שרשור הריבות הגדול של פורום מתכונים

Kaysa

New member
שוב אני והריבות

שאלתי אתמול כמה שאלות, ולפני שקיבלתי את כל התשובות הלך לו השרשור לדף אחר... אז: 1. האם סיר "רגיל" מנירוסטה לא מספיק טוב? אני די תפרנית בשלב זה של חיי ולמיטב הבנתי סיר יצוק עולה כמה אלפים אם לא מאות שקלים. רוצה נירוסטה! 2. הבנתי את הפרוצדורה של בדיקת מוכנוּת הריבה, צלחת במקפיא, טיפה ריבה, חוזרת=לא מוכן, אבל אם מדובר במרקחת, עם הרבה חתיכות פרי, הנוזל עצמו יהיה מן הסתם דליל יותר, אז איך בודקים מוכנוּת במקרה כזה? 3. ובגלל שלא קיבלתי תשובה חדמשמעית...לחכות שהתותים "יעמדו" עוד קצת או שאפשר להכין את הריבה גם כך, כשהם יפים, טריים וחתיכים? תודה ובוקר טוב לכולם!

tamidb

New member
אני גם מכינה בסיר רגיל

על אש קטנה - בינונית עם פלטה כזו שמונעת שישרף- עדיף לדעתי יותר זמן על אש קטנה מאשר שישרף. אפשר להכין עם תותים טרים ובלי קשר אם הם גדולים צריך לחתוך אותם. שימי בסיר עם הסוכר שיגירו נוזלים ואז תבשלי . הבדיקה אותו דבר כמו שהסבירו לך. לא לשכוח מיץ לימון בסוף

Kaysa

New member
כבר ממש מתפדחת לשאול...../images/Emo178.gif

איזו מן פלטה זו?

Rebeccan

New member
אני מכינה ריבות בסיר נירוסטה רגיל

לסירי הנירוסטה יש תחתית עבה חשוב לערבב כל הזמן, למניעת חריכה יש מי שמסיר את הקצף שנוצר מעל לגבי התותים ובכלל ריבות - פרי טרי עדיף

g u r a

New member
../images/Emo106.gifוואו נראה מדהים

בטוחה שגם הטעם. ממש עשית לי חשק. ביום שלישי אני אעשה שוק ואקנה לי תותים או שזיפים ואכין גם. תענוג של שרשור

חנהפ

Active member
ריבת תותים נהדרת ואדומה לתפארת

הכנתי שנה שעברה, במיקרו

../images/Emo43.gifשרשור הריבות הגדול של פורום מתכונים../images/Emo140.gif

קדימה חברים שרשרו לכאן את מתכוני הריבות שלכם
ות ותמונות יתקבלו בברכה

ישRאל

New member
שלום בשלנים ובשלניות יקרים,,

יש לי עץ מלא עם תפוזונים סיניים,ואני מעוניין להכין מהם ריבה ללא סוכר האם יש למישהו רעיון? אשמח לשמוע

sefidori

New member
אותי חינכו להפוך את צינצנת הריבה

בדיוק אחרי הסגירה הראשונה. ואני אפילו לא זוכר למה אני עדין עושה את זה. מישהו יכול להסביר לי ?

למעלה