מומלצי 10.02.05

../images/Emo41.gifבעוד שנה אולימפיאדת טורינו

כנסו להתעדכן בכל מה שאתם רוצים על האולימפיאדה , הישראלים שמשתתפים ועוד .... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1039&msgid=47368266

ה מוזה

New member
"לבנותי היקרות"

"..תמיד נמצאת שם עבורכן כאשר אתן צריכות עזרה, כאשר הילד חולה, כאשר אתן עייפות ממשא הדרך. מעולם לא בקשתי עבורי ועבור אביכן דבר. וכאן נשאלת השאלה הגדולה, היכן טעיתי לאורך כל הדרך, ששתיכן מעדיפות לגור רחוק מאתנו, נמנעות משיחות טלפון, בהן אני רוצה לשאול לשלומכן.." אוהבת ומתגעגעת אמא *הומלץ באישור הכותבת*

azaria

New member
האם ומתי להגיד שאתם נשואים בשנית

בפורום משפחות מורכבות דנים כרגע בשאלה מתי והאם מתאים לספר שאת/ה נשוי/נשואה בשנית/שלישית/שמינית... וכמה ילדים יש לך מנשואים ראשונים וכמה מכל נשואים אחרים, וכו וכו. מה דעתכם? מה אתם עשיתם או עושים? נשמח לשמוע את דעתכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=693&msgid=47376696

sh53

New member
מה זה לאהוב?

מה זה בעצם לאהוב ? להתרגש מלדעת שאתה הולך לראות אותה . . לשכב במיטה ולדמיין אותכם בשיחה ילדותית ומתוקה , לחשוב במשך כל דקה ביום איך אתה יכול להפוך אותה לקצת שמחה . . איך אתה יכול לעלות לה חיוך על הפנים , איך אתה יכול להיראות מיוחד בעיניה . . לאהוב אותה זה להתלהב מכל מילה שלה . . מכל מילה שקצת מרמזת על רגש כולשהו הלך . . לאהוב אותה זה לחפש איך לפגוש אותה . . איך לראות אותה . . איך להתקרב אליה . . לאהוב אותה זה להתקרב לאחת מהחברות או מהידידים שלה רק כתירוץ פשוט כדי להיות קצת יותר קרוב אליה . . לאהוב אותה זה לקבל מרץ והמון רצון לבלוט כשהיא מסתכלת עליך . . לאהוב אותה זה לחייך שבוע שלם רק כי היא חייכה אליך . . לאהוב אותה . . זה לשבת בשיעור עם הראש על השולחן ולחשוב עליה . . . לאהוב אותה זה לקשקש את השם שלה על המחברת ולקשט מסביבו בלבבות . . לאהוב אותה זה לפתוח כל בוקר בהודעה קטנה לפלאפון שלה . . הודעה קטנה ומתוקה . . לאהוב אותה זה לדעת שאתה רוצה אותה בין זרועותיך לחבק ולנשק אותה . . לאהוב אותה זה פשוט להבין שבלעדיה אתה אפילו לא מסוגל לחייך . . לאהוב אותה זה להרגיש טוב הרבה יותר בכל פעם שאתה יודע שהצלחת לגרום לה לחייך שהצלחת לגרום לה לחשוב עליך משהו טוב . . קישור

sh53

New member
שאלות + דיון לכבוד יום האהבה

1. מה הכי היית/ה רוצה לקבל מחבר/ה שלך ליום האהבה? 2. חייבים להיות בני זוג כדי ללתת למי שאוהבים מתנה ליום האהבה או שמספיק לאהוב את האדם שנותנים לו - יכול להיות חבר טוב, אדם קרוב, אח, בעל החיים שלך (אני הכי אוהב את הכלבה שלי!) או כל אחד שבא לתת לו משהו קטן - כי אוהבים אותו קישור

sh53

New member
../images/Emo99.gif שירים ליום האהבה ../images/Emo23.gif

רגב הוד - התנשאי לי לאישה קובי פרץ - אני אוהב אותך אורן חן - חתן וכלה ארקדי דוכין - מי אוהב אותך יותר ממני דוד לוי - דוד הפרוייקט של עידן רייכל - ממעקים אתם מוזמנים להוסיף שירים והמלצות שלכם
קישור

למעלה