קצת סדר בפורום

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo43.gif קצת סדר בפורום

כפי שבוודאי שמתם לב, הרבה דברים קורים אצלנו בפורום בתקופה האחרונה. גם הקיץ- שמוציא אותנו הרבה מהבית לבילויים שונים וגם הצטרפותם של הרבה חברים חדשים יוצרים מצב בו קצב הכתיבה בפורום גדל, וכתוצאה מכך הרבה הודעות נותרות מוזנחות ובודדות בדפים הקודמים בפורום. על מנת למנוע את דחיקת ההודעות אחורה ואת האכזבה מכך שלאחר שהשקעתם זמן בכתיבת הודעה או ביקורת והיא נדחקה לה אחורה ורק אנשים ספורים התייחסו אליה, אנא הקפידו על הדברים הבאים:
שרשור הודעות- אנא הקפידו לפתוח הודעה חדשה רק כאשר הנושא לא נידון בדף הנוכחי. ניתן לשרשר ביקורות (או שאלות) בנושאים הקשורים אחד לשני. למשל- ביקורות על אותה מסעדה, ביקורות על מסעדות בחו"ל, ביקורות על מסעדות באותו איזור או באותו סגנון (המבורגרים, סושי...) ועוד.
- ולמי שלא יודע מה זה- כאן מדובר בנושאים שאינם קשורים ישירות לנושא הפורום- פיטפוטים, קיטורים, בדיחות וכו'. לצורך העניין גם חיפוש אחר מתכונים או דברים הקשורים למזון אך לא לביקורת מסעדות ייחשבו כשרשור אוף ויש להוסיף את האייקון
לנושא ההודעה. להודעות אלו מומלץ לשרשר הודעות אחרות שאינן עוסקות ישירות בנושא הפורום אך ברצונכם להעלותם. המטרה היא שבסופו של דבר כל ההודעות שאינן קשורות ישירות לנושא הפורום יאוחדו תחת הודעה אחת ולא יידחקו אחורה הודעות קיימות.
במידה ותרצו לאחד הודעה עם הודעה הנמצאת בדפים הקודמים (למשל- ביקורות שפורסמו לאחרונה על אותה מסעדה, או לאותו תחום) תוכלו לפנות אלי במסר אישי בצירוף עם הקישורים הרלוונטים של ההודעות אותן תרצו לשרשר. השרשור אפשרי כל עוד ההודעות אינן מופיעות בארכיון. חשוב לי להדגיש שלא מדובר כאן ב- must או בחוקים חדשים, שהרי כולנו נמצאים כאן לצורך הנאתנו ולאף אחד לא מתחשק להרגיש שהוא כבול בחוקים, אך בסופו של דבר המטרה היא שכולנו נרגיש כאן בנוח ולא מוזנחים ונטושים מאחורה. ודבר אחרון- וזה מופנה למצטרפים החדשים ולותיקים שעדיין לא השתמשו בזה- אנא פתחו את הקובץ המצורף המכיל הנחיות כיצד לאתר ביקורות על מסעדה במאמרי הפורום. הדבר ייסיע לכם באיתור מידע וביקורות קודמות על מסעדות שפורסמו פה בפורום. בנוסף מומלץ להשתמש גם בחיפוש המתקדם כדי למנוע חזרה על נושאים שעסקנו בהם בתקופה האחרונה. למשתתפים החדשים-
ברוכים הבאים לפורום!
. אני מקווה שתהנו מהפורום ושתוסיפו לדינמיקה הנפלאה המתרחשת פה.
מאחלת לכולנו המשך גלישה נעימה בפורום ושנמשיך להינות!

B r u l e

New member
כן...

ליטי, כמה שזה כואב, אבל חסרה לי מהאינטימיות והגיבוש המקסים שהיו בתחילת הפורום. עכשיו הוא קצת כמו אסקופה נדרסת. כמה עזבו, כמה באו, לא יודע, אבל האוויר פה קצת אחר. אבל אולי זה סתם מצברוח. אך אל דאגה, רב החובל לא ינטוש את ספינתו!

פינליש

New member
לא נסחפת קצת?

