סבוב שני

fifi1

New member
../images/Emo43.gifסבוב שני

אני תמה איך זה שהרבה קצינים בצהל בדרך כלל מאלוף משנה ומעלה נשואים פעם שנייה ולנשים צעירות,שבדרך כלל היו בבסיס שלהם והפרש הגילים הוא בממוצע 20 שנה,האם בגלל שהם כריזמטים,האם בגלל שהחיילות מלתהבות מהם,שני חברי שהגיעו לדרגת תת אלוף נשואים בשנייה,עם צעירות מהבסיס שלהם,הביאו גם ילדים קטנים והם בני 50+ ,ידוע לי שבתקופתם כל תתי האלופים התחילו פרק שני,אולי מישהו יכול להסביר את התהליך,אני אישית דוגל בפרק שני,זה מרענן,אבל מכיוון שאישתי כל כך בסדר אני מחפש עוד אחת כמוה

שחף 1

New member
פיפי

אולי תחליט קודם אם אתה נשוי רווק או מה מה שבטוח שזה לא הפורום המתאים לך אולי בעוד מספר שנים

עוף כנף

New member
תמיהה....

לפי ההודעה ניתן היה להבין שאתה נשוי... מכיוון שאשתי כ"כ בסדר... לפי הכרטיס האישי, ניתן להבין שאתה רווק.... ולתמיהותיך.. כל אדם בוחר לו את שותפיו לפרק א´ ולפרק ב´.. ולא תמיד הגיל הוא הגורם המרכזי. לעשות הכללות? מיותר.

fifi1

New member
../images/Emo41.gifאל תהיו יותר מדי רציניים

החלק השני בקשר לאישתי זאת בדיחה,אבל לא עניתם על הגיגי!!!

הגיגך?

האישה שאיתם הבינה כנראה שיחד עם השחרור מהצבא היא גם נותנת להם פטור. נו באמת? רצית רצינות ?

fifi1

New member
../images/Emo128.gifמתוחכמת שושנית

אם אין לך תשובה ענינית,אל תעני

חייבת לקחת כמה מילים בחזרה

כבר לא פעם ראשונה היום שאני מנהלת שיחה אם אנשים מכאן או מפורום אחר וזה ממש לא חשוב עם מי ונוכחתי לדעת שפישלתי בגדול בבדיחה שכתבתי כאן אז קודם כל מי שנפגע ממני אני ממש מתנצלת כי לא זו היתה הכונה כתבתי בשרשור זה ממש בהלצה ואם כבר אבי מתקרב ל-65 האומנם שהייתי נשואה במקרה לילד שקטן ממני בחצי שנה אך הוא נראה לא יותר צעיר ממני והעיפות שלו היתה כמו של קשיש אז בינינו באמת שלא הגיל חשוב (התרגיל
) ואישית כשאמצא את בכיר ליבי ממש לא יענין אותי גילו הצעיר או המאוחר אז בבקשה קבלו את דבריי על הצד הטוב ולא לכיוונים אחרים לילה טוב

חמודה למה היד נפלה לך ככה

כל אחד והעדפותיו כשהייתי קטנה אהבתי את דמות האב כשבגרתי התחלתי לאהוב אותם כמוני ועכשו גם ואולי כמה שנים מעל מה לעשות המבוגרים לא עושים לי את זה וזאת זכותי נכון זה לא קשור רק למשיכה זה קשור לעיפות החומר.... לחיים לסגנון לשטויות וכו נכון עכשו תגידי שיש גם כאלה שובבים בדיוק כמו צעירים וגם ככה נראים אני לא ראיתי כשאראה אז אולי גם לי יעשה.

*יערית

New member
מוצאתל´ה.....

עייפות החומר? הצחקת אותיייייייייייייייי..
יותר שוששבים מבני גילי.....יותר מבושלים...יותר רציניים.... וזאת אני אומרת..רק מניסיון כמובן! אבל הכל הכל עיניין של טעם..... מה שטוב לי לא טוב לאחרות....והפוך. אני טוענת בכלל שלאהבה אין גיל,שם,וצבע..... כשהיא מגיעה לא מהרהרים הרבה בסמנטיקה שלה....אלא באיכות שלה

מוצאת לא תמיד מגיבה אלייך

אמרתי לא למי שמעלייך. ויש גברים בני 42 שנראים מדהים, הכרתי כמה כאלה אז נא לא לזלזל בגיל. כשהייתי בגילך לא הסתכלתי בכלל לכוון של גברים בני גילי,הם היו בעיני ילדותיים ומטופשים,(אולי זה מה שאת אוהבת), היום הצטמצמו הפערים של הגיל,אך לעולם ,לא אפסול אדם על סמך גילו. תחשבי על זה...

*יערית

New member
מה את עושה צחוק?

אני יותר צעירה ממך נכון? אני ממש לא נראית מבוגרת..... בן זוגי לא בן 42 ....בן 44......חושבת שהוא נראה כך? רק שלא תדלקי עליו
(צוחקת איתך...) הכל תלוי..איך אמר פעם סגול..הכל תלוי במודעות העצמית של הבן אדם, לבוש,ראש,תחביבים,מראה..... מרגישה הכי טוב ונוח שבעולם לידו.. לעומת זה יצאתי לפניו עם בחור בן גילי.... שאלו אותי פעם עם אני אמא שלו
...התימני הזה נראה כמו ילד... בכלל לתימנים יש משהו בגנים שעושה אותם צעירים לנצח(אל תגידי לי גאת) אז לא הרגשתי כ"כ נוח להיות אמא של..אבל אני ממש גם לא ילדה של.... אז את קטנה..ונראית צעירה אז? המראה זה מה שעושה את אהבה? זה מה שאני אומרת לעצמי....שהייתי צעירה מראה עשה לי את זה... היום הדרישות שלי התבגרו
מספיק לי אסטטיות!

amigor

New member
היי שלום, לאחרונה מגיע מאוחר

רגע לגימה, נו לאן הגענו? אנשי צבא בפרק שני מעניין הפרשי גיל! לא חשוב העיקר ה
עמי

למעלה