ח - מ - י - ש - י

DevilGirl92

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo217.gif

הלכתי ב8 לבית ספר הסתובבתי בשיחים במשך שעה שיחדתי את השומר שייתן לי לצאת ב9 מהשער המורים התקשרו לאמא שלי היא דיברה עם המנהלת שמשום מה דיברה עליי טובות וזהו

How I Disappear

New member
...

1- לשון, היא נתנה לנו להתכונן למבחן בהיסטוריה .. 2- מבחן בהיסטוריה, הלך חרא .. 3-5: הצגה ברמת גן ממש ליד איפה שאחותי גרה חח 6: היסטוריה, מורה כלכך מפגר, לימד אותנו בדיוק מה שהיה צריך ללמוד למבחן ! אחד האנשים הכי סתומים שהכרתי בחיים שלי ואין לי מושג איך אני אצליח בבגרות עם מורה כזה 7: מחשבים

PerfectSP

New member
חחח איזה סטלנית המורה ללשון!! ../images/Emo190.gif

לנו היא בחיים לא תתן אנחנו בכזה פיגור. רק היום התחלנו תחבירXD תצליח בעזרת המיקודD:

hadarinke

New member
יש לי יהושפט :)

חח, איזו כותרת מפגרת. יש לי פסלון קטן וחמוד של קוסם עם כובע וגלימה כחולה וזקן אליהו ארוך כזה, וזהו שמו החדש
חוץ מזה, בשבע בבוקר כבר הייתי בבצפר, נסענו לחיפה לחיל הים, הכיתה קיבלה תעודות זהות,תאריך משמעותי בין יום השואה ליום העצמאות [בין עבר לעתיד יש הווה], כולם התלהבו כמובן, לי יש כבר כמה חודשים :) שחזרנו זללתי נודלס עם חברות בצ'יינה טאון ונכנסנו לסרט שוב בן 27, פטאתי. אני מדרגת אותו 2.5 מתוך 10. 2 על מתיו פרי[חברים זה הכי אחי] ועוד חצי על התקציב. *נוסעת עם אבא לקנות מלא מנורות חדשות לסלון ופינת אוכל 2*

hadarinke

New member
משערת שמקרמיקה :)

ויהושפטילה מוסר תודה רבה ושהוא מכשף אותך בקסם של הצלחה
[נראה לי שנהייתי חולת נפש בגלל הכדורים האלה, נשבעת
].

hadarinke

New member
חחחחחחח.

הוא קצת ילדותי ועלוב לדעתי ,אבל זה באמת שאלה של טעם, נגיד אני לא הייתי חושבת שאתה תאהב את הסרט נער קריאה [חוץ מזה שיש שם סצנת סקס עם קייט וינסלט אהבותי
]

How I Disappear

New member
למה את לא חושבת שאני אוהב את נער קריאה ?

כאילו, לפי מה את חושבת ככה ? בגלל שאני אוהב את הסרט שוב בן 17 ? באמת אני רוצה לדעת, אני לא תוקף אותך או משהו

hadarinke

New member
אני חושבת ככה..

כי אתה נשמע כמו טיפוס של קומדיות כאלה כמו הסרט הזה עם האיטלקים ושוב בן 17, שזה בערך ההפך מדרמה אפלה על התקופה שאחרי מלחמת עולם השניה

חשוב להזכיר, שאין דבר רע בקומדיות

בתור לא חובבת סרטים כ"כ, קומדיות זה הדבר היחיד שמחבר אותי למציאות הסרטים. כבד לי כל הדרמות האלו. אז יאלה, קומדיות אמריקאיות בשקל!

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

גמאני לא חובבת סרטים ואני מעדיפה קומדיות קלילות

hadarinke

New member
אני אוהבת קומדיות!

לא רק דרמות כבדות ורומנים כאלה, אבל אני אוהבת קומדיות שהן לא עם רעיון עלוב ולא מקורי [לא מזכיר לכם קצת את פתאום 30 ושישי הפוך? וגם טיפה את יש לי ביצים?] זה לדעתי סרט לילדות בנות 13 /שאוהבות היי סקול מיוזיקל ><

למעלה