barbie125

New member
מגיע לך....../images/Emo24.gif

במובן החיובי. ראית כמה השקעת?!? העייפת הורגת, תיזהרו מזה.
אוה, אני צריכה ללכת.

barbie125

New member
באיזה לילה?

זה או לפני...? לא ממש. אבל הלילה אני חייבת לישון. מחר אני צריכה לקום בשבע....
ואולי אני לא אספיק לראות השבוע את התוכנית
אוף.... ויפה שזה מעניין אותך. גם אותי מעניינים דברים כאלו. למרות שאני כבר לא ממש רוקדת.
טוב, אני הולכת לישון.... לילה טוב!!

barbie125

New member
הממ... גם לך

באמת חשבתם שאני הולכת לישון?!? למרות שיש לי מחנה מחר וכבר כועסים עלי. רקדתי תשע שנים, בלט, ג'אז, קלאסי, סטפס,טיוי דאנס....... בקיצור - מה שאת לא רוצה. אבל אף פעם לא רקדתי סלוניים. אגב, רקדנו (הלהקה שלי) באיזה יום עצמאות עם גיא. הוא חתיך יותר במציאות, למרות שלא ממש הרשו לנו להתקרב עליו. אבל ראינו אותו. הוא יותר שר ואנחנו רקדנו.

2 Mיכל

New member
וואו. זה מלא זמן.

גם אני עשיתי ספורט, אבל לא רקדתי כל כך הרבה. מה הכי אהבת? ומה זה טיוי דאנס?

barbie125

New member
תודה../images/Emo3.gif

הכי אהבת.. נראה לי קלאסי. אבל תמיד נתקעתי עם מורות מפגרות.... טיוידאנס, שכנראה הולך להיות המקצוע ספורט שאני אבחר שנה הבאה ללמוד בחטיבה, זה קצת ג'אז, קצת סטפס, קצת מיוזיקל.. הרבה הצגות. טוב, אני חייבת ללכת, אחרת אני אאחר למחנה שלי. ביי!!

barbie125

New member
לא, מה פתאום?!?

אני שונאת מושבעת של ספורט. כל התעודה שלי מלאה טוב-מאודים, ורק בספורט קיבלתי כמעט טוב. הציון הכי גרוע שלי אי פעם.
אבל בחטיבה שאני עולה עליה (גמרתי ו') אפשר לבחור מקצוע, שיחשב כמקצוע הספורט שאתה לומד. יש כדורסל, כדוריד, יוגה, כדורגל, וככה הלאה.. ואחד המקצועות הוא טיוידאנס. אז את זה אני כנראה אבחר... חח... זה דווקא הריקוד שהכי פחות אהבתי. אני לא ממש זוכרת את זה. רקדתי את זה רק שנה אחת, בערך. ממ, אפילו זאת היתה השנה שרקדנו מאחורי גיא... חח.....

למעלה