מחר...

perrinat

New member
איה ב"מה שלומך?"

"מה שלומך" היא תוכנית טלוויזיה אינטראקטיבית המשודרת ב- BlogTV. הזמרת איריס פרחי והיועצת חגית ורד עוזרות לכם לפתור את כל הבעיות שלכם בחיים ומדברות על הדברים הכי חשובים! והחל מהשבוע הבא פינה חדשה – "חבר טלפוני"- אורח טלפוני שיעלה לשידור ויענה על כמה שאלות. האורחת הטלפונית הראשונה: איה כורם
שרשרו לכאן שאלות לאיה וצוות ההפקה של השידור יבחר 2 שאלות מתוך השאלות שרשמתם, שאותן איריס פרחי תשאל את איה בשידור החי. חשוב לציין כי ככל שהשאלה תהיה מעניינת יותר- כך יש לה סיכוי להכנס לתוכנית
"מה שלומך" עם איריס פרחי. התוכנית הבאה- ביום שלישי, 4.7 בשעה 17:00 על מנת להכנס לתוכנית, הכנסו לקישור הזה במועד השידור ואז לחצו על הבאנר עם שם התוכנית.

hilali1

New member
טוב. אחשוב על משהו בסופ"ש

אם כי איה עונה לנו כאן על הכל.. מקסימה.

ady18

Well-known member
שאלות

1)מאיזה הופעה הייתה לך את החוויה טובה עד עכשיו?< 2)האם חשבת שאת תתפרסמי וכול מהר תבוא לך ההצלחה? 3)באלבום ראשון לשים שירים אישים היו התלבטוית אם לשים את השירים?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאממ ואיי אני צריכה לחשוב על ש

שאלות
בעיקרון היא ענתה פה על כל מה שהיה לי לשאול..

ady18

Well-known member
שאלות

1)מאיזה הופעה הייתה לך את החוויה טובה עד עכשיו?< 2)האם חשבת שאת תתפרסמי וכול מהר תבוא לך ההצלחה? 3)באלבום ראשון לשים שירים אישים היו התלבטוית אם לשים את השירים?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifיש לי דה זה וו../images/Emo2.gif

סתם.. כבר כתבת את השאלות האלה אבל

hilali1

New member
טוב טוב יש לי שאלה או שתיים

איזה תהליך עובר טקסט שכתבת עד שהוא הופך לשיר של ממש
כמה את נשארת נאמנה לטקסט טלא משנה בעקבות הלחן למשל
איך את בוחרת שם לשיר
מה דעתך על כתיבת שירים בהזמנה
לאמנים אחרים/לפרסומות/ לאירועים מסוימים... ובאותו עניין - קיבלת פניות מאמנים לכתוב להם שירים
היה לי עוד משהו. שכחתי.. אולי בהמשך.

I מ י ר ב I

New member
הבנתי שהתכנית על סמים ואלכוהול

אז השאלה שלי לאיה היא: מה דעתך על התופעה שאמנים לוקחים "חיזוקים" לפני הופעה ועולים לבמה תחת השפעה?

ady18

Well-known member
עוד שאלה

מהו הקו האדום שלך בקליפ או בלבוש שלא תסכימי לעבור?

perrinat

New member
ואם התוכנית על התמכרויות אז:

האם היית פעם מכורה למשהו? מסטיק בזוקה/דיאט קולה/מקדונלדס/אייס שוקו של ארומה...

למעלה