סופ"ש!!1

נעמ הייתה פה:)

היה מצחיק "שלום, אפשר את עומרי?" "כן, בטח. עווווווווווווווווווווומממממממממממממממממרררררררררררררררררררריייייייייייייייייייייייי"

Acess Denied

יום שישי - חזרתי הביתה מסמינר מוסיקה בצפון ( 3ימים) והלכתי להופעה של יוסלס מן אלייב יום שבת (היום) - מתכנון להשלים שעות שניה וללמוד מתמטיקה

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif רגע רגע,

אני לא ממש מבינה בלהקות, אבל אם הלכת ליוסלס איי די בבארבי והיית עם חולצה של ראנסיד, ראיתי אותך בחוץ ולא זיהית אותי!

כע היתי עם חולצה של RANCID

היתי מסטול לגמרי ודברתי הרבה שטויות אז לא היתי במצב של לזהות אנשים ><"

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חחחח יו

לא היית רואה אותי.. סתם עברת לידי אבל זיהיתי אותך מיד P: ראית את המוהיקן של זאתי במועדון בהמשך? לא ראיתי כזה דבר בחיים.

שגיא 1991

New member
הם לא מגוונים../images/Emo10.gif

אז לא יצאתי איתם הם לא גיוונו, ובכלל כאבה לי האצבע אז נשארתי בבית לראות סרט. הרגשתי את הרעידת אדמה , ועכשיו אני צריך להתחיל להתכונן למבחנים/בחנים שהשבוע.

B a m b o o k

New member
סיימתי את הספר שלי סופסוף../images/Emo13.gif

והתחלתי ללמוד למבחן בתנ"ך

בלה בלה בלה ../images/Emo163.gif

בחמישי הייתי בת"א (קניות, הרחבות וכאלה) וישנתי אצל חברה בהרצליה בשישי נסעתי חזרה לת"אנ ומשם עם ההורים לצפון לאזכרה/כינוס משפחתי עכשיו אני אצל אח שלי מעבירה את הזמן עד שניסע הביתה וכאלה..

MoonyAvFreak

New member
היה לי כלכך כיף.

לא היה לי שבת כזה כיף איזה שנה או יותר! חברה באה מארה"ב. היא באה ממשלחת כזאת של יהודים חמודים כאלה XD והיא נמצאת בכפר צובה 4 חודשים ככה...אז בסופי שבוע היא יכולה לצאת וזה אז היא באה היום והיה כלכך כיף, באמת שזה היה לי כלכך חסר..ולדבר באנגלית יום שלם היה כלכך כיף אני כלכך מתגעגעת לזה, ואו. ואממ...קיצר.. קוראים לה אנה והיא כלכך חמודה, היה לי יום שבת מושלם...אנחנו מזה התחברנו מהר כזה... (פעם ראשונה שפגשתי אותה) זה טוב. היא קשורה למשפחה של סבתאשלי איכשהו (לא קשר ביולוגי) אז היא תבוא הרבה ואח שלה היה פה לפניי בערך שנתיים אותו הדבר במשלחת וזה ממש מגניב...אני רואה של3 חודשים הבאים + יהייו לי סופי שבוע כיפיים D:: יאי. אבל לא עשיתי שיעורי בית. טובנו. חחח. אמממממממ. יום שישי לא עשיתי כלום..הייתי בבית כי היה לי מצברוח חרא והייתי צריכה לקום מוקדם היום אז זה. P:

טל קארי

New member
מקווה בשבילך../images/Emo13.gif

שהסופ"שים של רק ישתפרו! כי כל אחד צריך אתזה..חח אניוואי, גמאני אוהבת לדבר אנגלית למרות שאני לא סובלת תמקצוע..

