שאלון תפוזי

../images/Emo43.gif שאלון תפוזי ../images/Emo43.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה
באילו קומונות את/ה חבר/ה
האם היית חסום/ה מפורום או קומונה
האם היית אדום/ה בפורום או קומונה
יש לך קומונה
מה הכתובת
מנהל/ת פורום
אם כן איזה
יש לך בלוג
מה הכתובת
מתי נרשמת לתפוז
כמה שמות משתמש יש לך
למה בחרת דווקא בשם משתמש זה
בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז
בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז
יום טוב!

עונה...../images/Emo80.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה זה,וטלי שרון
באילו קומונות את/ה חבר/השל שרון מלכי שמש
האם היית חסום/ה מפורום או קומונהלא..
האם היית אדום/ה בפורום או קומונהלא..
יש לך קומונה מה הכתובת לא.. מנהל/ת פורום אם כן איזה לא..אני עוד לא בת 16 יש לך בלוג מה הכתובתיש לי בלוג..אבל אני אל רוצה שתקראוץץאם אתם ממש מעקשים..כנסו לי לעולם ותיכנסו משם... מתי נרשמת לתפוזמזמן... כמה שמות משתמש יש לךיש לי 2..אבל בשני אני אל משתמשת למה בחרת דווקא בשם משתמש זה כי...ככה.כי הז חמוד..הסיפור הארוך איןי ל כוח לספר.. בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוזהייתי גם בטב"ע.. בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוזלא הייתי...

עונה../images/Emo9.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה
ילדות רעות, הדוגמניות ורוקדים עם כוכבים.
באילו קומונות את/ה חבר/ה
לימור אטיאס ונטלי סבג
לא
לא
יש לך קומונה
מה הכתובת
כן
אתם מוזמנים: http://communa.tapuz.co.il/natalisabag
מנהל/ת פורום
נאפ
יש לך בלוג מה הכתובת
לא
מתי נרשמת לתפוז
יוני 2004
כמה שמות משתמש יש לך
בעיקרון 1, אבל נרשמתי איזה פעם מ-ל-א פעמים כדי להצביע לאיזשהי תחרות חח
כי אני מתוקה
חחח סתם..ת'אמת? אין לי מושג! אני מתה לשנות אותו, אבל צריך בשביל זה להירשם מחדש:-\
וואו! לא זוכרת|פצוע| אני משערת ש5
כנ"ל

לירווני

New member
עונה :)

באילו פורומים את/ה חבר/ה-השגריר-חמש יבשות,מעורב ירושלמי וילדות רעות :) באילו קומונות את/ה חבר/ה-מיקיהודית,מלודי<
>,אונה הוברוק ומה"ת. האם היית חסום/ה מפורום או קומונה-לא האם היית אדום/ה בפורום או קומונה-כן יש לך קומונה מה הכתובת-בעע אין לי כוח לכתובת.. המ'ס זה מה שיש בחתימה אצל מיקיהודית
מנהל/ת פורום אם כן איזה- ------ יש לך בלוג מה הכתובת-היה.. סגרתי מתי נרשמת לתפוז-נובמבר 2005
כמה שמות משתמש יש לך-4 או 5 למה בחרת דווקא בשם משתמש זה-כי נמאס לי מהקודם
בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז-אני חושבת 7 בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז-גם 7 או 8

עונה!!!

באילו פורומים את/ה חבר/ה?ילדות רעות האלופה טלנובלה בע"מ השמינייה ודניאל זילברשטיין באילו קומונות את/ה חבר/ה?דניאל זילברשיטטין קומונת כלבים מתוקים וקרן ברגר_(לפעמים) האם היית חסום/ה מפורום או קומונה?כן האם היית אדום/ה בפורום או קומונה?לא יש לך קומונה מה הכתובת?ההודעה האחרונה מלפנימ 8 שנים! מנהל/ת פורום אם כן איזה?לא יש לך בלוג מה הכתובת?לא מתי נרשמת לתפוז?בכינוי הזה שנה שעברה וטבכניוני הקוד 10טלוש לפני שנתיים כמה שמות משתמש יש לך?אני משתמשת רק ב1 כל השאר סתם פתחתי למה בחרת דווקא בשם משתמש זה?מעריצה את טלי שרןון וקוראים לי טל ..אז.....המבין יבין בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז?8 בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז?9 או 7..אני מתבלבלת בין המשתמש הישן...נכנמסתי לכמה כאילו בשהיל לכתוב וזה ..ויש כאלה שכתבתי רק 2 3 הודעות וזהו

sapi1212

New member
עונה ../images/Emo3.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה? ילדות רעות, רוני, השמינייה, סימס.. באילו קומונות את/ה חבר/ה? קרן ברגר
האם היית חסום/ה מפורום או קומונה? לא האם היית אדום/ה בפורום או קומונה? כן יש לך קומונה מה הכתובת? לא מנהל/ת פורום אם כן איזה? לא יש לך בלוג מה הכתובת? לא מתי נרשמת לתפוז? אוקטובר 2004 כמה שמות משתמש יש לך? אחד למה בחרת דווקא בשם משתמש זה? סתם כי לא היה משהו אחר. בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז? 5-6 לא סופרת. בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז? 3

