מן התקשורת

Yuval Y

New member
יש לכם "בן גיי" בארון?

מסתבר שיש גם פרסומת בטלוויזיה... מתוך אתר "מיקסר" של נענע: הקונספט הטלוויזיוני: השחקן בסרטון נשאל ע"י הקריין אם יש לו "בן גיי", ומיד מתעל את פרצופו למבע מזועזע עד מבועת. לפני שהמצב נהיה חמור עוד יותר, מרגיע הקריין את השחקן. "תירגע", הוא אומר לו, ומבהיר כי מעתה יש לו "בנגיי" נגד כאבי גב. [המשך...] מה שכן, לפי אתר מיקסר, הגיעו תלונות רבות על הפירסומת בטלוויזיה. לא ראיתי את הפירסומת המדוברת, אבל משהו אומר לי שהיה עדיף אם היו נשארים עם השלט בלבד... מה שכן, נעים לקרוא שיש אנשים ששומרים על כבודנו

babushka

New member
כפי שהגבתי גם בפעם הקודמת בנושא זה

אני שוב אומרת- שאני לא בעד פרסומות בעלות מסר כפול- ובמיוחד לא בנושא זה. אני מעדיפה פרסומות (אם בכלל) - שידווחו את האמת לגבי המוצר ולא יאמרו דבר אחד- ויתכוונו לדבר אחר . את הפיסרומת למשחה זו - יכלו בהחלט לפרסם בשמה -כשהוא כתוב בשפת המקור- ולא לפרסם את התרגום שלו שניראה כמשהו אחר, ובפרסומת בסירטון האמור- ניראה "הזעזוע על פני האנשים " בהחלט מיותר לדעתי. ( עלי לציין שלא ראיתי את הסרט האמור- אני מגיבה לכתבה .) בברכה בבושקה נחמה

ראיתי ולא התרגשתי../images/Emo44.gif

הגיעו אלי תלונות לגבי הפרסומת בטלויזיה- ערוץ 2 למזלי הצלחתי לראות את הפרסומת במועדון שלנו "אגודה גאים בגליל" הערב, יחד עם מספר חבר'ה אחרים לא נראה לנו פוגע מה שרואים שם זה מישהו בתנוחה של "גב תפוס" ונשאלת השאלה יש לך בן גיי בארון,,, אז ככה: המוצר קיים המון שנים אני מכיר את המוצר אישית מתקופת שהותי בארה"ב בשנות ה80 השאלה האים הפרסומאי ניצל כאן עניין דו משמעי? זו שאלה מקצועית וכל תלמיד ביומו הראשון בנושא פרסום יאמר שיש כאן "הברקה" שימוש במשחק מילים, האים זה הוגן? לכך יש דעות שונות אני לא הצלחתי לראות משהו פוגע בפרסומת למרות ש"ניצלו" את הנושא "הגיי" ו"הבן הגיי",,
-אז רכבו עלינו,, ולא בבוטות עם חצי חיוך,, אשמח לשמוע דעות נוספות ואחרות, מיקי

Yuval Y

New member
14 שנות מאסר לסוחט נערים באינטרנט

הבחור (ירון בלנק) הורשע בסדרה של עבירות מין וסחיטה באיומים כלפי 11 נערים בגילאי 13 עד 16. בלנק יצר קשר עם הנערים באתרי צ'אט ודיונים. הם חשפו בפניו את התלבטויותיהם בנוגע לזהותם המינית, הוא סחט אותם באיומים ואילץ אותם לקיים עימו יחסי מין.
ידיעה באתר הארץ
קישור לפסק הדין שקיבל

sid2

New member
sid2

הי אני כבר לא ככ ילד אבל עדין הילד של ההורים שלי . היציאה הראשונה שלי היתה בגיל 18 זה היה היום השמח ביותר בחיי היה לי בן זוג...עד שקיבלתי את התגובה של ההורים שלי . מאז נסיתי כמעט לעשות הכל ולהיות הכל אבל מה לעשות לא יצא מזה כלום חוץ מוודאות האישית שלי . היום יש לי בן זוג כבר במשך שנתיים וחצי שהורי לא מקבלים , ופיתאום עלתה בקשה מהם להגיע לדירתינו כשהוא לא נמצא, כמובן שהוא נפגע מאוד. והם מסבירים את זה כחלק מתהליך החלמה שלהם. כל החברים שלנו לא שלמים עם הרעיון הזה אניתלוש לי בנתיים קרוע מכל הכוונים לא יודע מה לעשות עם עצמי איתו ואיתם. לא פייר אין לי כך להתמודדויות האלה אין לי מוסג מה לעשות . אשמח לתגובות . תודה .

