התוכנית השביעית.

../images/Emo44.gif התוכנית השביעית.

איך היתה התוכנית? נהנתם? ציפיתם ששיר אחר יזכה? זוג שהודח הפתיע אתכם? צחקתם מקושניר? בכיתם בגללו? הריקודים היו מרהיבים? התאכזבתם ממשהו? כל ההארות, הדעות, ההערות והמחשבות שעלו בראשכם באשר לתוכנית עצמה (לא למשתתפים) - יש לשרשר כתגובה לשרשור הזה. כמובן שגם דעות כלליות תתקבלנה. ^^~ צפייה מהנה,
שרשור דעות על משתתפי התוכנית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=67665382 שרשור שאלות, תהיות ובקשות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=67664154

אליאנה ואורון רקדו מהמם../images/Emo70.gif

אני נהנת מהם כל פעם מחדש.. ומתרגשת - בספר תורה - צמרמורת

elall

Member
מנהל
../images/Emo10.gifשופטים קמצנים!!!!

איך הם העיזו לתת לאליענה ואורון פחות מ9!!!!!!????

yonika

New member
"השופטת"

כמה זמן נמשיך לסבול את דברי ההבל של גבי אלדור "זה טוב, זה יפה, היתה תחושה של ביחד", מה זה הדיבורים הסתמיים האלה. לפחות גברי קלט שאינו מבין בריקודים סלוניים ולכן הוא שותק רוב הזמן.אני פונה למארגני התכנית- הגיע הזמן שתביאו שופטים בינלאומיים שנזכה לביקורת הולמת ולענין, שהסלבריטיס יקבלו תגובה ראויה למאמץ הגדול שהם משקיעים מידי שבוע, ושלא תעליבו יותר את האינטליגנציה של הצופים....

elall

Member
מנהל
גברי זה באמת בעיה....

עדיף שבאמת היה שותק אבל הוא לא! וגם מה שהוא אומר לא תואם לציונים שהוא נותן. לפני כמה תוכניות הוא אמר למישהו לא זוכרת למי ש"ככה לא היה בסדר... וזה צריך לשפר" ובסוף הביא 8. בתוכנית הזאת שעה שיבח את אליענה ואורון, לא אמר מילה אחת של ביקורת והביא 7? לא מביאים 7 לאנשים שלדעתך רוקדים מדהים! לפחות 8 או 9!

elall

Member
מנהל
איך התדרדרנו כל כך נמוך?!

איך קרה שאליענה ואו
רון חולקים מקום אחד לפני אחרון עם ניצה ודניס??!!! על מה ולמה?

kattache

New member
כי אליענה ודורון רקדו לא-

מדהים הפעם ביחד לכולם. לאיתן ודורית שהיו מצויינים לפי דעתי וגם אבי, עומר ובקי.

אבי../images/Emo35.gifעומר../images/Emo35.gifמההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הם רקדו מזעזע
סליחה, כן? אבל הם לא רקדו יפה בכלל.. וגם סמי רקד על הפנים
ואני לא מבינה למה דווקא היום הם כ"כ שיבחו אותם
ועוד משהו לגבי סמי.. כמה שהם הורסים ביחד, לפי דעתי זו הסיבה העיקרית אם לא היחידה שהשאירו אותם עד עכשיו. נקודה. יאללה נמשיך לראות

למעלה