חדשות!

DAN1EL

New member
../images/Emo44.gifחדשות!../images/Emo44.gif

ערוץ 10 ירכוש בקרוב את הטלנובלה החרדית "החצר", בה משחקת איילת מרגלית ושחקני "דרסט" נוספים: עודד מנסטר ("לגעת באושר"), מתי אטלס ויסמין דיאמונד ("לחיי האהבה").

REBELDE 16

New member
תאמת..אין כל כך הרבה דיבורים

על הסידרה הזאת..יש פה משהו שרואה אותה? היא יפה בכלל?

../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

זה כי היא בערוץ תכלת שהוא ערוץ ליהדות בלבד ואין כמעט לאף אחד אותו. לפי דעתי הטלנובלה הזאת אחלה (למרות שלא צפיתי בה) כי יש בה שחקנים טובים מאוד. דווקא יכול להיות נחמד - טלנובלה על יהדות
השאלה היא - מאיפה לערוץ 10 יש כסף

DAN1EL

New member
../images/Emo44.gifחדשות נוספות../images/Emo44.gif

סלקום יצאו במבצע חדש: אם אתה קונה\משדרג לנוקיה של סלקום, אתה מקבל כרטיסים חינם לפסטיגל. (בפסטיגל יופיעו כוכבי משחק החיים - גיא אריאלי ועופר שכטר, וכוכבת "לחיי האהבה" - יעל דואני
) אני יודע שזה לא חדשות מעניינות במיוחד, אבל זה החדשות היחידות שקשורות לסדרה שמצאתי היום

love amor

New member
עוד משהו שקשור לפסטיגל../images/Emo3.gif

בהצגת כרטיסיה של אגד מקבלים כרטיס שני חינם
וואו אני רצה...חחח

DAN1EL

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo41.gifהחדשות היומיות../images/Emo41.gif../images/Emo44.gif

אז הנה החדשות שמצאתי היום
הערב בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס" (22:45) תשודר הכתבה הבאה (ואני מצטט מהאתר של ערוץ 3) : "ערוץ 10 חוגג: מסיבות הניצחון של מיקי ויעקב, אודטה והמנחים של אקזיט." ולמתקשים
(חחחח סתם) : המנחים של אקזיט = עופר שכטר כנראה יהיה בכתבה. עופר שכטר = שחר עדן. שחר עדן = דמות ב"משחק החיים"
זהו

p r u d e n s

New member
וואי...../images/Emo182.gif

לא שמעתי את השם הזה כל כך הרבה זמן! שחר עדן שחר עדן שחר עדן שחר עדן ד"א- אם שחר ורותם היו מתחתנים, אז היא הייתה רותם עדן! פיכסה!
עוד ד"א- את שחר עדן שחר עדן שחר עדן ואת אלי מרקו...תמיד מזכירים בשם המלא שלהם!
למה???

למעלה