הבנים ב...

../images/Emo54.gifכתבה על היומן

תעודת זהות שם מלא: יומן גיים בויז תשס"ז 2006- 2007 מחיר: 39.90 הנחה למשפחה ברוכת ילדות : אין קהל היעד: בנות מגיל 8 עד קבלת המחזור הראשון שער: עצמי. בעבודת מחשב הודבקו ארבע תמונות נפרדות של חברי הלהקה לתמונה משותפת אחת. נרשם פשע הומניטארי אחד בדמות חולצת רשת עם כפתורים תוכן שיווקי שילמו הכי הרבה על פרסומת: סלקום, קוטקס יאפשר לבזבז עוד כסף גם על: מנוי ל"עולמו של דיסני", מנוי ל"ראש אחד", דמיות האקשן של WWF (לבנות שאוהבות בנות?) וברזלים לשיניים במרפאות של מכבי מתנות : 12 קופונים בני 7 ₪ כל אחד, לקנייה מאסיבית של טמפונים ותחבושות היגייניות מידע לשעת חרום: רשימת הקודים המלאה של כל הרינגטונים והטרוטונים מתוך האלבום הראשון של הלהקה (סלקום) שטיפת מוח במספרים : 15 עמודי פרסומת מתוך 148 עמודי היומן (כולל הכריכה) תוכן עניינים תמונות : יש תמורה בעד האגרה. תמונות ילדות (ללא ערום), צילומים מפורים, ועוד המון תמונות עדכניות יחד ולחוד בכעשרה סטים שונים של לבוש, כולל שרשראות. ערום: לא בבית ספרנו מצורף חינם: מערכת שעות, מערכת חוגים, לוח חופשות וחגים יהודיים, לוח שנה לחופש הגדול הבא, תוכניות לחופש ,לוח ימי הולדת ל 22 חברים, ספר טלפונים (עם 11 מקומות בלבד) וסיכום החוויות של השנה השכלה גבוהה: טיפים לחיים טובים יותר בקשת רחבה של נושאים: בגדים, אהבה, בגדים ובגדים. טריווה על החברים במסגרת הפינה "הידעת?" (לא שימושי לתשבצים, "מי רוצה להיות מיליונר" ובכלל). תאריכי הלידה של הבויז. פרטים מהדירה המשותפת בת"א (בגדול, יש שם הרבה בגדים). סיפורים מתקופת היותם גיים קידס וגם ראיון עמוס לבבות בנושאי אהבה ורומנטיקה לא נגענו " היום של הברית שלי היה יום סוער עם רעמים וברקים ובדיוק כשבאו לחתוך ,הייתה הפסקת חשמל. בסוף עשו את כל הטקס לאור נרות ואני שמח לבשר שהכל תקין ומתפקד" (אושרי) טיפ אודטה שרון סנדלר: "אם החולצה והמכנסיים לא יותר מדי מקושקשים חובה חגורה ללוק סופני" לסיכום "הידעת? כשלבויז בא סרט, הם דואגים להזמין בטלפון ולהכנס ישר לאולם, על מנת למנוע מהומות. לא קל להיות גיים בוי". גם לנו זה לא פשוט. למכורות בלבד

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifמתי??. אחרי קטנטנות??

אם כן אני רצה לראות תגידו לי דחוףףף..

1lifegirl

New member
מי ראתה?

איזה מתוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיואווווווו מי שלא ראתה שידור חוזר ב7:50 בערב...

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifיאא תודה!!

אני ראיתי!! יאא.. איך אושי חתיך!! חח.. כל הזמן הסתכל למצלמה!! ויש לו חיוך הכי כובש שראיתי בחיים שלי!!
אושרי??? אתה הנסיך שלי!!
אושי י'חתיך אחד!!
מתה עליך!! אתה לא יודע כמה!!

למעלה