איך התחלתי...

Spidi man

New member
../images/Emo44.gif איך התחלתי...../images/Emo11.gif

אני מניח שלכל אחד בפורום ישנה סיבה, מקרה או אירוע לאיך התחלתי לראות את הסדרה KYLE XY. הסיבות יכולות להיות מגוונות כמובן... חברה, חבר, תסריט וכדומה
ולכן, החלטתי לפתוח את שרשור הרשמי לאיך התמכרתי לסדרה, ואת מי אפשר להאשים במחדל...(אההם)
אני מצפה לראות סיבות טובות

Spidi man

New member
אני יענה ראשון כמובן.

איך התחלתי... הנאשם: חבר סיבה: החבר שלי התחיל לצפות בסדרה מהפרקים הראשונים והתמכר במהירות. באחד הימים שנפגשנו הוא פתאום זרק לי הערה בסגנון: "אתה דומה לקייל" - תגובה ראשונית "מה?, מי זה קייל" (כבר חשבתי שיש לנו חבר משותף שאני לא מכיר, אחח הסניליות..
). כמובן שבאותה תקופה לא ציפיתי או הכרתי את הסדרה, כך שלא ידעתי על מה או מי הוא מדבר. בקיצור, אותו חבר פשוט הכניס אותי לסידרה, ומאז ראיתי את כל הפרקים (חוץ מהפרקים הראשונים בעונה הראשונה שפספסתי). העונש: טוב נו..בגלל שהסדרה כל כך טובה, הוא לא קיבל עונש על התמכרותי..ניצל..

קיטיקט1

New member
אצלי הסיפור די משעמם אבל לא נורא תסבלו בשקט..

אז זה היה יום שלישי (נראה לי) ושיעמם לי מאוד ושמעתי על סידרה חדשה אז כמובן שצפיתי והתאהבתי במקום ..... זהו זה סיפורי המאוד "מעניין" חחח מקווה שלא נרדמתם...

מממ...

פשוט שמעתי על הסדרה איפשהו... והתחלתי לראות (איכשהו, אהמ
) האמת שציפיתי למשהו אחר, יותר אקשן או מתח או כזה, אבל בסופו של דבר גיליתי דרמת-מתח נחמדה... השחקנים גורמים לסדרה להיות ממש משכנעת, למרות שהסיפור מופרך לגמרי...

נויה XY

New member
את לא היחידה שפיספסה..

מישום מה תכננתי את כל השבוע כדי לראות את הפרק הראשון של קייל- ראיתי את הפרומו בטלוויזיה אבל איכשהו פיספסתי וראיתי רק את הפרק השני אז זה עוד יותר סכרן אותי וזה נראה לי כזה כמו סמולוויל-שאני לא רואה. וזה נראהל י מגניב כזה כאילו נקודת מבט אחרת לסופרמן וזה.. אבל זה נהייה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

hodaya157

New member
../images/Emo3.gif

אחותי ראתה ת'פרומו ונדלקה..ביום ששודר הפרק הראשון לא היה לי הרבה מה לעשות אז כבר ראיתי איתה את הסידרה....!! אבל אני המשכתי גם לעונה שניה--היא פרשה..

adii1201

New member
הוו! לי יש את הסיבה להתמכרות שלי כמעט

לכל סדרה אפשרית (כן גם לעקרות בית נואשות
) ראיתי פרומו ביס. הראו שם את מאט דאלאס. חשבתי לעצמי שהוא שווה וחתיך וכדאי לראות את הסדרה בשבילו. החלטתי לראות פרק אחד רק כדי להבין מי זה היצור המדהים הזה ואז גיליתי שהסדרה ממש טובה והתמכרתי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifאצלי אותו סיפור../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

כשראיתי את הפרומו פשוט נידלקתי
זה כ"כ עניין אותי,ולא ראיתי כבר הרבה זמן סדרה אמריקאית... ושהתחיל הפרק הראשון הייתי כ"כ מסוונורת גם מהעלילה של הסדרה וגם מקייל
אני זוכרת שקבעתי לראות ובדיוק עשיתי שיעורים ועזבתי הכל כדי לראות את הפרק הראשון, היתאכזבתי שפיספסתי את הד'ק הראשונות,אבל אז החלטתי להבין הכל
אני שמחה שהתחלתי לראות,כי זו הסדרה האהובה עליי ביותר
אגב,גם חברות שלי רואות אבל אני הכי מכורה שם

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

למה קייל ולא מאט ? יותר מתאים לו קייל ?

חחח...

אתה לא מבין אותן? *קייל* עושה את כל האפקט... הוא מדהים, הוא חכם, הוא מוסרי ברמות מטורפות.... הוא פשוט קייל...

Spidi man

New member
אכן.

הרעיון של התמימות ברור. הבנאדם פספס כמה שנים בחוץ...

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

כבר ראיתי הרבה סדרות, בקייל XY היה משהו מיוחד, ולדעתי זה מה שריתק רבים. אני אומנם התחלתי לצפות בסדרה בגלל חבר שחשב שאני קייל (רגע של קטע הזוי
), אבל אין ספק שהמשכתי לצפות בגלל סיבות אחרות... כל העלילה מעניינת, מותחת, מה שהופך את הסדרה, לטובה מאוד.

אתה...

דומה לקייל... לראות כדי להאמין.... נו טוב, מה שנכון נכון... העלילה באמת משהו. הדמויות ממש מדברות שם, לא שטחיות ורדודות...

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifיש לו תובנות אנושיות מדהימות../images/Emo190.gif

ואגב אני דווקא אוהבת את השם מאט...

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif אני כבר רגילהXD../images/Emo168.gif

קייל יותר יפה,שם מדהים

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאצלי זה קצר ולעניין

היתי אצל חברה בטעות הטלוויזיה הייתה על ערוץ 3 וראינו את הפרק הראשון ביחד ממש במקרה וזהו

../images/Emo221.gifאיך התחלתי לראות קייל...

בשבוע הראשון של השידור ביס הייתי בחו"ל, זה התחיל בערך יום לפני שחזרתי. בשדה תעופה חברה שלי מהאינטרנט שלי שלחה לי כמה סמסים והתחלנו קצת להתכתב והיא אמרה לי 'את חייבבבת לראות קיילXY! התחיל אתמול!!' וכשחזרתי שאלתי אותה מה היה באותו פרק ומהפרק השני ראיתי והתמכרתי

למעלה