תפוח הזהב

נצל"ש התאהבתי בקולין מהישרדות 1

היא כזאת חמודהההההההההההההההה זוכרים אותה? יש למישהו איזה תמונה עדכנית שלה?

RedDevil16

New member
מה זה זוכרים אותה?

סביר להניח שהיא תהיה השורדת היחידה מהישרדות 1 שנזכור כשתשודר הישרדות 30. קצת פגעה במוניטין כשיחקה באיזשהו סרט מעפן ששכחתי איך קוראים לו מרוב שהוא מעפן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא יודע מה ההתלהבות

כן. היא חמודה. אבל בקונטקסט של הישרדות היא לא עושה לי כלום. אני מעדיף לראות אותה בסרט מפגר עם רוב שניידר שעושה קולות של חיות מאשר לראות אותה בהישרדות -> אולי זה בגלל שהיא לקחה חלק בעונה הראשונה בה מעטים מאוד אם בכלל הבינו בכלל את אופי המשחק ומה נדרש לעשות אבל קולין לא תיזכר אצלי בתור שורדת מיוחדת ואני בספק אם השם שלה יעלה לי בראש עוד 30 שנה כשאני אזכר בהישרדות.

n l m

New member
מאוד מסכים איתך

אני נהגתי אז לכתוב בפורום בקהילה בIOL הייתי ממש במיעוט שם כולם אהדו את פאגונג במיוחד את קולין,ג'רבס וגרטשן ואפילו ראיתי הודעות, ואני אצטט לך את הציטוט המדוייק "אני מסכימה שטאגי יותר טובים מפאגונג וחבל שהסדרה לא לקחה לעצמה שיקולים בנוגע לאופי של השורדים כדיי לקבוע את המנצח" מה שלא מובן לי זה איך כל שאר אליליי פאגונג נחשבים כיום לפאטאטים שהם היו ואילו קולין נשארה בסימן של אלילה והשם שלה בקושי עולה לי עכשיו אז אני בטוח לא אזכר בה עוד 30 שנה ודרך אגב, למי שהעלה את הטענה הזאת רודי, סו וריץ' כרגע הם השורדים הכי זכורים מבורניאו הרבה יותר ממנה למרות הסגידה הגדולה

n l m

New member
מתוקה מתוקה

אבל אם תוכל בבת אחת עשר עשר חבילות שוקולד בסופו של דבר תקבל קלקול קייבה

THE COLBSTER2

New member
נכון

הכי מגניב שהוא אמר שקולין אולי נראת חמודה, אבל היא נמרה במיטה ועכשיו כל הגב שלו מלא בסימנים מהציפורניים שלה.

fsss

New member
נצל"ש ANTP 4X11 ../images/Emo58.gif

פרק מצויין
חבל על בריטני.. הופתעתי שהשאירו את קינייה.. הימורים לגמר: 1. קהיילן
2.נאימה 3.קינייה. מה היא עדיין עושה שם? אגב,שבוע הבא ישודר ריקפ או הגמר?

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif ANTM 411

אני לא מאמין שהעיפו את בריטני. היא עושה תמונות מדהימות. כולל השבוע. והשאירו את הפוסטמה קיניה.. מה שכן, זאת בערך הפעם הראשונה שלא היה לי מושג מי תעוף. הייתי משוכנע שקיניה תעוף. כל הפרק היה רק קיניה קיניה קיניה. בכל מקרה, מכיוון שלקחו לי את הפייבוריטית, אני נשאר עם קיילן. אני גם חושב שהיא תנצח. ושבוע הבא יש גם וגם. ביום שלישי ריקפ, ביום רביעי הגמר.

למעלה