פרק 135

mayushaa

New member
בעעעע

לא הספקתי לראות הכל... באיזה שעה יש היום שידור חוזר?

A m o r e 1

New member
פרק מדהים../images/Emo70.gif הסדרה רק הולכת ומשתפרת../images/Emo70.gif

או יותר נכון להגיד סוף כל סוף מצדיקה את קיומה

השיר הארוך..

איך קוראים לשיר שהיה באמע הפרק, שעבר בין הלוקיישנים? X: [ד"א, לא היה פעם מישו, בעונה הקודמת, שפירט את כל השירים שהיו בכל פרק?]

זה היה בטלנובלה בע"מ../images/Emo6.gif

וזה היה שימושי בהחלטטטטטטטט וגמאני מחפשת את השיר שהיה באמצע הפרק... אם מישהו יודע זה יעזור

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif שאלה בקשר למה שהיה היוםם

בקטע שחמוטל אמרה שהיא אוהבת את השיר הזה שהתנגן ברקע אז איזה שיר זה היה??

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif תודההההההההההההההההה ואת יודעת דרך אגב

שפעם אחת ראיתי אותך בעזריאלי אבל לא העזתי לגשת אלייך ולומר לך שאני מכיר אותך מפורום האלופהה [ראיתי אותך בתמונות אז בגלל זה אני יודע שראיתי אותךך]

אמ...אני לא בטוח שזה זה.

זה היה שיר ארוך, לאט יותר מהשיר שנתת :X יש מצב שאפשר לברר את זה?

P0ISON

New member
השיר שהיה היום

היה שיר שקט שבחורה שרה בזמן שסיגי ותום היו על הנדנדה... ולא של הביץ' בויז מישהו יודע?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifפרק טובבב

תוםסיגי חזרוו
סער וליאן
בואנה, דיי הופעתי שהיא באה אליו בלילה.. ואוסקר וחמוטל חמודים
היה קצת מוזר שהיא באה לנשק אותו. ואסי איזה חמוד, יש לו דמות מגניבה לאללה איך הוא אמר "לא ראיתי.. הוא גדול כזה.. "
. והמשוגעים האלה הטביעו את סער, מסכן מתחילת העונה רק נטפלים אליו. . ועובד , דיי איזה מצחיק שדורי הרביץ לו

moton

New member
פרק נחמד.....

רותם סלע ממש חמודה אבל לדעתי טוב שלא קיבלו אותה לתפקיד של יעל.. קשה לי לדמיין אותה בתפקיד הזה

מתאים לה יותר התפקיד של קארין

ובטח אם היא היתה משחקת את יעל אז הוא עושים לה שינויים במראה.. כמו שעופר שכטר ומיכל גבריאלוב ולירון וייסמן הפתיעו אותי עם הדמויות שלהם באלופה יהודה לוי גם הפתיע אותי העונה.. כל החיים שלו הוא שיחק מאנייק, היה קשה לי לדמיין אותו בתור סתם טוב XD

B o N u s

New member
אוי איזה פרק נוראי../images/Emo5.gif

לא שונה משאר הפרקים. אכזבה אחת גדולה. ובין הדברים שהכי הגעילו אותי - זה סצנות חמוסקר. טל

אחלה פרק

הקטעים של סיגי-תום-יעל-שותפים היו מעולים, בד"כ אני לא מת עליהם, היו היה זה היה שונה. הקטעים של עובד ויפית פשוט מצויינים! כל פרק אני מחכה להם, הם מצילים את הפרק. מעצבן איך שמנסים לדחוף לנו לאהוב את ליאן ואותה יחד עם סער. כל הזמן שהם שכבו בבית מלון חיכיתי כל הזמן שסער יגיד "מיטל" או שלפחות יזכר בה. דורי היה מעורר סימפטיה בפרק, טל שיחק בצורה מצויינת היום.

HILA46

New member
צודקק

זה באמת נראה שהם מאלצים אותנו בכוח לאהוב את ליאן וסער טחח אוישש מהזה לא. ושיפסיקו למחזר ת'סצנות של מיטלסער זה כבר נהיהה פתטי. וזה היה הכי צפוי בעולם שהיא תבוא אליו למלוןןן יאוא נו באמת עלקק "לא אני לא אחזור לסער" טחח לכי לעזזל שונאת את ליאן כלכךךךךך!%!#%#@!

למעלה