ב-

../images/Emo44.gif ב- ../images/Emo82.gif

יש פה כמה עם טלוויזיות בבית, עם כבלים, בלי כבלים... יש פה כמה בלי טלוויזיות... אז מה אתם אומרים על זה? בעד? נגד? ותנמקו בבקשה
מ-ע-פ-י-ל-י-ם ש-ו-ל-ט-י-ם

tamarhp

New member
אמממממ

יש לי טלוויזיה בלי כבלים... בעד או נגד? שאלה טובה. אני בעקרון לא רואה הרבה טלוויזיה ממילא, אז אני לא "מתמכרת" או משו, ובד"כ אני מרגישה שאני מסוגלת לשלוט על עצמי ולהעביר ערוץ (או לכבות) כשיש תוכנית שלא מתאימה. אבל הרמה של התוכניו בטלוויזיה כל כך הידרדרה, שכבר אין מה לראות! מצד שני יש את ערוץ תכלת (אין לי אותו) שהוא, לדעתי, יוזמה ברוכה. אז בעד או נגד? אני חושבת שיש צדדים שבעד ויש צדדים שנגד. לפי התוכניות של היום אני קצת יותר נגד, אבל מי יודע מה יהיה כשאני אתחתן ואני אצטרך להחליט אם לשים
בבית או לא?

חָגָי

New member
אולי את משהו מיוחד,

אבל רוב האנשים לא מסוגלים לשלוט על עצמם, במיוחד לא ילדים קטנים, וגם לא מבוגרים בהרבה מקרים. מה גם שכל העניין של הטלויזיה הוא למשוך אנשים לצפות בה כמה שיותר. הרי מה שהכי חשוב למנהלי הרשתות זה הרייטינג - כמה אנשים צפו בטלויזיה בנקודת זמן מסויימת. הם יעשו הכל כדי למשוך אנשים לצפות שעות על גבי שעות בטלויזיה. ולצערנו, מה ש"מוכר" היום זה אלימות, מין וכד'. לכן הטלויזיה מלאה מסרים שליליים ולדעתי לא צריך בכלל להכניס אותה הביתה. כל בוקר אנחנו אומרים בשחרית "שלא תביאנו לא לידי נסיון ולא לידי בזיון" ודרשו על זה - לא תביאני לידי ניסיון כדי שלא אבוא לידי ביזיון. אז להכניס את עצמנו לנסיון כזה לחינם?! ובסופו של דבר להכשל? ואל תספרו לי שאף אחד מכם לא נכשל בזה מעולם.. מי שיוכיח לי שהוא לא נכשל בזה מעולם יקבל ממני מה שירצה. בשיא הרצינות. ------------------------- בקשר ל"לכבות באמצע". כמו שאמרתי, כל מה שמנסים רשתות הטלויזיה לעשות זה למשוך את הצופה להסתכל עוד ועוד, לכן אני לא חושב שאנשים מכבים את הטלויזיה באופן קבוע כשיש דברים שלא ראוי לראות. ------------------------- ברור שאני אישית לא אכניס טלויזיה לביתי בעתיד. עד כאן דעתי בנושא.

איילת כ

New member
אז ככה

אני לומדת תקשורת ויש מושג כזה שנקרא הבייט מיג (לא סגורה על שם המושג)- אנשים שנבחרו מכלל האוכלסיה והם מצייגים את פלח האוכ' כלומר יש איש אחד מעיירת פיתוח ואחד עשיר, אחד עם הרבה ילדים וכו' ושהם צופים בטלוזיה אז הם מסמנים במכשיר מיוחד.והם קובעים את הרייטנג ורק הם קובעים, אז ככה שאתה לא מעניין את מנהלי הרשתות כי אתה לא משפיע בגרוש.

lali37

New member
בקשר לערוץ תכלת

גמני אפעם לא ראיתי אותו אבל כמו שהבנתי (ותקחו את מה שכתוב פה בערבון מוגבל...) הוא לא הרבה פחות גרוע מערוצים אחרים...

