סבוב שני

amigor

New member
בבקשה אחותי../images/Emo72.gifלחיים!

I CAN FELL YOU INSIDE MY HEART איזה שיר יפה! עמי

amigor

New member
אני כאן, פה בצד השני של הפאב

ועם
נוספת עבורך ויש מקום לשאר החברים. עם הנוסטלגיה של השירים שעשית לי אתמול לא יכול להתנתק.איזה שירים
עמי

יאמי יאמי ../images/Emo72.gif

אין לי אהבה אך מרגישה אותה באויר פתאום מרגישה כל כך טוב בלב למרות שהוא עדין ריק יש כנראה רצון והוא הגורם ומה נשאר לעשות עם הרגשה שכזאת.... כרגע רק לשמוע את השירים האלה שמזכירים את האהבה

amigor

New member
עוד בוא תבוא, סובלנות!

עוד
יתמלא בך אהבת נצח
לחיי האהבה שבדרך עמי

רציתי להקדיש שלך עוד שיר יפה אבל

לא מצאתי וצרפתי שיר יפה קצת הרבה עצוב שהפסקתי כבר מזמן לשמוע

ophra

New member
פיפי

אולי ניצת היתה מגיבה ברצינות (וכך גם אחרים) אם היית משדר רצינות מאיזה מקום הבאת את השאלה הזאת? והכרטיס שלך.....? מה זה? כולנו (וסליחה מראש אם אני טועה) עברנו את גיל 29..... גם מטאפורית אם היית רציני - היית מקבל תגובות רציניות

*יערית

New member
תתפלא!

לא רק תתי אלופים נישאים בשנית לנשים עם הפרש גילאים גדול... תתפלא גם באזרחות זה קיים
ואני חשבתי שכל אישה היא מיוחדת........ איך תמצא אחרת כמותה?

סיבוב שני אנשי צבא

ראשית אחוז הגרושין בקרב אנשי הצבא ביחס לכלל האוכלוסיה הוא גבוהה , ואולי הגבוהה ביותר. וזאת למה? הסיבה העיקרית היא , כלכלית. רק במגזר אנשי הצבא ניתן להנות מכספי פרישה ופיצויים, וכמובן נדיבים באמצע החיים. אנשי הצבא מבוססים באופן יחסי. צברו נכסים בתקופת השרות, וכן מקבלים כספי פיצויים ופנסיה באמצע החיים. שום מגזר באזרחות לא מקבל זאת. המצב הכלכלי כפי שתארתי, לבני זוג שהזוגיות שלו מעורערת מהווה קטליזטור לגרושין. שכן האשה מקבלת חלק מהפנסיה של הבעל מדי חודש וזאת בנוסף לחלוקת רכוש נדיבה. מה שמהווה עבורה בטחון כלכלי. באזרחות יש המון זוגות שהזוגיות שלהם על הפנים, והם לא מתגרשים מסיבות כלכליות. אני פרשתי מצהל לאחר 27 שנות שרות. שרתתי כקצין בחיל המודיעין. מנסיון אישי(לאחר הגרושין) לאנשי הצבא יש ביקוש רב בקרב נשים צעירות. לתפישת עולמי אין חשיבות ממשית לטווח הגילים, בעובדה זה קיים ומתפתח טוב מאוד. אולי זה נעוץ בעובדה שכל השרות הצבאי הוא תמיד בסביבה צעירה ואולי הכי צעירה, זה אולי לא משפיע על כל אחד , אבל זה בהחלט גורם משפיע. כמובן שהרוח הצעירה שיש בך היא הגורם המרכזי. ואולי גם( וזה צריך לשאול את הנשים הצעירות) התלהבות מאנשי צבא על כל המשתמע מכך. ואולי בטחון כלכלי. שכן פורשי צהל בדכ תופסים עמדות בכירות. החשוב הוא להיות בוגר עם נפש צעירה. או במילים אחרות צעיר לנצח, והאמינו לי יש כזה פטנט

*יערית

New member
אהבתי כ"כ......../images/Emo45.gif

להיות בוגר עם נפש צעירה. צעיר לנצח!!!!!!!!!

היי ניצת וגברת פלפלת

מה פתאום ילדותיים נשמה ולמה עקיצות בסוגריים אם הייתי רוצה ילדותי לא הייתי מתגרשת ממש לא ואף כתבתי שהייתה לי משיכה למבוגרים אבל המשיכה היתה יותר לפנימיות אוהבת אותם מבוגרים עם ילדותיות מסויימת לא חשוב הגיל לדעתי אלא הסגנון עם מתאים לי וכנראה שעד עכשו לא מצאתי כל כך את המבוגר המתאים תפסיקו לרדת עלי דייייייי

*יערית

New member
נשמה שלייייייייי../images/Emo24.gif

אהבתי את גברת פלפלת שלך
את יודעת...יש דברים שכותבים מאהבת מורדכי .... אל תקחי קשה..את מעלה דברים וצריך להיות מוכן לקבל את כל מגוון התגובות.... עוד ימצא המשוגע שירצה להיות לידך
(תגידי עוד עקיצה?
) את נשמה...וזה רואים בכתוב..רק נשמה מבולבלת! אז חדל סדר רגשי נחיתות! אוהבים אותך מוצאת..................

אני יודעת פלפלת חריפה שלי ../images/Emo140.gif

זה מה שאני אוהבת בך את האש והפלפל ותגידי את חושבת שהבן זוג שלך יענה למודעה שלי ?

למעלה