סקר סדנאות

../images/Emo43.gifסקר סדנאות

אבקש לרשום בהמשך להודעה זו - באיזו סדנא הינכם מעונינים/ות באיזה איזור עדיפות לסדנא. תודה ויום נעים לכולם

נירהמ1

New member
הייתי מעוניינת להשתתף ../images/Emo39.gif

בסדנה של בצקים למיניהם כמו בצק עלים (כן, אני עדיין לא יודעת לעשות בצק עלים
), מרציפן ומילויים שונים, ועוד. סדנאות של: אוכל איטלקי, צרפתי, מרוקאי, ספרדי ועוד. אם אפשר במרכז, אבל לא חייב - מוכנה לנסוע כל מרחק (אם יהיה לי איך לחזור בשה מאוחרת).

שרון123

New member
סדנת לחם

ומאכלי עדות. בישול בכלל תמיד כיף. אפית עוגות קצת פחות מעניין אותי, אבל אשמח לסדנת פיסול בבצק סוכר (כבר הייתי בסדנה הבסיסית של פנינה). מנדבת בשימחה רבה את הבית שלי בשוהם - כבר עשינו בו את הסדנה של פנינה יחד עם עוד 15 בנות, והיה ממש כיף. ואשמח להצטרף לכל סדנה באיזור המרכז.

bali

New member
מנהל
אני אשמח להשתתף

בסדנאות לחם, פיסול ב RFM וזילופים, פסטה ומאכלים עדתיים. אשמח אם זה יהיה באיזור ירושלים אבל גם איזור המרכז, מה שנקרא גוש דן, זה בסדר אם זה לא בשעות מאוחרות מדיי, כי אני נוסעת באוטובוסים. לצערי אין אפשרות לעשות אצלי בבית סדנאות.

עגת

New member
אני מעוניינת

בכל סדנה טובה, למעט פירות ים. פיסול בRFM נשמע מעולה, בצקים, עוגות מיוחדות, מאכלים מארץ מסוימת,פסטות (הבצק) ועוד. עדיפות לאיזור המרכז, וביתי פתוח לאירוח.

תותילי

New member
השתתפות בסדנאות

בעיקר קישוטי עוגות ועוגיות: פיסול ב RFM,זילופים וכדומה. יש לי ילדות קטנות (1.5 ו 5.5 ) אז גם ברעיונות מיוחדים לילדים כמו סוכריות שוקולד, עוגיות מקושטות, גביעי גלידה וכדומה - ראיתי שיש לכן כושר המצאה מדהים.... עדיפות לגוש דן.

מעוניינת בסדנאות באיזור ירושלים

נושאים: לחמים, מאפים, פסטות, קובות ... (עוגות- RFM - מתוקים - לא מדבר אלי כל כך). רצוי מאוד להתחיל את הסדנאות בשעות הערב (18:00 מקסימום 19:00) כי רובנו או כולנו אנשים עובדים שצריכים להגיע למחרת לעבודה רעננים.

אני הייתי מעוניינת בסדנת פיסול בבצק

סוכר עדיפות לירושלים או במרכז זה גם בסדר ומשעות אחה"צ 17:00 והלאה.

../images/Emo124.gif אבקש מכל הגולשות/ים

להצטרף לסקר, בכדי שאוכל לארגן מהר יותר את הסדנאות.

סדנת קונדיטוריה

הכוונה לסדנת בצק סוכר? וגם לסדנת פיסול? בצקים - הכוונה הכנת בצקי שמרים, עלים? או שהכוונה לפסטות? אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר, ולאיזו עיר עדיפות? יום נעים

אולי "אפיה למתחילים"

הייתי מעוניינת בסדנא שתדבר על אפיה נכונה, משהו בסגנון איך לעשות סוגי בצקים (פריך, עלים,שמרים וכו..) איך לעשות קרמים טובים לעוגות, סודות אפיה בסגנון הקצפה של חלבונים בטמפרטורת החדר, מדוע עוגה יוצאת שקועה וכיצד למנוע קימורים באפיה, פיצוצים של עוגות וכו.. איך משתמשים נכון במזלף וכו'..

רוני ר

New member
אשמח לסדנאות באיזור חיפה

בעיקר בישול, פחות אפיה. בהזדמנות זו דיברתי עם טל כץ ואני שוקלת לעשות בביי סדנא לפיסול בבצק סוכר בתחילת החודש הבא. אז אםיש מעוניינים/ות אשמח לשמוע במסר.

בוקר טוב חמודה

רשמת שאת מתעניינת בבישול, אם אפשר לפרט באיזה סיגנון- ספרדי,איטלקי,צרפתי,מרוקאי? לגבי סדנא לפיסול בבצק סוכר - בסוף החודש הבא תתקיים סדנא כזו (עדיין אין מיקום) בהדרכתה של מירבלי. יום נעים שיהיה לך

רוני ר

New member
אז ככה : איטלקי /פסטות,

קובות, בשרים . לגבי הסדנא עם מירב, זה מאוד רחוק לי, בדיוק אותה בעיה שהיתה לי עם המפגש אצלה, ולכן אני חושבת לקיים סדנא כזאת אצלי בבית לעוד כמה חברות כדי לקרב את המיקום הגאוגרפי
. אין לי ספק שהסדנא עם מירב, שבעיני היא ממש
האפיה, תהיה מוצלחת ומהנה מאוד. ב

ליגל2

New member
סדנה בנושא בצק סוכר, קונדטוריה,

אוכל איטלקי, קובות וכו'. עדיפות לאזור המרכז.

למעלה