פרק 135

קיץ 2007

New member
../images/Emo44.gifפרק 135 ../images/Emo44.gif../images/Emo140.gif

פרק 135 מה שקשור לכאן
צפיה נעימה

MoRaN SaShA

New member
יאוווו ליאן כל כך הולכת ללכת אליו!!!

כל הכבוד!! חח יאיי!!.. איציק התקועע! חחח מה הוא נכנס בדיוקק בשניה הלא נכונה. היא כל כך הלכה לנשק אותו. זה לפחות מה שאני הייתי עושה. איזה חמוד הוא
הוא מאוהב מהלב
אווו
. טוב סתם הגבתי באמצע הפרק..

MoRaN SaShA

New member
היא אחות של סיגי וריטה?!?!?!???!?!?!

כן כן.. סורי על התגובה הנוספת. היא פשוט אמרה את זה שניה אחרי ששלחתי. היא אחות שלהן!??! תאונת דרכים.. 7 שנים. ככה גם ההורים של סיגי וריטה!!

ליאן הזאת,אני ממש לא מחבבת אותה../images/Emo11.gif

דורי סתם חפרן. תום וסיגי שתי חמודים
שיחזרו ויסתמו
יעל פשוט...אין מה להגיד,היא כל כך מלכה
ויפיתעובד שולטים
עובד הרג אותי "שתגדל,שתגדל"

../images/Emo7.gif../images/Emo71.gif

מישהו בבקשה יכול לספר לי מה קרה בפרק?
פתחתי רק כשהם שמו לסער תראש במים[החלק האחרון בפרק] בבקשה

"אתה דוחה" -"גם אתה לא איי איי איי" ../images/Emo6.gif

שמתם לב ששי נובלמן כתב את הפרק?
תום וסיגי
!!!!!כפרעליהם. וגם סער וליאן נהיו ממש חמודים
ועאלק קארין זאת שמדברת על הזדמנות שניה

MoRaN SaShA

New member
חחח קארין כל כך מגניבה!!חחח אני אוהבת שהיא

מדברת מהר כזה בלי להקשיב (נו תמיד עושים כאלו קטעים.. משום מה אותי זה משעשע). חחחחח ואז היא וליאן, שבחיים לא מדברות יותר מ-2 מילים שמסתמכות ב"ליאן אני רוצה.." וליאן עונה לה "לא!!", מדברות שיחת נפש.. על אהבה וזה וזה. חשבתי שקארין חושבת על גוש שהיא מדברת על הזדמנות שנייה.

כן גם אני חשבתי... בטח יעשו עם זה משהו בפרק

הבא. וכן
אני אוהבת כשהיא מדברת מהר... כמו בישיבה ההיא שהיא ביקשה מליאן לעשות את הכתבה וליאן דפקה עלייה צרחות
איייייי היא כזאת מגניבה

MoRaN SaShA

New member
מגניבה לאללה!חחחח והיא לא הפסיקה לדבר

עד שהיא צרחה עליה
זה מגניב חחחח אני נראה לי אאמץ לעצמי סגנון דיבור מהיר כזה ומובן
חחחחחחחחח רק ללפעמים

linoy7

New member
וואלה?../images/Emo12.gif אין פלא שהוא היה כ"כ טוב../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

MoRaN SaShA

New member
פרק מושלם.. חוץ מ..... חוץ מ......./images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה הם חולי נפש?!?!הם רוצים לעשות לנו סיוטים?! מה יש להם?!?!?!??!?!??!?!?!?!? להטביע את סער בכיור?!?!? OMG מטורפים!!!!!!!! מה הם רוצים הכלבים!??! ארר... אבל איזה פרק
מי מי אמרה שבטח ימחקו למישהו שם את הזיכרון ואז הכל יחזור להיות טוב ויפה. אני המלצתי למחוק גם לסער וגם לליאן את הזיכרון אבל בינתיים זה מסתדר אחלה
חוץ מזה שליאן זוכרת שהיא ניסתה להרוג אותו. סוף סוף היא הבינה!! לא חשבתי שזה יקרה כ"כ מהר!! חחח אבל מגניב!!!..הם כל כך חמודים ביחד!! ואיזה חמוד שכל כך אכפת לו מגל! (ככה צריך להיות אבל נוו.. אתם יודעים) בקיצור- סער וליאן שליטע!!!

Barefoot1

New member
יאאא

איזה פרק מדהיםםם משוגעת החמוטל הזו מה היא רצינית?? להתנשק ולצאת עם אוסקר.. חחח בוא'נה וליאןן הזו בטוח היא תיתן לו לחזור אליה ס-ו-פ-י-ת.

MoRaN SaShA

New member
אה עכשיו עלית על זה? לא הבנת את זה מהרגע

שהיא באה אליו למלון באמצע הלילה?.. ברור שהיא תחזור לסער!.. או שסער יחזור אליה.. לא משנה
.. הם כל כך חמודיםם

למעלה