיה סילברסטון זה "קלולס" ואני לא חושבת שהכרתי את ג'ון סי לפני סקראבס אבל מאז ראיתי את "פלאטון", "זהות" ו"מהומה במשרד" ואולי עוד איתו והוא היה ממש טוב בסרטים האלו.

Serendipitous

New member
על טעם ועל ריח...

יש משהו בשרה צ'אלק שמפריע לי אישית. משהו בפנים. דיינה ההיא מדהימה. מעניין אם זאק ליהק אותה ראשון או בסקראבס. ברור שזה הושפע בכל מקרה אחד מהשני. ילדים וזקנים כן קשור, עובדה שמי שמעל 24 לא חושב שהיא משהו ומי שמתחת מת עליה...
וג'וני סי. היה הכי מנוסה לפני סקראבס, יחסית מפורסם.

steelwater

New member
אבל לא ענית

אהבת את "Garden State"? מה חשבתע ליו? אני עדיין חושבת שזה לא קשור. וגמו שאמרתי, לא הכרתי אותו כנראה לפני אבל הוא היה ממש טו בסרטים שראיתי אותו. שחקן מאד מוכשר. בכלל, רק מלראות את התפקידים של האנשים האלו בסקראבס אפשר לראות שהם מוכשרים. זה קשה לחשוב ככה כשזו סידרה וכשמשחקים את אותה הדמות כל שבוע במשך כמה שנים, אבל עצם זה שהם הצילחו ליצור דמויות כמו ג'ידי, דר' קוקס, אליוט, טד, קלסו וכ"ו מראה על הכישרון שלהם במשחק.

Angelus

New member
גם אני אהבתי רוזאן..

עד העונה האחרונה והמרה בה גילינו ש..
סוף רוזאן (אני לא מאמין שהרגע סימנתי ספויילר לסדרה כזאת) - שכל העונה האחרונה הייתה חלום ; הזכייה בכסף, העובדה שדן שרד את ההתקף לב. זה היה סיום רע.

steelwater

New member
וואו, היא כל-כך יפה!../images/Emo99.gif

היא ממש ממש יפה... תודה איציקוש! זה באמת עושה את היום יותר נעים...

למעלה