הצבעות

אתרים להצבעות לבויז שלנו../images/Emo13.gif

קודם כל הנה סקר על הקדם. תביעו לבויז... http://www.israel-chart.com/heb/ וקלטו זה המצעד העברי ברדיו ירושלים.. אני שואלת את עצמי... איפה אנחנו פה.?? המצעד העברי ברדיו ירושלים – מצעד שבועי מספר 28 01 בלעדייך – מאיה בוסקילה 02 האלופה – הנרי (מתוך הדרמה היומית בהוט) 03 ואת – הראל סקעת 04 שיר אהבה פשוט – איה כורם 05 סוכרייה - רוני 06 אתה הכוכב – דיימנד'Z 07 מילים, מילים – שירלי ריגר 08 פרח השכונות - טיפקס ועלמה זק 09 בשבילך – אביב גפן 10 ילדות רעות – מתוך הטלנובלה היומית בערוץ "מוסיקה 24" 11 במקומי – שי גבסו 12 הנה אני בא – הדג נחש 13 סודותיי – דין דין אביב 14 תני לי סימן – רפאל דהאן 15 קלאסית ופרסי - סאבלימינל 16 האהבה נשארת – גלעד שגב 17 אל תלכי לי – אייל גולן 18 סימנים - הראל מויאל 19 לאן שלא תלכי – שירי מימון 20 במקום לבכות - פורטרט 21 זה הזמן – אדי בטלר 22 מנהטן - אשר סיון 23 מחר – אביב גפן 24 קיץ – איה כורם 25 הכוס הכחולה, בגרסת מופע - עיברי לידר 26 טוס גבוה - 30 27 הסוד שלי ממך - דנידין 28 קח אותי – אבי מסיקה 29 תבוא קרוב – רונית שחר וחמי רודנר 30 מיס מיוזיק – שרית חדד יאאלה חברה להצביע גם לזה וגם למבוקשים ולמצעד עם בקי.....

בנות אחד המנהלים מהפורום הרישמי

כתב את ההודעה הזאת אני לא יודע עם שמתם לב אבל הבנים כבר לא מושמעים בגלגל"צ ואני חושב שאנחנו צריכים להתחיל ולהטריד אותם עד שהם יחזירו את הבנים להשמעות היומיות. אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה להתקשר למספר הזה - 5126280-03ולהתחיל להטריד אותם כדי שיתחילו להשמיע את הבנים ברדיו.. מקווה לשיתוף פעולה מלא יאללה קדימה לעבודה אז בנות תתקשרו חעעחע

כנסו דחופיייי...

טוב אני רואה ש.. תיראו מי שתביא לי את: סיפורי נולי פרק 4!!! תקבל ת'מיספר של נולי או!? מי שרוצה שתישלח הודעה..!?

וואייי../images/Emo46.gif

איזה אחד, שכן, מנגן לי פה עם חצוצרה או משווו עשה לי חור בראש
והוא רק מזייףףף הוא נגן כבר את השיר של ההורדת דגל לחצי התורן וניגן את השיר של ברנייי

חחחחחחחחחחחחחחח גנובהההה גמלי

יש שכן שמנגן בתופיםם חחח ועם הוא מתחיל הוא לא מפסיק חחח והוא יודע לנגן רק משהו אחד חחחחח

אצלנו זה אחרת חחחחחחח

אני לא שייכת כולם שומעים דיכאון ומזרחית פתאום אני באמצע החיים גיים בויז חחח ושהשכנים שומעים זה בשיא הווליוםםםם חצי עיר שומעת

למעלה