נחשו מה?

gilmorefreak

New member
../images/Emo44.gifנחשו מה?

כן, כן לא טעיתם, זהו משחק חסר שם מספר 7!
אה..ושם למעלה..^^ זהו האייקון החדש לפינה..[נו, לא הבנתם?
<זה האייקון!] והיום מתחקרים את תומר- EveryBodyLovesToMeR
למי שעדיין לא מכיר
..משרשרים אמממ כמה שאלות שרוצים, מופנות לתומר והוא צריך לענות על כולם..[רק הוא עונה על השאלות..
] השאלות הן בכל נושא שבעולם!
תהנו! [וחסר לכם אם אתם לא משתפים פעולה..
]

בכל נושא שבעולם!

1. מהדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? 2. איך אתה מעצבן אנשים? 3. איזה סגנון מויקה אתה אוהב לשמוע? 4. מה המילה/ביטוי שאתה אומר הכי הרבה? 5. מה בחיים לא היית עושה אפילו בעבור מיליון דולר? 6. מה הפרק האהוב עליך בבנות גילמור? 7. איזה סדרות אתה אוהב חוץ מב"ג? 8. מה קופץ לך לראש כשאומרים את המונח "בוחן פתע!"? 9. למה הפילים הורודים מעופפים? 10. אם לי יש 3 אגוזים, כמה לך? (אל תשאלו... אני עייפה)

מצטעררר אני פה !!

הסברים בהודעה אחרת ... 1. מהדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מצחצח שניים 2. איך אתה מעצבן אנשים? אם לא הם לא רוצים לעשות משהו שאני יודע שהם צריכים לעשות אני יושב על הוריד וכך אני גם לפעמים [לא ברוב המקרים] מעצבן אותם 3. איזה סגנון מויקה אתה אוהב לשמוע? רוק,לפעמים קצת פופ,שירים שקטים,האוסים מידי פעם - רק לא מזרחית ודכאון או כל שיר ישראלי ! 4. מה המילה/ביטוי שאתה אומר הכי הרבה? "די!!! באמת ?" 5. מה בחיים לא היית עושה אפילו בעבור מיליון דולר? לא הייתי שוכב עם גבר 6. מה הפרק האהוב עליך בבנות גילמור? פרק 21 בעונה 2 [הפרק שלורלי מסיימת את הקורס] פרק אחד המדהימים! 7. איזה סדרות אתה אוהב חוץ מב"ג? חברים [מכור בדם],ג'ואי,לוסט,עב"נ[איילת אמרה לי לא עב"מ],הישרדות,המירוצ למיליון ועוד המון.. 8. מה קופץ לך לראש כשאומרים את המונח "בוחן פתע!"? מורה עם ריר צועקת בהנאה "להוציא דפים". 9. למה הפילים הורודים מעופפים? כי הם ורודים - אלוהים הרגיש שהוא התאכזר אליהם עם יותר מידי ורוד אז הוא גרם להם לעוף 10. אם לי יש 3 אגוזים, כמה לך? גם 3..

Kill Bernard

New member
אין לי כוח לחשוב על שאלות.. ../images/Emo3.gif

טוב.. נו. 1. נכון שאני נחמדה, שככה שלמרות שזה מאמץ את ראשי כ"כ, אני מקדישה מזמני היקר כ"כ, ובמקום לעשות את כל הדברים הרבים והחשובים שיש לי לעשות [
הא.] אני יושבת כאן באפלה וחושבת על שאלות רק כדי שאיילת לא תתעצבן עלי יותר מידי
2. נכון שככה גם בלי שום קשר לזה אני נחמדה
3. נכון שגם אם לא היית חושב ככה היית אומר שכן רק כדי לא להיות מניאק
4. או שהיית אומר שכן רק כדי שאחרים לא יחשבו שאתה מניאק
5. או שאולי אתה פשוט מפחד לפגוע ברגשותי
.. 6. ועכשיו ברצינות, אני נחמדה [כן!
] או ממש ממש קרציה כרגע
7. ולא דוקא כרגע. בד"כ. כשאני לא שואלת שאלות מעצבנות
8. מה דעתך על העובדה שכדי להתחמק מלכתוב שאלות באמת אני מדברת שטויות? ועוד לא סתם שטויות, שטויות על עצמי.. כמה נרקסיסטי מצידי. הא
9. איך תרגיש אם אני אגיד שאני צריכה ללכת עכשיו ואני לא יכולה להמשיך לשאול אותך שאלות
10. ולסיום. השאלה... הכי... הזויה.
מפחידה. מרתקת. בלתי צפויה.... השאלה לא תוכל להופיע כתוצאה ממחסור חמור בזמן. איתך הסליחה.
[הוי, אני כ"כ צפויה..
] סופשבוע נעים!

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למרות שאני לא אמורה לענות..אני חייבת..רק על זה: 1.נכון שאני נחמדה, שככה שלמרות שזה מאמץ את ראשי כ"כ, אני מקדישה מזמני היקר כ"כ, ובמקום לעשות את כל הדברים הרבים והחשובים שיש לי לעשות [
הא.] אני יושבת כאן באפלה וחושבת על שאלות רק כדי שאיילת לא תתעצבן עלי יותר מידי
מאוד נחמדה!^^ תלמדו ממנה!