ת ה ל ה

New member
הי סיד

אני מבינה אותך ואת מה שאתה מרגיש כי אני שומעת ופוגשת הרבה הורים במצב של הוריך. צריך להבין שגם ההורים עוברים תהליכים לא פשוטים וזה לוקח להם זמן לעכל את "הבשורה". בכל זאת מהסיפור שלך יש סימנים מעודדים אם הם רוצים לבוא לדירה שלך. אני ממליצה לתת להם את הזמן שלהם. גם לי לא היה קל לבוא בפעם הראשונה לדירה של הבן ההומו שלי בה הוא חי עם בן זוגו, ואם יקל עליהם שהוא לא יהיה שם בהתחלה לך עם זה. בפעם הבאה אולי כן ירצו לפגוש גם אותו. בעיקר אם הם בעצמם אומרים שהם בתהליך של קבלה. חוץ מזה אני ממליצה גם שתכנס לאתר שלנו ותקרא את כל החומר על התהליך שעוברים ההורים וגם כדאי מאד מאד שהם בעצמם יקראו את זה. כמובן שהכי טוב שיבואו למפגשים של תהל"ה או לפחות ישוחחו בטלפון עם נציגת תהל"ה באיזור שלכם. פרטים באתר. כל טוב ואשמח לשמוע ממך מה קורה. דליה

תוספת קטנה וחשובה../images/Emo26.gif

מצטרף לדעתה של דליה עצה מנסיון: בעת ביקור ההורים בדירתכם השתדל מאוד שהדירה תיראה "סטנדרטית", אם זה ניתן (אתה וודאי מבין על מה אני מדבר,,, סממנים מאוד בולטים מחיי הקהילה-תמונות דגלים וכו,,)אני לא אומר לשנות את פני הדירה לחלוטין: אבל נסה לחשוב אם יש סממנים שעשויים לפגוע בריגשותיהם של ההורים ואותם ,,שים בצד למשך הביקור, מנסיון ככל שהדירה תיראה "סטנדרטית" כך ייקל על ההורים לקבל את העובדה שאתה חי עם בן זוג ולא עם בת זוג
אל תשכח - שעבורם זה עולם חדש מאוד מפחיד מאוד לא ברור ומאוד לא ידוע, ייתכן ויש להם כל מני דעות וצפיות לפגוש דירה בנוסח"כלוב העליזים" אתה יודע משהו מאוד סטריאוטיפי,,
ומבחינתם בשלב זה "מפחיד", אם יפגשו דירה רגילה ששני אנשים חיים בה באושר - הם יקבלו ויבינו שמה שחשוב זהו אושרך,ואפשר גם"אחרת" אים הדירה תשדר "בית חם", מקום מסודר שכייף להיות בו תאמין לי הורייך יתחילו להבין שאתה בקן חם,ושטוב לך בו, ובסופו של דבר כל הורה רוצה כך או אחרת לראות את ילדיו בקן חם ואוהב, את בן זוגך יוכלו לראות בשלב מאוחר יותר כשהמצב יבשיל לכך תן להם את הזמן, הרווח יהיה שלך !!!אין לו צורך להיעלב,אני בטוח שאין להם משהו אישי נגדו יש להם קושי בקבלה כללית של"בן זוג" אבל גם זה יעבור עם הזמן,,אם תפעלו לאט,(אינשאללה עוד יגיע היום שבן זוגך ואימך יחליפו מתכונים לעוגות,,,
) שיהיה לכם בהצלחה,מכל הלב מיקי

sid2

New member
שוב אני

תודה על ההתיחסות . בן זוגי לא מעונין שהם יבואו אלינו מבלי שהוא נמצא בבית הוא יודע שהוא פגוע וכאוב מהם במשך תקופה ארוכה . הוא מעונין במצב של הסברה להסביר להם מה הבעיתיות בכל העינין מבחינתו הוא פגוע ומוכן בהחלט ליפגוש אותם למעני אבל ממש נישבר לו מכל ההרסנות הזו . ברצוני לצין שהוא הגיע מחול ליפני שנתיים וחצי בשביל לחיות איתי כאן ...אשמח להמשך תגובה תודה רבה רבה .