Snow fairy

New member
מוני! שמחה שנהנת../images/Emo8.gif

מה זה כל החברים מכל העלם האלה, גם אני רוצה;[[

מכושפת15

New member
מה קשור

שישי, הופעה, ציון ברוך
היה הכי מצחיק בעולם! הרבה זמן לא צחקתי ככה.. גם בהפסקות בין המערכונים נשפכתי מצחוק וכולם הסתכלו עלי בצורה מוזרה
היה איזה קטע, שלום ואסי אומרים: "אתם תביאו לנו את תלאביב, חיפה, ירושלים (ובערך כל הערים בארץ)" ואנחנו נביא לכם את.. את... ציון!" ואז הוא מתקדם (הם דוחפים אותו ליתר דיוק) ואיזה אחת מהקהל צועקת לו: "תתפשט" והוא, במקום להמשיך עם המערכון, התחיל לצחוק ואמר "רגע, באמת אמרת את זה?" *צוחק* "גרמת לי להסמיק" עוד קטע, כי אני חייבת זה היה קורע: רקע לפני- בכרמיאל, מקום הבילוי היחיד זה מועדון מסכן שבמקור קוראים לו "מרכז ברוך" אבל כולם קוראים לו "הקונדום" (בגלל הצורה של הגג פעם) עכשיו, בתחילת ההופעה הם שאלו משהו על בילוי בכרמיאל ומישהי צעקה "מרכז ברוך" ואחרי זה "הקונדום" אז שלום/אסי אמרו: "אם העיניינים מתחילים להתחמם אתה אומר: "רגע אני שם את ברוך" וציון: "היי! זה שם המשפחה שלי!"

היה סמינר מטורףףףףףף

הגענו ביום שישי בערך ב-4 לכפר מסריק התמקמנו התארגנו ויצאנו החוצה לשחק עם הילדים של הקיבוץ כדור רשת-עף
אח"כ נכנסנו לבפנים,הייתה פעילות של כתיבת פעולות... היה משעשע אבל זה לא היה כל כך נכון. אח"כ ארוחת ערב
היה טעים! ואז פעולת ערבבבבבבבב חחחחחח היה כל כך מצחיק! זה התבסס על הרעיון של:מי יותר טוב:הבנים או הבנות? הנה כמה משימות ממה שהלך שם[זה תקף גם לבנים וכם לבנות] להתנשק בפה ל5 שניות להוריד שערות מבית שחי לסדר גבות להוציא נזלת לכוס ושהכוס תגיע ל-3 מטר נזלת[איככככ] שכיבות שמיכה אח"כ היה מין דימיון מודרך וזרקו עלינו כרבוליות!!!!!! כרבוליות של השבטטטטטטטטט-מטורף!! אחלה רעיון
ואז "הלכנו לישון" כן בטח.. טוב שלא כל הלילה הם דיברוו[אבל היה מצחיק חחח] קמנו ב7 אכלנו ארוחת בוקר והייתה פעילות של הצבת מטרות ויעדים..היה סבבה אח"כ כל אחד קיבל דף ורשם עליו את השם שלו,כל פעם שקראו הגדרה הדף היה צריך לעבור הלאה והבנאדם שקיבל אותו היה צריך לרשום מה הוא חושב שהבן הזה היה. לדוגמא:אורנית איזה חיה היא הייתה? זה היה ממש מצחיק :] [גלי-תלתל מוקרם בקצפת חחחחח] אח"כ עוד פעילות של פתרון בעיות-זה היה ממש טוב! לכל אחד היה קוץ ופרח ביד,הקוץ זה למעשה משהו רע ופרח זה משהו טוב. אני קיבלתי קוץ טוב
ופרח. הייתה גם פעילות של הכנת פרוייקט בתהליך של 9 השבועות. ואז הייתה פעילות של לקיחת יוזמה... ואח"כ היה משחק כזה של דעות.. זה די עיצבן כי העלו נושא כלשהו,ואז התחלנו לדבר על אותו נושא והכל והמדריכות עצרו אותנו. כאילו,אם כבר העלתם את זה-למה לחפף? דווקא על דברים כאלה צריך לדבר. אח"כ ארוחת צהריים? ולאטרקציהההה :] הלכנו כמה דקות ואז הגענו ליער כזה והיו שם 3 משימות אתגר. הראשונה זה היה קוביה מחישוקים[די עלוב..] השני היה סולם כזה גבוה מחבלים עם 3 שלבים שביניהם יש רווח-קשה רצח!!! ואז מין מסלול כזה בגובה :] אח"כ חזרנו לבית ילדים הייתה פעולת סיכום ו..הלכנו הביתה? היה סמינר ממש כיף! אולי הפעולות לא היו משהו..וכאילו לא השגנו דברים חשובים אבל היה כיף! למדתי מלא על אנשים וזה היה נחמד :]

למעלה