הפרק-היומי

../images/Emo44.gifהפרק-היומי../images/Emo44.gif

היה יפה לשם שינוי! אהבתי את הקטע עם לוקאס וגרטה... איזה חמודים הם ביחד! סמי סתם כלבה, היא אפילו לא הקשיבה ללוקאס! ניקול ורקס היה נחמד אבל קצת
בו והופ (וגם שון) היה יפה...שתלד כבר, אין לי סבלנות ומרלו כנ"ל, שתלד כבר... אמממ...מרלנה וגו'ן היו חסרים לי היום וגם פיליפ, בל, קרייג וננסי! קלואי ומימי - זה נראה כמו סרט גרוע! אבל אהבתי את המכות! גו גירל!!! (כסחי אותה קלואי...)

soapsfan

New member
הפרק היומי

אני לא מאמין שאני אומר את זה,אבל קלואי ממש עצבנה אותי היום.מתחיל מהעובדה שרוב הסצניות שלה ושל מימי היום היו עשויות בטעם רע,עם המוזיקה המחרפנת הזו וכל תזוזות המצלמה.עם כל הכבוד לקלואי,ותאמינו לי שיש כבוד והיא אחת הדמויות האהובות עליי בתוכנית,דייס יכלו להשקיע בכסף של צילומי החוץ האלו לצילומי חוץ אחרים ואפילו יותר שוים.אני לא מבין-אני מבין שקלואי דואגת למימי,אבל לרדוף אחריה בכל רחובות סאלם?
אולי התגובה של מימי אכן הייתה קצת מוגזמת,אבל עדיין קלואי הייתה צריכה להתערב בעיניינים שלה..כמו שהיא תמיד כועסת על ננסי שמנסה לעזור לה-מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך[או אויבך במקרה זה] לוקאס..לוקאס,לוקאס,לוקאס..תהיה בטוח שבחיים לא יתנו לך להיכנס לדוט קום.יאללה,באמצע מקופם ציבורי,נתחיל לצעוק ולעשות הליכות! ווהו! NOT! גרטה הייתה נסבלת היום בופ-גט פריקינג מריד אולרדי!יאללה כמה עוד אפשר למרוח את זה?קטעי רולפינה היו מצחיקים..והטקסט של שון היה טקסט כזה דביק! "אני רוצה ללמוד לטפל בתינוק,לעזור לכם,להיות בייביסיטר" יה רייט!

אם הפרצוף החמוד שלו....../images/Emo140.gif

שון ממש גרם לי להאמין לו! חמוד מיצידו! אני לא רואה את עצמי עושה ביביסיטר על האחיות שלי!! (הן בילתי נסבלות) טוב שיש לו מוטיבציה כזאת גבוהה! מעניין צתי היא תגמר (אם בכלל) חמוד!!

שלזי1

New member
היה מצחיק

הקטע עם סטפנו ומרלו הרג אותי איך שלא אכפת לסטפנו מכלום והוא כזה אדיש זה היה ממש מצחיק קלואי ומימי- מיותר לגמרי פשוט משעמם ביותר רקס וניקול- גם מיותר בופ ושון- נחמד אבל שכבר יתחתנו רוצים לראות את החתונה גרטה ולוקאס- גם נחמד לוקאס הוא חתיכת אידיוט (עם ההליכה וכו') אריק וסמי- גם מיותר

CityGirl9

New member
לא היה לטעמי היום../images/Emo31.gif

ככה ככה כזה... והקט
פייט בין קלואי למימי כזה פחחחחחחח מימי הפכה להיות
טוטאלית יותר מג'ן... מה זה האיומים האלה על קלואי
?? חכי חכי שפיליפ יראה...
מרלו כרגיל הורסת.. והצילה את הפרק go marlo go
.

CAMILABENJA

New member
פרק עלוב..

כל הזמן הסתכלתי על השעון בשביל לראות מתי זה נגמר.. גוש- בורינג!! ואלוהים ישמור.. אם הם לא יכולים לעשות אפקטים כמו שצריך, שלא יעשו בכלל.. ומה בדיוק היא הראתה לאיש ההוא? מרלו שולטת!! לא רוצה שהיא תעזוב.. היא פשוט חמודה :) ולוקאס אידיוט. נקודה.. ואריק נראה
בבגדים האלה.. גוד

PinkyRaSta

New member
דפקא פרק חביב

או שאני סתם לא אובייקטיבית כי היה לי משעמם.. וכל שנייה רצתי למקרר להביא אוכל D: הופ ובו... מה הקטע של ליתחתן לפני שהתינוק נולד? יעני עיקרון... מה?! ואני אישית לא הייתי רוצה שיום החתונה של ההורים ש'לי יהיה ביומולדת ש'לי. זה הורס מהייחוד... ואז חוגיים את 2 הדברים יחד. בלה... שיתחנתו אחרי בחתונה גדולה וזהו. מה הקטע עכשו? פויי מרלו... חח אני אוהבת אותה גם. בהחלט אישה מצחיקה... והמבטא הזה, חחח זה מצחיק.. ומה הקטע של ה5986745 זריקות? ממש בולשיט. מעניין איך הוא יחליף את התינוקות. אני צופה (ואני לא קוראת ספויילרים) לשבוע תוסס במיוחד. מימי- קלואי. טוב שהיא לא הרגה אותה גם כן... שתגיד תודה. חח היה מגניב גשקלואי אמרה "והיא חושבת שלי יש בעיות" חח עלק חשב שמימי זונה... כה בטח. היא נראתה עלובה..

1. חבל שאת לא קוראת ספויילרים...../images/Emo70.gif

2. בקשר לבו והופ, כן, זה עיניין של עיקרון ואני חושבת שאם הייתי במקומם זה מה שאני הייתי עושה גם כן... כשאני חושבת על זה הם צודקים, זאת דוגמא רעה לשון די ולתינוק שיוולד בעתיד הקרוב מאוד.... ובגלל שעיניין המשפחה אצלהם זה דבר מאוד חשוב, אז מין הסתם הנישואים שלהם צריכים להיות קודמים לילדים! כמו שהם התחתנו לפני שהם ילדו את שון-די! אני תומכת בהחלטה של הופ!

PinkyRaSta

New member
למה חבל?

לדעתי זה הורס מההנאה. בשביל אחרים זה רק תורם להנאה. על טעם ועל ריח אין מה ליתווכח. הא? ומה דוגמא רעה? זה לא שהם לא התחתנו ממקודם כבר 45398475 פעם. שון יודע שהם אוהבים 1 ת'2, וגם הם יודעים את זה. לא צריך איזה חתיכת נייר בשביל לדעת את זה. לא צריך הגדרות...

בעינייהם...../images/Emo23.gif

באמת לא צריך חתיכת נייר כדי להראות את האהבה שלהם! אבל בעיניי החברה כן, ובגלל זה זה חשוב להם! גם בו אמר שבליבו הם כבר נשואים, רק שעוד מעט זה יהיה חוקי שוב....(אני זוכרת כי כרגע ראיתי את זה שוב...)

למעלה