מומלצים ל 18.2

ה מוזה

New member
"גם אני אוהבת אותך.. אבא.."

"..אבא אני יודעת שיש קלטת שלך, אתה מדבר , אתה זז, ואני לא יכולה לראות את זה, יש קופסא והדסקית שלך שם, ובטח גם השעון, אני עדין לא מסוגלת, לא לבד.. אני אראה את זה יום אחד אני מבטיחה לך.. אני פשוט רוצה אותך פה לידי מחבק אותי , מנגב לי את הדמעות שלא מפסיקות לרדת ונותן לי נשיקה על הלחי הרטובה , ואומר לי שאתה אוהב אותי " גם אני אוהבת אותך , .. אבא... גם אני אוהבת אותך".

wish 2 b free

New member
געגוע הוא ביטוי לאהבה

תתגעגע!! זו פקודה! אבל אי אפשר להכריח אף אחד להתגעגע אלי... המשך... פה

ה מוזה

New member
מה עושים כשצרודים..? ../images/Emo35.gif

מפורום תרופות סבתא
אני צרודה מאוד כבר כמעט שבוע ואני לא יכולה לעבוד ככה! אני ממש לא יכולה לדבר. אפילו לא לענות לטלפונים.. מה עושים? חלק ייעצו לה לשתוק חלק לשתות חלב וחלק יעצו לה לא לשתות חלב מה שיטת הסבתא שלכם להחזיר את הקול לגרון?

../images/Emo106.gifמעריצים../images/Emo106.gif

.......אני מעריצה את דמותה של אמא תרזה, כי כולה אומרת איכפתיות ויכולת נתינה עד אין סוף, גם אם בחיים לא הייתי יכולה להיות כמוה. אולי בגלל זה אני מעריצה אותה? מה בכלל גורם לנו להעריץ אנשים?..........
עולם המיסטיקה - הבית של כולנו

Hallucinate

New member
../images/Emo106.gifספיישל המורים שלי../images/Emo106.gif

טוב, יהיה אחד כזה אם תכוונו את הכותב (האממ....מי זה כבר? הוא מטורלל) לעבר המורה שיהיה ראשון על הכוונת. פה

../images/Emo105.gif פינת המדע הפופולרי-ביולוגי

פורום ביולוגיה ומדעי החיים מזמין אתכם להשקתה של הפינה החדשה -
פינת העידכון המדעי - מדע פופולרי-ביולוגי בפורום ביולוגיה ומדעי החיים
בואו לקרוא ולהנות ולהוסיף מידיעותיכם
קישור לפינה צוות הפורום

אה בנוסף יש השבוע גם תחריות

בשחייה . כולם מוזמנים להתעדכן : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1039

menl

New member
עיקור/סירוס מוזל במרפאת העמותה

שלום, על חשיבות עיקור/סירוס כלבים וחתולים (ובעיקר חתולי רחוב) בפורום 360. בברכה, מנשה

A N I g M A

New member
5 האלבומים הכי טובים

בואו לפורום מצעדים וביקורת מוזיקה, וספרו לנו מהם 5 האלבומים שאתם הכי אוהבים.

Dawn12

New member
מה מסתתר מאחורי השם?

תובנות מפתיעות וניתוחים לשוניים לתרגום העברי "צעירים חסרי מנוח" בפורום של הסדרה.

למעלה