פרישת מנהלת הפורום

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום

דינה החליטה לפרוש מניהול הפורום. אנו מכבדים את בקשתה, מודים לה על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה הצלחה רבה בכל אשר תעשה
המשך גלישה נעימה בפורום ואיחולי הצלחה למנהלת החדשה תפוז
אנשים

דינה, תודה על הכל... ../images/Emo23.gif

חבל לי, שאת פורשת... אני מקווה, שתמשיכי לכתוב בפורום ושנראה אותך במפגשים.

aerox

New member
בהצלחה דינה !

בכל דרך שתבחרי . אני מקווה שאת נשארת איתנו פה , ואשמח מאוד לראותך פה עוד כותבת ועוזרת זה ראוי לך בהצלחה בהכל רפי

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo51.gif דינה על הכל. היה כיף ומלמד

לנהל אתך. תמיד יודעת איך לעודד ואיך לתמוך במי שצריך את התמיכה. וכמו שאני רואה עד עכשיו יש לך ממשיכה מתאימה. אני מקווה שתמשיכי לכתוב בפורום. {חיבוק|

tropical888

New member
דינה!../images/Emo70.gif

תודה על כל תקופת ניהול הפורום! אומנם לא יצא לנו להכיר אבל התכתבנו ו"השתרשרנו" מעט ויצא לי להכיר אותך מזה. המשיכי להיות בפורום

DesertVoise

New member
לדינה המון תודה.

על הזמן שהענקת לפורום, על המחשבה, על הרגש, על ההתלבטויות, על שאת נותנת את כולך לצרות של אנשים. אני שמח שאת לוקחת לעצמך קצת חופש מניהול. כי כל השנים הללו בפורום היו מאוד לא קלות. אבל את איתנו כאן.

דינה,תודה על התמיכה

שתמכת כשהיו צריכים ועל הניהול (ועל השירשורים שמחקת כשהיה צריך) אמנם לא הספקתי להכיר אותך מספיק טוב אבל כמה שהספקתי נראה לי שהיית אחלה מנהלת חמה ודואגת ושתצליחי בכל מה שתעשי ,ותשמרי על קשר ושוב תודה על הכל . ולמנהלת החדשה שתהיי כמו שאת יכולה להיות ולא כמו דינה ,(בן אדם צריך להיות מה שהוא ולא מישהו אחר )ולסיום דינה היית דוגמא לכולנו

זה כתוב בחתימה שלי...

שמי אורלי, ו"הזהב הלבן" הוא השם הספרותי שלי... כולם מוזמנים לבקר בעמוד היוצר שלי, בבמה חדשה, שם פירסמתי חלק מהסיפורים הקצרים והשירים שלי.

מסכימה איתך, רוני ../images/Emo45.gif

בן-אדם צריך לדעת להיות הוא עצמו, בדיוק כפי שהוא, ולא להיות מי שהוא חושב, שאחרים רוצים, שהוא יהיה. גם אין טעם לנסות להיות מישהו אחר, כי זה מתיש!

../images/Emo9.gif

אני עם grand-mal (התקפי-פרכוס), עוד מעט 28 שנה. התחלתי עם petit-mal (טיקים), ומהיום בו התחלתי עם התרופה הראשונה שלי, הזרונטין, ועד לגיל 22, לא היו לי התקפים בכלל, ואז עברתי את התקף- הפרכוסים הראשון שלי. היום אני כבר שמונה חודשים בלי התקף, ההתקפים האחרונים שלי, היו תוצאה של לימודי הגינון המעשי (חלק מלימודי הבוטניקה באוניברסיטה), בכל פעם שעבדתי עם כלי מוטורי, עברתי התקף, לכן גם ויתרתי על התואר ועל המקצוע. חבל, אבל מבחינתי עדיף היה לוותר, מאשר לבזבז זמן על דבר, שלא יועיל לי, את הידע, שיועיל לי, כבר רחשתי. אם אתם רוצים לדעת עוד, תשאלו, אשמח לענות.

אילןאבא

New member
תודה דינה

תודה דינה, הצלחת ליצור יש מאין - אתר עם הרבה תמיכה והרבה מידע למשתתפים האקטיביים ולקוראים הפאסיבייים. עכשיו רק נשאר לשמור על הגחלת ומדי פעם לתת חמצן לגחלים

../images/Emo24.gifתודה לכולכם../images/Emo141.gif

בהצלחה לזהב הלבן בניהול הפורום ולהתראות... שלכם, דינה

למעלה