חדשות ומידע

../images/Emo126.gif../images/Emo55.gifחדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif../images/Emo55.gif

מידע על הדיסק החדש של הילארי דאף:"Most wanted"
"Most wanted"-אוסף שירים האהובים של הילארי,יכללו בו 3 שירים חדשים ובתוכו השיר:"Wake up" שנכתב ע"י בנג'י וג'ואל מאדן,מגוד שארלוט.ובנוסף לכך בדיסק יכללו בתוכו רמיקסים חדשים משירים מהדיסקים הקודמים של הילארי,כגון:"Why not","Come clean" וכו'. הדיסק ייצא ב:16 באוגוסט וגם יצא אוסף לאספנים בשם:"Collectors signature version" שגם יכלול בתוכו 4 שירים שלא שמענו עוד. מידע על הקליפ החדש:"Wake up"
הקליפ:"Wake up" הופק ע"י מארק ווב שהפיק גם לזמרים כמו:"Chamical romance",ולג'סי מקרטני וכו'.הקליפ יופיע בהקרנה בכורה בTRL ב-15 ביולי
תאריכים חשובים לזכור(עדכני לגבי ארה"ב תבדקו אצלינו
):
12 ביולי-הסינגל "Wake up" יושמע ברדיו
13 ביולי-הסינגל "Wake up" בפרימיירה בAOL
15 ביולי-הסינגל "Wake up" בMTV

../images/Emo125.gifהילארי בראיון ברדיו../images/Emo70.gif../images/Emo125.gif

הילארי בראיון ברדיו,היא מדברת על:הסרט החדש:"The perfect man",על המכונית שלה(אני לא יודעת אם היא חדשה או לא אבל הם מדברים על זה),על החבר שלה ג'ואל מאדן,על השיניים שלה חח על ההלבנה וכו',ובמיוחד על הדיסק אוסף שלה:"Most wanted" שייצא ב16 באוגוסט
לשמיעה לחצו:כאן

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifהיא כזאת

מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חחח איך היא צוחקת
ובסוף איך היא "OMGGG" חחח זה מצחיקקק
אבל רגע, נראה לי שהבנתי את השאלה אבל אני לא סגורה על זה, מישהוא יכול לכתוב פה מה היא

M o T e K1

New member
איזה מאמי היאאאא!!!../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

יאאאא איזה מותקקקק!!!! איזה חמודה היאאא!!!!!!!!!!! איזה צחוק מדהיםםםםםםם!!!!!!!! איזה קול יפהההההההההה!!!!!!! פשוט מ=ו=ש=ל=מ=ת כמו תמיד!!!!!!!!! עכשיו אני רוצה יותר מתמיד לפגוש אותהההה!!! תודה תודה תודה!!!
יאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! פשוט התאהבתי!!!
לבי נשבר שאני לא יכולה לפגוש אותה!!!!?.....:(((((

olsen cool

New member
לגבי השידור בMTV

אני חושבת שלאחר שבוע זה יופיע בMTV אצלנו

למעלה