טרנסיסטם

Rage Of Fire

New member
../images/Emo44.gifטרנסיסטם../images/Emo44.gif

ושוב אני כאן עם הפינה החביבה טרנסיסטם הפינה שמעברתת לכם את המערכת והשבוע בפינתינו War? לכל החדשים: פינה זו היא פינה אשר לוקחת שיר של סיסטם ופשוט הופכת לעברית כל פעם אני לוקח שיר {לפי סדר שירים באלבום ולפי סדר אלבומים כמובן} ומעברת אותו... קפיש? הנה השיר של היום: http://www.systemofadownonline.com/lyrics/0108.htm והנה התירגום: חשוך הוא האור, האדם שבו אתה נלחם, עם כל התפילות, כישוף, בורח, יום שיטחי, של שיקולי דעת ומסירות, למי שנמכרה, הנשמה חסידת הלב הזו, גוי או כוהן? שגבר על, הסליג'וקים, כשארץ הקודש נלקחה, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, היה לו את העושר, של האדמה, כוחות אפלה בוהקים, ההובלה של האציל, אל המזרח, להלחם בעובדי האלילים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, אנו צריכים לקרוא לאפלה הבוהקת שלנו, אמונות, הם הכדורים של המרושע, אחת נכתבה על החרב, אתה חייב להכנס לחדר כדי להרוס אותו, אבטחה בינלאומית, קריאה של האיש ההוגן, צריך סיבה כדי להרוג בנאדם, ההיסטוריה מלמדת כך, הסיבה שהוא חייב להשיג, חייבת להיות מאושרת מאלוהיו, ילדו, אחיו הפריטזני של המלחמה, על מלחמה, אנחנו לא מדברים, על מלחמה, אנחנו לא מדברים, על מלחמה, אנחנו לא מדברים, על מלחמה, אנחנו לא מדברים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים, אנחנו נלחם בעובדי האלילים,אנחנו נלחם בעובדי האלילים. זהו... נגמר השיר בשבוע הבא {אולי.... לא בטוח...} נחזור עם הפינה עם השיר Mind... ועכשיו הגיעה תורכם להגיב אבל באמת אני מבקש ממכם אני מאוד אשמח אם תגיבו לי מה אתם חושבים על השיר עד כמה אתם מתחברים עם השיר זאת בעצם הכוונה של הפינה לא רק שיהיה מצחיק וקטעים גם שתשתפו מה אתם חושבים על השירים מה הם עושים לכם אי שם בלב כמה אתם מתחברים אליהם ותתיחסו לזה אל תגידו "אין לי כוח לזה זה שטויות" כי זה ממש לא! הפינה אומנם נועדה להצחק אבל גם נועדה לראות עד כמה כל אחד מחובר לשירים האלו ולגבש את הפורום אז תעשו טובה תגיבו בצורה כזאת... שלכם תמיד, סער {או רייג'}...

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif כל הכבוד סער..

אני תכף אעבור על זה בבירור עם השירP: מיינד! שיר שליטה. תודה^^

Rage Of Fire

New member
תודה רבה בר...

אל תקשיבי לי לא אל תקשיבי למה שאני כותב בסוף לדבר הכי חשוב הנה תזכורת: "באמת אני מבקש ממכם אני מאוד אשמח אם תגיבו לי מה אתם חושבים על השיר עד כמה אתם מתחברים עם השיר זאת בעצם הכוונה של הפינה לא רק שיהיה מצחיק וקטעים גם שתשתפו מה אתם חושבים על השירים מה הם עושים לכם אי שם בלב כמה אתם מתחברים אליהם ותתיחסו לזה אל תגידו "אין לי כוח לזה זה שטויות" כי זה ממש לא! הפינה אומנם נועדה להצחק אבל גם נועדה לראות עד כמה כל אחד מחובר לשירים האלו ולגבש את הפורום אז תעשו טובה תגיבו בצורה כזאת..."

Big bear

New member
כל הכבוד סער D:

אני אוהב את השיר הזה. הוא נשמע כ"כ מוזר בעברית, לא נורא P: חוץ מזה, אתה עושה עבודה טובה, תמשיך ככה D:

vampire17

New member
וואוו.. תרגום.. אעע.. מוזר..חח..

למרות שהוא ממש חזק לדעתי. אני מוצאת בו הרבה דברים שמשקפים את המחשבות שלי. וזה הכי מוזר..חחח... אני הדוסית מחולון קוראת עיברות של שיר לועזי.. שגויים כתבו וממש מזדהה איתו. זה בחיים לא קרה לי..חח..

Evil Pig

New member
תקשיבי אני לא מסגול לראות

"שגויים כתבו" כאילו WTF?! הם לא מאמין ביהדות זה הופך אותם לתת אדם?! כי אם כן אז להזכיר לפני קצת יותר מ60 שנה היהודים אלה שכן מאמינים באלוהי ישראל הם אלא שהיו תת אדם. אז או שתצאי מהסרט הזה או שלפחות לא תגידי דברים כאלה לידי..

vampire17

New member
היי הייי!! אתה מסלף את דבריי!!!