ת ה ל ה

New member
לדעתי אם הוא אוהב אותך הוא יצטרך

להתחשב גם ברגשות של הוריך. ואם בשלב הזה קשה להם מותר לך ולבן זוגך בהחלט לאפשר להם להתמודד עם הנושא בקצב שלהם ובתנאים שלהם. בסופו של דבר הם יעריכו את ההתחשבות הזו, בבחינת השקעה לטווח ארוך. חשבו רגע כמה זמן לקח לכם עד שהבנתם את נטייתכם המינית, עד שיצאתם מהארון, עד שהבאתם את כל הנושא בפני ההורים, המון זמן בטח. לכן, גם להורים מגיעה התחשבות. ובסופו של דבר, בעיקר עם לבן זוגך אין הורים בארץ, שווה לשניכם שתתחשבו בהוריך כי הם יהיו לצדכם בהמשך. ושוב אני חוזרת על המלצתי שיגיעו אלינו לתהל"ה. וכמובן שניכם מוזמנים גם כן, יש לנו ילדים שבאים כל פגישה עם ההורים ובלעדיהם. יתכן ושם תוכלו לקבל תמיכה ועצה נוספים. כל טוב דליה

רגע, רגע....

עפ"י מה שהבנתי sid יצא מהארון לפני כ -15 שנה (תקן אותי אם אני טועה). אתם כל הזמן כותבים,"תן להם זמן", "מאוחר יותר", "בסופו של דבר הם יעריכו", "השקעה לטווח ארוך", "בקצב שלהם"... עד מתי ? כמה זמן צריך לתת להם ? אין גבול לתקופת האבל, הזעזוע,ההלם, וכל שאר הדברים שהם עוברים ? האם אנחנו צריכים לתת להם את כל הזמן שבעולם ? האם לא מגיע שלב שבו אנו הילדים צריכים להרים ידיים מהנסיונות לפייס את ההורים ולרכך את המכה הקשה שניחתה עליהם לפני כמה וכמה שנים ? לפעמים אני חש שלהורים מסויימים היה קל יותר להתמודד עם מוות חו"ח מאשר עם הזהות המינית של הילד שלהם !

sid2

New member
גם עבורך נחמה ...תודה שאתם כאן .

האמת היא שזו הנקודה שהוא נמצא בה הוא ממש שבע מההורים שלו מכל הדרך שהוא עבר איתם לא בעד כל מה שאני עובר איתם יש לו משפחה חמה ומקסימה אחרי כל שנות המאבק והבידוד שהוא עבר . האמת היא שבאמת עד מתי גם אני מלא בצלקות מהם ומהתגובות שקיבלתי מהם עלהיותי גיי אין לי כח ואני ממש מבין איפה הוא עומד , יחד עם זאת עדין יש בי את האמונה להורים שלי כמו לילד קטן . אבל במקרה הזה הם הילדים . אין לו סבלנות ולא סובלנות . מצידו ליפגוש אותם בלי בעיה למרות כל השנתיים וחצי שעברנו יחד איתם . שוב תודה על ההתיחסות ...תודה גם לך דליה - נחמה .

ת ה ל ה

New member
אז כמה שנים באמת אתה בחוץ?

נ.ב. נחמה זו נחמה ואני זו דליה - אני אם לבן הומו וחברה בועד תהל"ה וגם חברה של נחמה.

sid2

New member
בוקר טוב דליה-וגם לנחמה בוקר טוב

סליחה על הבילבול בשמות כמה דקות עוד לפני ניסיתי לדבר עם נחמה . אז ככה דליה ההורים שלי לא מבוגרים ,למרות גילי המופלג 33, הם יודעים עלי שאני הומו מגיל 18 שתביני בגיל 18 הרגשתי הכי שלם והכי נקי לבסר את ההתגלות הרגשתי שהם שלי ושהם ישמחו בשבילי. התאכזבתי מאוד אני עדין סובל מהטראומות האלו שהם דאגו לספק לי . כל שינוי שהתקיים בחיי דאגתי שהם יהיו חלק ממנו , כשבן זוגי ואני החלתנו על מעברו לישראל סיפרתי לאבא שלי אחרי התגובה שלו יצאתי לריצה בת שעתיים בחוףהים בגשם, חשבתי שאם אני מת לפחות שזה יהיה בים , אני רגיש מאוד לכל חוסר הקבלה מצידם .בקיצור הם יודעים שנים רבות כל החברים יודעים , ההורים שלהם אוהבים ומקבלים . זהו.. יוסף חיבוק גדול ממני שמח בשבילך וגאה בך ובאביך .יום טוב לכולם ושוב תוד שאתם כאן .

למעלה