תפוז...
כנסו....

sapir aloud555

New member
../images/Emo43.gif תפוז...../images/Emo46.gif כנסו....

צהריים טובים..
טוף ככה, ממממ... דווקא בשביתה ,שדווקא החלטתי היום להתקשר, הם סגורים ימי רביעי!
אוףףףף אם מחר תמשיך השביתה, אני אתקשר כי מחר הם פתוחים! נמאס לי כבר להשאיר להם הודעות במשיבון!!
כנראה שגם נמאס לכם לשמוע מתי כבר הם יענו לי.....
אוף איתםםםםםם

sapir aloud555

New member
אימאלה!

באמת. שאמרת 26 אמרתי לעצמי, מה פתאום!! בת 36? ואוו היא מזה לא נראית ככה! ז"א, היא לא נראית בת 26 אבל גם לא בת 36!!!!!

sapir aloud555

New member
חחחחחחח תמסור לה!

אם כבר על הדרך תמסור גם לאלאוד ד"ש! חחחחחח.... התעניינתי כי ראיתי בחתימה, בטח כל הפורום [או רובו] שינה את החתימה שלו חחחחח <מתכוונת לפורום קיילי
> תגיד אם כבר קיילי, מתי היא התחילה תקריירה במוזיקה?

דווקא

אף אחד מהפורום לא שינה את החתימה
קיילי התחילה את הקריירה בשנת 1988 בערך כשהייתה בת 19-20 והסינגל הראשון שלה היה I Should Be So Lucky. צריכה עוד פרטים

sapir aloud555

New member
מוזר חשבתי שכן שינו...

טוף לא חשוב יאאאאא אני מכירה את השיר הזה חחחחחחחחחח....... למרות שנולדתי אחריו... בשנה חחחח.... זה עם קליפ כזה באמבטייה נכון? כנראה שאני זוכרת [או לא?
]

sapir aloud555

New member
חחחחחח לא...

רק נזכרתי
איזה שרשור! <בפורום ניסויים!> חחחח הלוואי שהיית מעמיס את זה לכאן ואז הפורום היה מתמלא בOFF חחחח

sapir aloud555

New member
אה

נכון ברור שאעשה הכל כדי למלא את הפורום חחחחחח חבל שאי אפשר לשים תמונות
אי קוד בי סוו לאקי לאקי לאקי לאקי חחחחחח <דורשת תגובה!>

sapir aloud555

New member
תודה על המחמאה...

אבל תאמין לי שהאינטרנט עכשיו זה התלהבות, זה כמו ילד קטן שקנו לו משהו חדש, משחק משחק עד שנמאס לו... זה עוד יעבור לי... וגם לי יש דברים לעשות, אל תדאג, אני בד"כ עושה אותם לפני שאני נכנסת לאינטרנט.. אבל אין לי כוח להרחיב זה ממילא לא משנה. ואוו אתה ער בשעה 7?!
בוקר טוף! *הולכת להתקשר לתפוז היום!*

sapir aloud555

New member
יקיר!!!!!!! ../images/Emo46.gif

מה אתה עושה אצל סיגי וצוחק על מה שאני כותבת?!!?!!???! הא הא?!!?! חחחחחחחחח איזה אח רשע!!!!!!!!
חחחחחח תמשיך תמשיך....
חכה חכה.....

למעלה