התחברנו אליו כדי לראות את אחותי ../images/Emo9.gif

ונשארנו מחוברים, ערוץ חביב ביותר, אין לי שמודבר נגדו וגמני לא צופה באופן שוטף כדי לחוות עליו דעה, אבל ממה שכן ראיתי עד כה אני חושבת שהוא הרבה פחות גרוע מאחרים.

lali37

New member
יכול להיות

השאלה היא (ואין לי תשובה עליה) אם הוא מספיק לא גרוע בשביל ליצג את הציבור הדתי...

שרוך

New member
ערוץ תכלת

בס"ד הי בביתי יש ערוץ תכלת לפי דעתי זה ערוץ נורא נורא חשוב וטוב!! יש שם תוכנית ברוך ה' כמו שצריך!!! לגילת באיזה תוכנית אחותך שם מופיע? יום נעים שרוך

מוצארט

New member
אבל אני הופעתי שם הרבה פעמים! ../images/Emo3.gif

ברצועה של הקליפים ה"יהודיים". למי שמעוניין, זה בשעות 19:00-19:30 בימים א-ה. סתם כד"א, אני מופיע עם עדי רן בשיר "אתה קדוש".

תצטרכי?...להזכירך,זו לא תהיה החלטה

שלך בלבד..יש עוד הרבה זמן וטוב שכך, וזה יהיה לדעתי נהדר שעוד אדם ישתתף בהחלטה.

אכן יש.

כרגע יש לנו 3, עם דיגיטל, היה לנו בערך הכל, כבלים, יס, בלי כבלים ודיגיטל. אני האמת מעדיפה לשים לבננות הקטנות סרט בוידאו מאשר טלויזיה, מקסימום הופ, יש שם סרטים דווקא מצויינים לילדים. אין סדרה שלהם שאנחנו לא מכירים ולא יודעים מה התכנים שלה... בקשר למבוגרים, מצנזרים, אין אפס. אנחנו כל אחד לעצמו מזפזפים ברגע שמגיעים לקטעים בלתי הולמים. בבית שלי? אין לי שמץ, מה שכן ברור לי שתהיה טלויזיה בין אם אני ארצה ובין אם לא כי וידאו ודיוידי אני כן אראה,אני אוהבת סרטים. לא מכורה לטלויזיה, לא מרגישה בחסרונה, היי הייתי בלעדיה 4 שנים, ולא מתמכרת לזבל הזה.

טלויזיה...

בס"ד יש לנו דווקא טלויזיה בבית אבל אם תשאלו אותי על סדרות, פרסומות, תוכניות וכל זה - אין לי שמץ.. אין לי סבלנות לשבת מול המכשיר הזה ולראות אנשים.... דוגרי ממש ממש כמעט הכל זה זבל שם, וזה לא שישבתי וחשבתי לי והחלטתי פתאום לא לראות טלויזיה, אני פשוט לא מתחברת ללשבת ולצפות בה, בעז"ה אני בלי נדר לא מתכוונת להכניס טלויזיה אלי לבית כשאני אגדל..

חָגָי

New member
פספסתם את הנקודה..

הקטע הוא גם להגיב לדיעותיהם של האחרים - לא רק לכתוב אם יש לכם טלויזיה בבית. קוראים לזה בעברית ד-י-ו-ן-!

נכון...

בס"ד אבל לא תמידיש מה להגיב על הודעה ספציפית, וכשמדברים בכללי זה די מביע את העמדה ועונה גם לאחרים בכל אופן בנושא הזה..

טלויזיה טלויזיה...

בס"ד בעד או נגד? אממ... קשה לי להחליט אבל אני אגיד בעד... טלויזיה היא סה"כ כלי, כלי שקולט שדרים מסוימים ומתרגם אותם לצבעים וקולות. מה אנחנו עושים עם הטלויזיה זוהי שאלה אחרת... ולכן לפי עניות דעתי כל אחד צריך לשפוט את עצמו ואת ביתו מה הם עושים עם הטלויזיה. אם השימוש הוא לדברים בטלים ומלוכלכים אז יש מקום להעיף אותה מהבית, ואם היא לדברים מועילים אז משאירים אותה בבית...

למעלה