מדגישה שזה דמויות ולא שחקנים
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/05 #23 חופי את מאוד צודקת אבל../images/Emo26.gif../images/Emo107.gif כמה דקות אחרי יעלי... אני אולי יחשיב את זה כנקודה נראה כבר פשוט את הדגשת גם והיא לא אז אולי שתיכם... נראה כבר בסיכום מה אני יעשה..
חופי את מאוד צודקת אבל../images/Emo26.gif../images/Emo107.gif כמה דקות אחרי יעלי... אני אולי יחשיב את זה כנקודה נראה כבר פשוט את הדגשת גם והיא לא אז אולי שתיכם... נראה כבר בסיכום מה אני יעשה..
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/05 #24 ../images/Emo26.gifמשפט שני../images/Emo36.gif../images/Emo107.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/05 #25 אופס... חיחיחי|הנה../images/Emo26.gif שירלי סטודנטית באוניברסיטה בהצלחה
מ מיכליייייייייי New member 10/8/05 #29 אוי... מה זה../images/Emo35.gif דנה או ליאור../images/Emo35.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/05 #30 מיכל וחופית נקודה../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif../images/Emo127.gif שריתו'ש! זה נכון אבל דקה אחרי מווואה! התכוונתי לליאור אבל גם דנה זה נכון! כבר משפט שלישי!
מיכל וחופית נקודה../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif../images/Emo127.gif שריתו'ש! זה נכון אבל דקה אחרי מווואה! התכוונתי לליאור אבל גם דנה זה נכון! כבר משפט שלישי!
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/05 #31 ../images/Emo26.gifמשפט שלישי../images/Emo36.gif../images/Emo107.gif אמנון ודניאלה גילו שאלונה לא עשתה הפלה בהצלחה!
../images/Emo26.gifמשפט שלישי../images/Emo36.gif../images/Emo107.gif אמנון ודניאלה גילו שאלונה לא עשתה הפלה בהצלחה!
מ מיכליייייייייי New member 10/8/05 #35 רק בדניאלה מופיע דנה... אם היא הייתה רוצה דנה היא הייתה עושה דניאלה
מ מורושה הממושה New member 10/8/05 #34 ../images/Emo41.gifגיאה אמנון ודניאלה גילו שאלונה לא עשתה הפלה
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/05 #41 חיחיחי כפרווווווווווווווו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif לונורא! זה גם קורה....
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/05 #37 אני חייבת להגיד שיש פה המון תשובות חיחיחיחי אוקי אז שריתו'ש! את זאת שמקבלת נקודה... מיכלי כמה דקות אחרי זה למרות שזה גם נכון גולן... מורו'ש! כפרווווווווווווווווו'ש! גאיהרושמים ככה מווווואה חיחיחיחי מתה עליך! כבר משפט רביעי
אני חייבת להגיד שיש פה המון תשובות חיחיחיחי אוקי אז שריתו'ש! את זאת שמקבלת נקודה... מיכלי כמה דקות אחרי זה למרות שזה גם נכון גולן... מורו'ש! כפרווווווווווווווווו'ש! גאיהרושמים ככה מווווואה חיחיחיחי מתה עליך! כבר משפט רביעי