פרק 165

ילד רע 15

New member
בקלטת יש משהו חשוב שאם סער ידע אותה

אז יתגלה איזה סוד או משהו כזה. נראה לי שבקלטת מתועד האירוע ומי תכנן את כל העניין עם היאכטה בפרק האחרון בעונה ה1, והקטע עם מיטל... *אני ממש לא בטוח כי כבר מזמן הפסקתי לצפות*

תמרוש5

New member
לא חושבת שזה הגיוני..../images/Emo3.gif

כי איך היא יכלה להחביא את זה שם לפני כל האירוע..?

../images/Emo98.gif פרק חזק!

פרק מעניין מסקרן חבסר קצת קומי אבל מותח ויפה ומואה! משאיר טעם לעוד...

AntilopA2

New member
למה חסר...

"הימים האחרונים...חמות אש" "כן,אמרו ברדיו ששבוע הבא יהיה נעים" "וואי לא חם,לא קר...תענוג!"

יוווווו איך שהתגעגעתי למיטל :(

זה משהו מדהים השניות היחידות שהיא הייתה על המסך היו שוות יותר מכול העונה הזאת! אני מאוד מאוד מאוד מקווה שלא יחזירו את מיטל ובסוף סער יהיה עם ניקי זה פשוט יהרוס הכול הכול הכול!!! חברה אל תנטשו את הצד שלנו אל תעברו לניקי! איכס! גם מכוערת וגם מעצבנת! האמת? אני מההתחלה עונה קודמת התחברתי למיטל כי הדמות שלה הייתה עמוקה ועצובה ולכן לא שנאתי אותה אל ניקי אין לי שום רגש כי היא כול כך לא מעניינת מיטל (לירז) פשוט כבשה את המשך זה היה משהו אחר. הכי מצחיק שהיא עדיין הנושא הכי מעניין ומותח בסדרה והיא אפילו לא שם חחחח אוף היא כול כך חסרה איזה חמוד סער איך הוא חייך כשנזכר בה....... התגעגעתי אליהם כול כך :(

daeve1

New member
האמת שאת\ה צודק\ת...

ניסיתי להיות חיובי ולחשוב שהעונה תצליח גם בלעדיה, אבל הבנתי בזכות שני דברים שטעיתי: 1. כש"האלופה" יצאה לפגרה זה לא הזיז לי. 2. כשמיטל הופיעה בפלאשבקים פתאום עבר לי בגוף מין משהו כזה, ואז הבנתי, מיטל היא זאת שעשתה את "האלופה" לסדרה אלופה! הדמות שלה היא הדמות המורכבת היחידה ב"אלופה" היא היחידה שאנחנו נחשפים לעבר שלה, היא הכוכבת הראשית (הייתה יותר נכון), סער פדידה הוא אומנם גם הכוכב יחד איתה אבל הדמות שלו פשוט לא עמוקה מספיק ובגלל זה מיטל הייתה מין השלמה כזאת שלו, וכשהיא איננה אז סער נותר חסר עומק לחלטוין. חייבים שלירז תשחק את מיטל ולא אף שחקנית אחרת, אף אחת לא תוכל לעשות "מיטל" יותר טובה מלירז כי היא הוסיפה לדמות דברים מעצמה (מה שדרך אגב הפך את הדמות ליותר אמיתית).

EFRATY10

New member
מיטל אמורה לחזור לשחק,אבל תשחק אותה

שנהב צדוק ,לא לירז צ'רכי.

khzh120

New member
../images/Emo80.gif כל אחד והטעם שלו...../images/Emo9.gif

כי בעיקרון - גם מיטל וגם ניקי היו "חתולות רחוב" באיזה שהו שלב בחיים. שתיהן מאוד אמיצות , וחכמות. אבל לא יודעת ... אני לצד ניקי... לא משנה מה אתם חושבים... אני נראה לי היחידה פה בפורום הזה שלצד ניקי בסיפור... וגם את מיטל אהבתי... אבל לא כמו את ניקי... לניקי יש כוח יותר מאשר למיטל.... ואני מהפרק שהיא באה ישר פיתחתי רגש , לא כמו אל מיטל ... בכל זאת , כול אחד ודעתו , נחייה ונראה לפי הסדרה...

../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gifדחוףףף!!! שיר מהפרק

בקטע שאלינור נרדמת וזיווה מלטפת לה ת'ישער איך קראו לשיר?

יש, הראו את מיטל!

אני חי את הפרקים ממיטל למיטל. כל השאר מסביב לא כזה מעניין. אוף, איך בא לי שסער יהיה בסוף עם מיטל. בחיים לא ראיתי אהבה גדולה ואדירה משלהם בטלויזיה.

סופסוף סער קלט שליאן היא מרשעת../images/Emo11.gif

כמה שאני שונאת אותה
ואת קארין...אווח היא כל כך מעצבנת! פרק חביב

hpgirl3

New member
פרק 165..

מישהוא יכול לעלות את פרק לצפיהה באינטרנת.. בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!!

adarroloz

New member
|כתר../images/Emo189.gifאוי ואבוי אברוך איזה פרק

במשך כל הפרק התגובות שלי היו כאלה: "מצ'עמם לי" ממש ממש מצ'עמם לי" על ליאן:"כלבה","זונה","מה את הורסת את הזוגיות הנפלאה של סערמיטל
?!?" אז היה עוד הרבה הברה הרבה קטעים של צ'יעמום שאני אחסוך מכם ואז בקטע של מיטל הגיע משו כזה: "שיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!למה?!?!למה?!?למה?!?למה הם לא בחיד לעזזל?!?!?!?!איזה נשמהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!" ונראה לי שהמקום של הקלטת זה איפה שהוא אמר שיש לה משו בעיינים..

daeve1

New member
../images/Emo58.gif

לא נכון, על פי תקצירי הפרקים הקלטת נמצאת במלון של ג'וזף, שזה המקום שבו סער ומיטל שכבו. אה ואם אתן חושבות שליאן עכשיו כלבה אז חכו לפרקים הבאים שם המנוולת תיתן עדות שקר שסער מכה אותה! כלבה, כבר אמרתי?!

למעלה