אני אמרתי שגויים הם תתי אדם??? אני מכירה גויה אחת שהיא מקסימה ומעולה והכל!!! לרגע אני לא באה להפחית אדם לדרגת כלב או פחות מזה כמו איזה נאצים שעושים(עדיין!!) את זה. אני רק אמרתי שמבחינת השקפת עולם- זה בחיים לא קרה לי שההשקפה שלי ושל אדם ששונה ממני מאוד(!!!) משותפת. עד כדי הזדהות עמוקה. זהו..

Evil Pig

New member
אם זה ככה אני מצטער שככה תקפתי

אותך, אבל זה בהחלט נישתמע מן הדברים שכבתבת.. אם טעיתי אני מבקש סליחה.. אבל באמת שאם זו הייתה דעתך לא הייתי ממשיך לדבר איתך.. אז אני מקווה שזאת באמת לא דעתך. כי כל בני האדם שווים, ואם לא שווים אז לפחות בעלי אותה הצדקה לחיים אז שוב, סליחה והמשך ערב טוב

vampire17

New member
חח בקצב הזה.. יהיה לנו עתיד מזהיר..

סביר להניח שאני האדם שתחלוק על דעתו הכי הרבה פעמים בזמן האחרון אם בכלל.. אני כבר יודעת שהדעות שלי ושלך שונות לגמרי לגמרי. אבל רק שתדע. אני לא פאנאטאית קיצונית לאומנית שונאת גויים,ערבים וכו' וכו' כו'.. אני פשוט מחזיקה בדעה ששונה ממך-אבל לא באופן שפוגע בזכות קיומית של בני אדם כלשהם. חשוב שתדע את זה עליי. וגם.. אם הייתי אדם שהוא פאנאטי קיצוני בלה בלה בלה.. אני חושבת שעדיין צריך לדעת להכיר אנשים כאלה גם אם לא מסכימים איתם בכלל. כי עצם זה שאתה לא תתחבר איתם בכלל הופך אותם מבחינתך לנחותים. ללא ראויים ליחס. וכל בני האדם שווים. בקיצור(אחרי החפירה החשובה הזאת.. שהפכה לנכס ארכיאולוגי..נראה לי..) תנסה לקבל אחרים גם אם אתה לא מסכים איתם ותראה שהעולם הרבה יותר יפה ובלי שנאת חינם.

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifהרשו לי להתערב ולהסכי

ם, בסך הכל, אני לא שופטת אנשים גם לפי הדעות שלהם, או ההשקפות שלהם לעולם. כאילו, שיחשבו מה שבא להם- העיקר שהם נחמדים וטובים אלי ולסביבה. "אם טעיתי אני מבקש סליחה.. אבל באמת שאם זו הייתה דעתך לא הייתי ממשיך לדבר איתך.." עם זה למשל אני לא מסכימה. טוב, אני גם נדחפת וגם מרשה לעצמי לחפור. אני הולכת לבכות בצד.

vampire17

New member
חחחח... לא צריך לבכות..^^

ואני חושבת שזה חשוב מאוד לדעת לקבל אנשים ששונים ממך. תודה על הגב..^^

Ipecac0

New member
אל תבכי../images/Emo201.gif

תרשי לי להדחף ולהגיד שאת לא נדחפת ולא חופרת... זכותך להביע את דעתך

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifהו תרגום מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

יש משפטים ממש חזקים שהצליחו לרגש אותי בתרגום הזה.. אין לי מושג למה חח "חשוך הוא האור", והקטע "צריך סיבה כדי להרוג בנאדם, ההיסטוריה מלמדת כך, הסיבה שהוא חייב להשיג, חייבת להיות מאושרת מאלוהיו, ילדו, אחיו הפריטזני של המלחמה" לא יודעת, המשפטים האלה ממש עם עוצמה, "צריך סיבה כדי להרוג בנאדם.." תחשבו על זה ^^ תרגום ממש טוב..

Evil Pig

New member
סער פירוש מעולה!

אני חייב להודות שלעולם לא התעמקתי בטקסטשל השיר הזה עד היום.. והוא טקסט חזק ממש גם באנגלית וגם בעברית.. אפילו אהבתי אותו יותר בעברית אם להיות כן עם עצמי ואיתכם... אממ זהו.. אני מתחבר לכל מילה ומילה שנאמרת בשיר הזה אני חושב שיש המון מה לבקר את מסעות הצלב ואני חושב שזה נעשה פה בצורה הטובה ביותר עם טיפה גישה הומוריסטית בפאן מסויים של הטקסט..
הופה חפרתי!

Ipecac0

New member
סערק'ה אחלה תרגום!

אני אוהבת ת'שיר הזה. יש לו מילים ממש חזקות ונכונות מאוד, לדעתי.

למעלה