זה פורום. נראה לי שלקחת את זה קצת קשה. לא שמת לב שבחיים כל הזמן יש דינמיקה ודברים משתנים...? נכון שמדברים כאן על אלף ואחד דברים אבל אם תשים לב בסוף הרוב סובב כאן סביב אוכל ומסעדות זה בהחלט לא הפך לפורום סוסים, מדפים ועציצים. קח בפרופורציות.

B r u l e

New member
אולי

אני לוקח הכל נורא אישי. אחרי שקראתי את מה שכתבתי אמרתי לעצמי שאולי קצת הייתי דרמטי מדי, אבל בהחלט יש משהו...

../images/Emo140.gifפינלישית, לדעתי זה קשור קצת

בהיכרות העמוקה שנעשתה ב-2 המפגשים וביחסים שנוצרו. יש צדק בדבריך, אבל אני גם מבינה את ברול'לי
. ההצטרפות ההמונית הזו באה במכה וגם לי קצת קשה לעכל את זה... אין דבר, יהיה בסדר. ציפור קסומה
לחשה לי שהם אחלה ועושים לנו טוב
. בנתיים היא צדקה
ואני כבר מצפה לראותם במפגש הקרב
.

פינליש

New member
ברור לי לחלוטין אמאל'ה

תאמיני לאחת שמכירה את העסק... ולא ארחיב אבל ראבק כולם בסוף באו לתרום לנושא האוכל. והייתי מאוד מצפה שאם זה היה מפריע, מנהלת הפורום הייתה פונה לגורם באופן אישי ומבקשת "להרגיע". ומי שקשה לו לבוא למפגשים או בוחר לא לבוא הוא עדיין חלק מהפורום. תחשבי על זה.

../images/Emo122.gifחלילה לחשוב שכוונתי לא יפה

כולם חלק מהפורום ומתקבלים בברכה
ובאהבה
, גם אם לא באים למפגש. בסה"כ, ההפסד הוא דו צדדי לפעמים. זה רק היה הסבר לרגשות שלי (אני ריגשי, מה לעשות?!
) ואולי גם לשל ברולה
. ה"עליה" לפורום היתה חדה וזה הכל
. קחי מילים כפשוטם- כמו שחמותי אוהבת לתרץ...

Lear22

New member
כולם להתכנס רגע...

לדעתי מדובר פה במשהו מאוד פשוט יצא מצב שבו תוך פחות משבוע הצטרפו משהו כמו חמישה או שישה חברים קבועים לפורום, וזה לדעתי מוציא קצת את הפורום מהבאלאנס שהיה בו. אם זה טוב או אם זה רע, אי אפשר לדעת עכשיו. אני חושב שברולה פשוט הגיב לתחושה, שהיתה גם לי אני חייב להודות של קצת אוורבוולמד מהמצב החדש שבו אנשים משרשרים הודעות בלי שהחברים "המקוריים" כיבכול - לא שאני מחשיב את עצמי למקורי - לא ממש מכירים את הנפשות הפועלות. בכל אופן אני מקווה שהמצב יסתדר בימים הקרובים, ואני באמת מברך את כל החדשים הגעתם למקום מופלא. אין הרבה כאלה באינטרנט

עמית@

New member
עכשיו לא נעים לי שהצטרפתי

|אייקון נבוך באמת וקצת פגוע| למרות שאני אוהבת את הפורום הזה אהבת נפש

neta2

New member
כן גמלי לא נעים ../images/Emo4.gif אבל נחמד פה

מה ל'שות?

meravbr

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif חברה, מה הולך פה?

כל החדשים מתקבלים בברכה
מן הסתם צריך "דם חדש" כדי שההפריה ההדדית שלנו תהיה טובה ופוריה. אי אפשר לשבת ולהתבחבש אותם עשרה אנשים כל הזמן על אותן עשרה מסעדות... כולם מוזמנים !!!!

