מומלצים 02/05

rolan

New member
מיהו

אבא - זה הביולוגי, או שמא זה שבחיקו גדלים ומתחנכים... שאלה קשה ותשובות רבות לה

השרשור הכי מוצלח שמצאתי

עכשיו זה סופי הסטיסטיקה שמוכיחה שאתניקס יותר טובים ממשינה (ואם הסטיסטיקה אמרה היא גם יודעת) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=843&msgid=31224466

sh53

New member
יצאתי לפרסומות תיכף אשוב ../images/Emo22.gif

הפסקה במערכת יחסים - זה טוב או רע? האם בכלל יש "חיה" כזאת? האם זאת הפסקה באמת או אולי זה סממן שאומר שהגיעה העת לסיים את זה וזה רק דחיקת הקץ? הוא בחור באמת מקסים, יש לו המון תכונות שעושות לי את זה בהחלט, אך מצד שני יש בו גם תכונות שקשה להסתדר איתן (למי אין? האם יש אדם מושלם?) אז קבענו לדבר היום בלילה - בשעה 22:00. עד אז - מה דעתכם? האם הפסקה באמת לפעמים מחזקת את הקשר (מנוחה לנפש "ומהעצבים" אחד על השני) או שאולי זה דווקא שלב אחד לפני הפרידה? קרה לכם פעם שנפרדתם לזמן מה, חזרתם והאהבה ניצתה ביניכם מחדש? לכמה זמן נפרדתם? למה נפרדתם? מה היו הנסיבות אז? ספרו חוויות, כדי שאלמד ויהיה לי חומר למחשבה עד 22:00. תודה
פה

sh53

New member
חוסר טאקט או עמידה על זכויותיי

ישבנו שבוע שעבר בעמדה כמה בנות יחד, שוחחנו, צחקנו וכמובן גם קשקשנו. בשיא השיחה המעניינת וכשאנו שקועות ברכילות מעניינת, פתאום היא הופיעה עם עננת "בושם טבעי", דווקא מכל המקומות בחרה לשבת לידי
לא נשארתי חייבת - לקחתי את התיק (אמנם בעדינות, אך בכל זאת נוכחותי מורגשת) - וניגשתי לטלפון, אני רוצה לדבר בטלפון מה יש?
כשהיא הלכה - מישהי אמרה לי שהייתי צריכה להשאר לשבת לידה (בטח, למה לא, שושי תחנקי בכבוד - את תחנקי ואני (כלומר היא) תנשום לרווחה). מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? הייתם מפגינים שהמצב לא לרוחכם? כלומר אם אנשים לא מודעים למצבם, אז תעזרו להם להיות מודעים לו היטב? האם הייתם שותקים ונושמים "אוויר צח"? הייתם נוקטים בגישה אחרת אולי? הייתם עושים אותו דבר אולי? פה

סיקור עתונאי של תחרות טריאתלון

אתמול, בתאריך 1/5/04, התקיימה תחרות ב"טריאתלון עמק הירדן" בכנרת. השתתפו בה כ-700 מתחרים (לפי הגילאים ומקצים). מה זה טריאתלון? אילו מקצים קיימים? קיימים שלושה מקצים עיקריים בטריאתלון: מקצה ספרינט: שחיה 750 מ' + אופנים 20 ק"מ + ריצה 5 ק"מ. מקצה אולימפי: שחיה 1500 מ' + אופנים 40 ק"מ + ריצה 10 ק"מ. איש הברזל: שחיה 3700 - 4000 מ'+ 180 ק"מ אופנים+ריצה 42 ק"מ. היה גם אירוע מצער בתחרות. אדם קיבל דום לב והיו ספורטאים טריאטלתים שעזבו את מסלול התחרות ועסקו בהחייאה של האיש מאופקים - זאב קליין. (על אף המאמצים, האיש נפטר)
כל האירועים האלה לא מצאו את ביטוייָם בעתונים, לא בידיעות אחרונות, לא במעריב, ולא בהארץ. לא הסיפור על תחרות היוצאת דופן בענף ספורט יוצא דופן בה השתתפו 700 איש, ולא הסיפור האנושי על נסיון לעזור תוך כדי התחרות לאדם שקיבל דום לב. אתם יכולים לקרוא על העדר סיקור עיתונאי על התחרות בשבת כאן. איך אני יודע זאת? כי חברי פורום אשדוד השתתפו בתחרות הזאת, והגיעו להישגים מכובדים.

מאמר:ארגן את זמנך–הרגלי יעילות../images/Emo41.gif

מאמר חדש בפורום אסטרטגיות והנגשת למידה (874): ארגן את זמנך – הרגלי יעילות של סטיבן קובי למתבגרים (וגם למבוגרים) / ליסה גרוסמן, M.A., M.Ed., מאמנת אישית ופסיכולוגית חינוכית.

למעלה