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifעונה../images/Emo11.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה האלופה, טב"ע, מועדון לילה וילדות רעות (+עוד כמה שבהם אני רק קוראת)
באילו קומונות את/ה חבר/ה אין משהו ספציפי
יש לך קומונה מה הכתובת אין לי
מנהל/ת פורום אם כן איזה
יש לך בלוג מה הכתובת אין
מתי נרשמת לתפוז פעם ראשונה.... אממממ.... לא זוכרת... לפני הרבה זמן
כמה שמות משתמש יש לך
בואו נגיד ש..... הרבה
למה בחרת דווקא בשם משתמש זה סיפור ארוך ומשעשע
הרבה
כנ"ל

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo171.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה? שילה פרבר, איגי וקסמן, כריסטינה אגילרה, ציפי משהיד, בטי, לירז צ'רכי, קרן פלס, מיקה קרני, דודו טסה, ערוץ 24, איה כורם... אני מקווה שלא שכחתי אף אחד
באילו קומונות את/ה חבר/ה? צ'אד מייקל מורי, מייקל מריון לואיס, פיטר רוט, דין דין אביב. האם היית חסום/ה מפורום או קומונה? לא האם היית אדום/ה בפורום או קומונה? לא יש לך קומונה מה הכתובת? לא מנהל/ת פורום אם כן איזה? לא יש לך בלוג מה הכתובת? לא מתי נרשמת לתפוז? דצמבר 2005 כמה שמות משתמש יש לך? 2, אחד אני אל משתמשת- הישן
למה בחרת דווקא בשם משתמש זה? השיר האהוב עלי
בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז? אנאערף. בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז? כנ"ל.

Or LoVe NinEt

New member
עונה../images/Emo26.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה
ילדות רעות, נינט טייב
באילו קומונות את/ה חבר/ה
ממ. אין משהו שבו אני רושמת המון..
לא
לא
יש לך קומונה מה הכתובת
לא
מנהל/ת פורום אם כן איזה
לא מנהלת
יש לך בלוג מה הכתובת
אין לי
מתי נרשמת לתפוז
ממזמן.. לפני איזה שנה וחצי..
כמה שמות משתמש יש לך
2.
כי אני אוהבת את נינט
5 אולי...
3 בערך.. יום טוב!
חג שמח!

עונה../images/Emo27.gif

באילו פורומים את/ה חבר/ה
"רוני", לפעמים "ילדות רעות" "השיר שלנו" ו"השמיניה" באילו קומונות את/ה חבר/ה
"רוני סופרסטאר" (אני מנהלת אותה) האם היית חסום/ה מפורום או קומונה
למזלי לא. האם היית אדום/ה בפורום או קומונה
לא. יש לך קומונה
מה הכתובת
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=12281 מנהל/ת פורום
אם כן איזה
לא. יש לך בלוג מה הכתובת
אין לי בלוג. מתי נרשמת לתפוז
לא זוכרת
כמה שמות משתמש יש לך
ארבעה למה בחרת דווקא בשם משתמש זה
אני רציתי משהו שיהיה קשור לסופרסטאר, וזה נראה לי הכי יפה. בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז
ארבעה. בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז
שניים/שלושה...

FlakY

New member
עונה..

באילו פורומים את/ה חבר/ה : סלולאר,חלומות צלולים,דאנס והאוס,מפקד צבאות,ילדות רעות, ובכל הפורמים האלה לא הגבתי בשבועיים האחרונים,בגרויות מתכונות,תנ"ך יום שני תאחלו בהצלחה :( באילו קומונות את/ה חבר/ה האם היית חסום/ה מפורום או קומונה אף פעם לא האם היית אדום/ה בפורום או קומונה לא יש לך קומונה מה הכתובת בפרופיל מנהל/ת פורום אם כן איזה לא יש לך בלוג מה הכתובת הייה פעם מחקתי אותו מתי נרשמת לתפוז בפרופיל לא זוכר (אבל זה לא המשתמש הראשון שלי הראשון הייה בערך חצי שנה לפני זה) כמה שמות משתמש יש לך עכשיו 1 למה בחרת דווקא בשם משתמש זה כי הוא היצור הכי חמוד בעולם (FlakY מ Happy Tree Friends תעשו חיפוש בגוגל ותבינו) בכמה פורומים היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז 8-9 בכמה קומונות היית חבר/ה מאז הירשמותך לתפוז 1 (וגם זה לא בטוח) דבר לסיום : תשקיעו את השנים שאין לכם בגרויות בלהנות כי החיים בכיתה י' מסריחים :/

למעלה