הבורר-פרק ראשון

../images/Emo45.gif

יהודה לוי משחק ממש יפה ......... חשבתי שהוא רק בנוי לטלנובלות וכאלה לא דבר מהסוג הזה

BeN ShaDe

New member
דעות פרק 1.

קודם כל - שלום לכולם , קוראים לי בן ואני חדש פה. אז אחרי כל הדיבורים החלטתי לוותר על החצי השני של כוכב נולד לראות הבורר. הפרק הפותח היה נחמד שבא להראות לנו מי נגד מי ומה נגד מה. משחק מצויין של יהודה לוי (נדב) ומשה איבגי (ברוך) רק שחברה ואבא של יהודה ממש לא יודעים לשחק. בינתיים אפשר להגיד שזה נחמד , אבל זה ממש בהתחלה ואצטרך לחכות לפרק הבא. בינתיים - לא משהו שיוצא מגדר הרגיל.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo58.gif למעלה כמובן.

לא מבין למה צריך לסמן ספויילר. פשוט תסמנו בתחילת השרשור
וככה כולם ידעו שבכל השרשור יש ספויילרים - כלומר , שרשור מספויילר.

אושRתי

New member
שרשור של../images/Emo58.gif

יכול להיות רעיון טוב, אנסה זאת לקראת הפרק השני. תודה.

floppi

New member
מה? לא! זה דפוק לגמרי!!!

אז ככה אנשים פשוט לא יקראו שום הודעה בשרשור, גם אם ההודעה לא מכילה ספויילרים. כי כל השרשור מספויילר! ומה אם יש את סימן הספויילר בתחילת השרשור, אבל מתוך העשרים הודעות בשרשור רק אחת מספויילרת?

AsafAz1

New member
ברוך הבא

מכיר אותך מפורום האבקות,פעם הייתי רושם שם בכינוי שונה.

BeN ShaDe

New member
ועוד משהו.

נאמר פה שבכל פרק בסדרה הושקע מיליון דולר. לא ראיתי משהו בפרק הזה שמצריך את הסכום הזה , מילא היו לנו בסוף את הבית שנשרף... H:

אליהו1919

New member
הבית לא נשרף, רק ראו את החצר נשרפת

בימוי זול. היה יותר מעניין לראות את הבית נשרף באמת.

Stageman

New member
חוסר פרגון מוחלט.

שום בימוי זול. זוהי ההפקה הכי גדולה בישראל אי פעם. לא חסכו כאן בכלום. ישראלים, תיהיו אוהבים, למה לא לפרגן? קצת קצת אהבת חינם במקום שנאת חינם. פרגון ואהבה. תזכרו.

floppi

New member
יאללה, אני איתך! ../images/Emo45.gif

חחח.. ישראלים באמת לא יודעים לפרגן! אבל הבמוי באמת היה זול...

liaush

New member
ברור שזה מצריך

וזה לא מליון לכל פרק זה 170 ומשהו אלף דולר. וחוץ מזה זה כולל ה-כ-ל-. ראית באיזה וילה מפוערת גרים משפחת אסולין?. אני מוכנה להתערב איתך שרק בשביל לצלם בבית כזה שמו איזה חצי מליון שלא נדבר על ההוצאות האחרות איפור שיער בגדים הכל כולל הכל. בהחלט מצריך. סדרה מושקעת ביותר!.

נו זה ברור...

רק על השמלות של אשתו של ברוך ושל אבי הם היו צריכים איזה 300-400 אלף דולר

Stageman

New member
לגבי המשחק-

אבא של יהודה לוי נחמד ביותר. מפוספס קצת. לגבי מאיה מרון ("החברה של יהודה לוי")- היא אחת השחקניות היותר גדולות שיש כאן בארץ, אין לי מושג על מה אתה מדבר חבר

אושRתי

New member
דעתי על הפרק הראשון

אז ככה,אני לא אחפור, רק אגיד שמבחינת שחקנים ואיכות-נראה מעולה, גם השחקנים משחקים טוב, הפרק היה אכן נחמד, ויש למה לצפות בפרק השני וסה"כ אהבתי

למעלה