ב-

בונבון1

New member
אחלה שרוך...

לא רק לך יש סימני קריאה, גם לי יש... קבל: !!!!!!!!!!!!!! אפשר גם לזרוק כמה סולמיות ##### ואם מאד רוצים אז אפשר גם ***** אבל הכי חשוב לחלק הרבה :) :) :) חוצמזה לעניין... מה זה צריך להתמודד עם המציאות????? שמה?? שרוב עמישראל אינם עושים דבר בחיים? אינם מאמינים בקב"ה? משדרים כפירה ומתירנות? מילא בגיל מבוגר, לצפות עמ"נ להשפיע (אפילו שאין דבר כזה. הכל תירוצים של היצר הרע) הייתי מבין באיזו צורה אתה מרמה את עצמך. יש איזשהו מקום של הגיון. אבל..... שהילדים שלך יראו??? בשביל מה?? שידעו שאונס זה דבר נפוץ? שאם מישהו מעצבן רוצחים אותו? שהדבר הכי חשוב בבן/ת הזוג זה המראה? שסקס זו המילה הכי מדהימה בעולם? וכמובן שומרי המצוות שאינם מוצגים כ ל ל בטלויזיה וכשהם כן זה תמיד בפוזה מזלזלת! כל זה שהילד שלך יראה... תגידו אנשים, אתם מתביישים לרצות עולם הבא? שניה של הגיון, מי יהיה יותר מרוצה מהטלויזיה שבביתכם? היצר הטוב או הרע? רגע אחד של אמת פנימית.

tamarhp

New member
אלי7

סוף סוך דיון רציני, בבקשה- דברים כאלו למסר. אני יודעת, היו פה בפורום 10000 פעמים ששאלו "למה את לא באייסי" וכו', אבל כמו שכולנו ראינו - הרבה פעמים זה נגרר לשיחות אישיות. כל עוד זה בשירשור סתמי, לא נורא. אבל כשזה בדיון - אחד מבין 100 פה בפורום - חבל.. מצטערת שהכל עליך, אבל זה מופנה לכולם - כשיש דיון, תשתדלו לא לנצל"ש!

tiki tiki

New member
בסה"כ שאלתי אותה שאלה

לא פתחנו על זה דיון ולא שיחה ולא כלום, ואם אני יתחיל כל דבר במסר אני כל היום יהיה במסרים.

tamarhp

New member
את צודקת

הפעם לא נפתח דיון אבל לפעמים כן... שוב, לא באת להתנפל עליך, אבל להבא - אני פונה לכולם - להשתדל לא לשאול שאלות כאלו בפורום.

בונבון1

New member
ועוד משהו...

חבל על הזמן של הדיונים והויכוחים, צדדים לכאן ולכאן, סברות אינטלקוטאליות וכאלה... אנשושים, זה פשוט אסור!!! איזה היתר יש לבנים לשבת ולצפות בבנות שלא תמיד זוכרות להתלבש. וכן... עכשיו יגיבו ב"אצלנו מזפזפים / מכבים בקטעים לא צנועים"... ואיך אתם יודעים שהולך לבוא קטע לא צנוע? כי הוא התחיל למשל, אולי?... חוצמזה בינינו... אני לא מתבייש לומר את האמת. אני בן עם תאוות של בנים. ו... כן... כשהייתי צופה בטלויזיה יחד עם מישהו כמובן שהייתי מזפזפ אבל כשהייתי מסתכל לבד? לא זכורה לי ולו פעם אחת שטרחתי להעביר ערוץ. סליחה בנות, להיפך... ככה זה. את מי רימיתי? רק את עצמי. והבנים יודעים שאנחנו מושפעים מכל ריגוש מיני קל. ככה זה. מאחל לכם בהצלחה בהתבוננות פנימה והכרה אמיתית איך תפגעו בעצמכם ובילדיכם.

tamarhp

New member
מסכימה,

חגי, בונבון, נטלי, ואיילת העלו נקודות מאד חשובות. היצר הרע כופה אותנו. אנחנו צריכים ללמוד להשתלט עליו, אבל לא ע"י הבאת נסיונות בכח, ובטח לא ע"י הטלוויזיה - שלא מביאה את המציאות כמו שהיא כלל וכלל.

בונבון1

New member
אני חושב ש...

דבר ראשון, השאלה במתכונתה הנוכחית אינה נכונה. זה כמו שתשאלי ילד בן 3 אם מומלץ לאכול 5 חפיסות שוקולד ביום. בינינו, בגיל שלנו (12 עד 20, לא?) אין ספק שרובנו נהנים לצפות בטלויזיה למרות בזבוז הזמן המשווע, למרות הסצינות הלא צנועות שמתרבות מיום ליום, למרות ההתמכרות לבידור זול ומטופש ולמרות התנוונות השכל והמחשבה הבריאה. תחשבו שברגע שאתם צופים בטלויזיה אינכם משתמשים כלל בראש, בשכל... פשוט שעות מנוחה נטו. אין אדם רואה נגעי עצמו, לנו קשה לאבחן את חסרונותינו ולתקן את דרכינו. לכן מומלץ שהדיון יעסוק בכיצד ננהג עם ילדינו. בהסתכלות חיצונית, מלמעלה. אין ספק, ואל תהיו קטנוניים (חדשות, ערוצי מדע, נשיונל ג`יאוגרפיק), כולנו יודעים שבטלויזיה גדול ההפסד מן הרווח (אם יש דבר כזה. ושוב, תחשבו בהגיון). אני ב"ה גדלתי בבית ללא טלויזיה. אני מודה להורי בליבי על כך, ואין לי צל של ספק שילדי יגדלו כך. הם יעדיפו בעז"ה לשחק בכדור, לפטפט עם חברים, לקרוא ספרים...

תשובות או אייך שלא תיקראו לזה

ב"ה יש לי טלוויזיה בבית עם ערוצי זהב דיגטלי ואני בעד כי יש תוכניות שוות

למעלה