../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifעונה

טוב.. נו. 1. נכון שאני נחמדה, שככה שלמרות שזה מאמץ את ראשי כ"כ, אני מקדישה מזמני היקר כ"כ, ובמקום לעשות את כל הדברים הרבים והחשובים שיש לי לעשות [ הא.] אני יושבת כאן באפלה וחושבת על שאלות רק כדי שאיילת לא תתעצבן עלי יותר מידי - את מאוד נחמדה - אם תרצי אני פנוי להבאת רורי לעולם [ חחח אתן כל כך שונאות אותה!] 2. נכון שככה גם בלי שום קשר לזה אני נחמדה - את נחמדה ברור.. 3. נכון שגם אם לא היית חושב ככה היית אומר שכן רק כדי לא להיות מניאק - נכון
4. או שהיית אומר שכן רק כדי שאחרים לא יחשבו שאתה מניאק - לא ממש לא אכפת לי מה אחרים חושבים עליי,מה שרואים זה מה שיש... 5. או שאולי אתה פשוט מפחד לפגוע ברגשותי - אממ תאמת לא ממש - אני יודע עליי שאני לפעמים מניאק ברמה אבל זה רק שממש מרגיזים אותי אז באותו רגע אין לי אלוהים ואני פשוט נכנס בכל החוזק.. 6. ועכשיו ברצינות, אני נחמדה [כן! ] או ממש ממש קרציה כרגע - את נחמדה !!
[מישהו אמר בטחון עצמי נמוך?
] 7. ולא דוקא כרגע. בד"כ. כשאני לא שואלת שאלות מעצבנות - הספקתי להכיר אותך וממה שהספקתי את נחמדה גם כשאת שואלת שאלות - זה מעלה לי חיוך על הבוקר.. 8. מה דעתך על העובדה שכדי להתחמק מלכתוב שאלות באמת אני מדברת שטויות? ועוד לא סתם שטויות, שטויות על עצמי.. כמה נרקסיסטי מצידי. הא - להגיד את האמת ? אני כולם אומרים לי שאני נרקיסיסט - ואין לי בעיה עם זה .. מה עדיף לשנוא את עצמך ? אני אוהב את עצמי - את איך שאני נראה איך שאני מדבר - ברור שאני שונא המון דברים בי אבל אני לא נותן להם להיות אישיו - כל מי שאומר לי "תומר אני מתחיל לחשוד שאתה נרקיסיסט - אני עונה ,אני עונה "אני מוצהר!" 9. איך תרגיש אם אני אגיד שאני צריכה ללכת עכשיו ואני לא יכולה להמשיך לשאול אותך שאלות - עצוב .... יהיה לי חסר בהמשך ... אבל אני אמשיך לחיות חחחחח אבל אם אני לא רואה עוד לפחות שני הודעות של שאלות - חרם עלייך בשרשור הבא עלייך !
10. ולסיום. השאלה... הכי... הזויה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifמישו יודע איפה תומר?

הוא עוד לא התחיל לענות!
ואתם מוזמנים להוסיף שאלות!

../images/Emo41.gifואני פה ../images/Emo41.gif

בנות אני אומר שוב - יום שישי ושבת אני לא בבית שלי למה ? ההורים שלי שומרים שבת - יותר נכון אבא שלי ממש דתי אמא שלי קצת אחריו אבל גם שומרת שבת .. אני כמו שאתן מבינות "כופר"
... אז אני לא יכול להישאר בבית שאני לא יכול להדליק בו אור - אז אני הולך לסבתא שלי כל יום שישי ושבת ואני ישן שם - סבתא שלי זאת חוויה - אחת הנשים היותר נמצחיקות שאני פגשתתי בחיים שלי!
וביום שבת בערב עבדתי אז לא יכלתי לענות - והיום אני לא הלכתי לבית ספר כי אתמול עבדתי ואני ממש ממש לא יכלתי לקום לבית ספר אז נשארתי בבית. בכל אופן אני פה - ואני רוצה לראות שאלות!! יום טוב בנות גילמור היקרות !

יש לי! יש לי! ../images/Emo3.gif

EveryBodyLovesToMeR.. אתה בן 17, אלמן, ועוד מספיק להיות משתמש ותיק משכמך ומעלה.. איך אתה אוהב את הגבינה שלך?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בן 17 - נכון [עוד מעט ב16.7.88]. אלמן? -
- זאת הייתה אבדה קשה אבל אני חזק עכשיו *תאמרו לי "תומר את חזק עכשיו* - *אומר לעצמי* "תומר אתה חזק עכשיו* איך אני אוהב את הגבינה שלי? - אני אוהב גבינה בולגרית,פאטה,לבנה לפעמים,מת על צהובה, אני אוהב בדרך כלל גבינה ממוסת-מוקרמת. תודה על ההתעניינות !

חחחחחחחחחח

נו זה בצחוק.. בפרטיפ יש רווק נשוי אלמן בחרתי אלמן ... *תוהה אם את צורחקת איתי או את רצינית*

למעלה