אני לא נפגעת, פשוט מופתעת ../images/Emo4.gif

נראה כאילו אנשים לא מכירים איך עובדת המדייה הוירטואלית. פורום באינטרנט לא רשום בטאבו על שם מישהו והוא לא שייך לאף אחד... כל אחד יכול להיכנס, מתי שהוא רוצה, לכתוב מה שהוא רוצה כל עוד הוא שומר על התקנון של תפוז ועל הכללים המקובלים. זהו מקום דינאמי בו שקצב הכניסה והיציאה ממנו משתנה כל הזמן. זה פורום ביקורת מסעדות ולא פורום "החבורה הקטנה והאינטימית שלי". אני מצטערת אם למישהו זה מפריע שאני כותבת, אני דווקא משתדלת לתרום מהידע והנסיון שלי ולכתוב דברים שיהיה בהם ערך מוסף לאחרים. אני מקווה שאנשים יפיקו מזה את המיטב, כמו שאני מפיקה מהמלצותיהם. אני לא מתכוונת להפסיק לכתוב, להתעניין, לשאול ולענות. מקווה שעוד מעט לא אראה לכם "זרה נוכריה" ותרגישו שגבולות המעגל המצומצם ראויים להתרחב עוד קצת.

פינליש

New member
נ.ב. ודרך אגב

כתבתי את מה שכתבתי בנימה אישית כי כמו כל דבר בחיים אני בודקת איפה אני בכל הקטע ומה התרומה שלי לטוב ולרע. אני הכנסתי לכאן המון קשקשת ואם תשימי לב ברוב המקרים היא קשורה באוכל. תורידי את ההמון שבא או את הקשקשת ותקבלי פורום של שבעה אנשים שבסוף ימצו את כל נושאי השיחה. כדי להפרות, להתעדכן, מטבע הדברים באים עוד אנשים. ליטי צריכה להיות גאה שיש לה כזה פורום מקסים שמה לעשות גרמו להמון לא לכתוב ולהעלם, אלא גם להשאר ולהיות חלק. קצת עיצבן אותי העץ הזה מודה אבל אני בוחרת לרדת מזה כי אני לא לוקחת את האינטרנט כזה קשה יש לי מספיק בעיות למדתי פשוט סוג של לקח מהעץ הזה.

liti

New member
הי ברולצ'יק ../images/Emo24.gif

אני מאוד מבינה את החששות שלך, בפרט שגם עבורי הפורום הוא מקום מגובש ואינטימי ואני מאוד אוהבת את האנשים הנמצאים בו, אולם בל נשכח שמדובר בספינה גדולה ופתוחה אליה כל אחד יכול להצטרף ולתרום ויתקבל בברכה. אני מודעת לכך שבימים האחרונים היתה בו פעילות רבה ברמה שאנו לא מורגלים אליה, אולם כמו בכל מקום אחר חלק ימשיכו הלאה, חלק אחר ייכנס מידי פעם לבקר, חלק יישאר איתנו ויצטרף אלינו, ויש מקום לכולם. הצעתי היא לתת לפורום ולאווירה בו קצת זמן להסתגל לשגרה החדשה. מבטיחה לך שלאט לאט נכיר את כולם, כולם יכירו אותנו ואת הדרך בה הפורום מתנהל, וכולנו נרוויח מכך גם חברים חדשים ומקסימים וגם חוות דעת נוספות, דיונים פוריים ודיווחים וביקורות ממקומות שונים, וזו הרי מטרת הפורום. אני מחזקת את דבריו של לייר שהפורום שלנו מופלא, ואין הרבה כמותו ברשת, ומקווה שהמצטרפים החדשים יפיקו ממנו ומאיתנו את מירב התועלת.

רומי 007

New member
ברולה יקירי

האמת? היה לי מאוד לא נעים לקרוא מה שכתבת. מבלי להכירך הספקתי להתרשם שאתה בחור מאוד שנון וכמו שבשבוע שעבר צחקתי בטירוף מדברים שכתבת באופן קולע ותמציתי, כך הפעם אותה תמציתיות קלעה למטרה: קצר ופוגע.

B r u l e

New member
אני מצטער

באמת שלא היתה לי כוונה לפגוע, ואני מסכים עם ליטי בכל מילה!!! אני מזמין ומברך כל מצטרף חדש. פשוט קשה לי להסתגל לשינויים. ושוב אני מתנצל מעומק ליבי- לא היתה לי כל כוונה לפגוע או להעליב. שולם!

למעלה