סופ"ש!!1

טל קארי

New member
../images/Emo44.gifסופ"ש!!1

אז... מה עשיתם? מה אתם מתכננים לעשות? אני יצאתי היום למקס ברנר עם עוד 2 חברות והיה מממש טעים!!@#$~ =]

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אצלי.

קודם כל מה אכלת? הכל טעים P: הייתי בהופעת מחווה של מג'יקל מיסטרי טור לביטלס, הלכתי עם ידיד, חברה ושתי האחיות החמודות שלה, וכל כך נהנינו!! לא היו רק הנדושים (שגם הם היו חבל על הזמן), היו כאלה שממש אפשר לרקוד ולהנות איתם, מה שאומר שהיה אפילו עוד יותר שווה! רקדנו שם טוויסט וזה
מממ שתי האחיות שלה הגיעו לגמרי בספונטניות אז כשאבא שלי בא לקחת אותנו מהבארבי נאלצנו להידחס מאחורה. היה ממש מצחיק
חח גם עד שהלהקה עלתה לבמה לקח שעה (ברצינות, שעה) ובינתיים התנגנו שירים. אז בשיר אחד כלי הנגינה ממש הזכיר לי מכסחת דשא אז אמרתי את זה למשה וגם חשבנו (חשבתי) על שם לאלבום: "The very best of מכסחת דשא" והתפוצצנו מצחוק! זה היה אחד הטובים. ממש בכינו מצחוק. חזרתי הביתה, דיברתי עם תמיר
, המשכתי לרשום סיכומים בהיסטוריה (יום חמישי מבחן משווה ואין לי זמן להתכונן כמעט), חיממתי לעצמי פיצה (לא אכלתי ארוחת ערב), ראיתי את הסוף של "מת לדייט" והנה אני! יאללה נראה לי שזזתי לישון. לילה טוב:)

טל קארי

New member
רגע רגע רגע..

מי זה תמיר..?
אכלתי קרפ נוגט...מה אני אגיד לך... חלום!!!!!!!!!!
ווואי נשמע שהיה ממש כייף=]] חחחח The very best of מכסחת דשא...מצחיק
תתכונני תתכונני, תאמיני לי שזה שווה את זה כל השנה הייתי גרועה מאוד בהיסטוריה ולמבחן האחרון חרשתייי עד שלא יכלתי יותר, וקיבלתי 84=] ואני מזה מאושרת מזה!! אז כדאי להשקיע ואח"כ לקטוף את הפירות.. בהצלחה!!

NoFaRi1

New member
הבטן שלי כואבת מהגיהנום ]:

בלית ברירה נאלצתי להישאר בבית :/ נראה מה יהיה שבת ראשון

תמיר1991

New member
לא יצאתי...../images/Emo4.gif

והיום אני לומד לבחינת הגמר
מה איתכם? תמיר.

לא יצאתי.

היום אני צריכה לסיים את העבודה במדעי החברה, להכין עבודה בהיסטוריה ולהתאמן לבוחן בערבית.

אחלה סוף שבוע../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

נקשרתי לחברה שלי עדי.. מהשכבה.. כאילו אף פעם לא יצא לנו להפגש כ"כ אחרי ביצפר.. אבל השבוע הזה נפגשנו גם בחמישי בערב וגם בשישי בערב.. וקיצר.. היא ממש סבבה =] רכשתי לי עוד חברה חמודה..חח אז.. מה עשינו? בחמישי .. אממ זה היה קצת יום עמוס.. הלכתי עם אמא לקניון גבעתיים.. לאחר חצי שעה שהסתובבתי שם החלטתי שלא מתאים לי המקום ואז הלכנו להנס ליד הבית שלי.. בר"ג.. וקניתי סווצ'רט.. ואח"כ הלכתי להצגה עם חברה שלי פז.. "יתוש בראש" ממש שווה! קורע!
אני יודעת הצגה.. נשמע מוזר.. אני לא הולכת להרבה הצגות.. אבל זאתי באמת הייתה אחת המוצלחות!. אחרי ההצגה הלכתי לבית של עדי.. ישבנו דיברנו..=] וראיתי את אחיה הגדול..חח שהוא חמוד.. ויש לו חברה..חח בשישי הלכתי בבוקר.. יעני צהריים..חח לבית קפה (Coffee Been) ברמת אביב.. היה ממש נחמד =] ראיתי כמה מפורסמים: סופי צדקה, יאיר לפיד ומיכל זוארץ. ובערב.. יותר נכון בלילה...חח הלכנו לסרט של חצות.. רק אני ועדי. =] לא יצא לי כ"כ הרבה ללכת לסרט רק עם חברה אחת. קיצר הלכנו לראות ת'סרט "לגעת ביהלום"
סרט ממש חזק ומרגש.. והיה שעתיים וחצי! ותחשבו שזה התחיל באיזה 12 וחצי..חח קיצר.. אני ממליצה לראות לכל מי שאין בעיה עם לראות קצת רצח.. המציאות הקשה.. למי שלא יודע ת'עלילה זה מספר על איך רוצחים ת'כושים באפריקה בשביל יהלומים.. פשוט נורא. אני ממש ממליצה לראות! אוקיי.. אני יודעת שכתבתי הרבה... נראה אם מישהו ייקרא את זה בכלל..חח אני זזתי לחרוש למתמטיקה =[ יומטוב!

אחח מקס ברנר../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

תמיד שאני הולכת לשם.. אני מזמינה סמוזי תותים עם שוקולד לבן..
המשקה הכי שווה!.

למעלה