וקוקי לשירותכם:

../images/Emo14.gifהאזכרה של גילי

האזכרה של גילי תערך השנה ב 28.11 בשעה 14:00 בבית העלמין בפרדס חנה. אני אשתדל לשים תיזכורות נוספות עד לתאריך הנ"ל.

סקר ליום ראשון../images/Emo39.gif

מהו האופנוע הכי מוזר שראיתם
תמונות יתקבלו בברכה
שיהיה שבוע נהדר לכולנו

Lone Rider

New member
../images/Emo124.gifמפגש פורום אופנועים, הספירה לאחור החלה

בעוד 31 ימים יתקיים המפגש השנתי של פורום אופנועים, 12.12.08 זה התאריך, תרשמו, תשריינו, תכינו את הכלים ותעדכנו את החברים...
בזמן שאתם מכינים את מיצי הקיבה ומטפחים את קיבולת הדחיסה יש לנו תעסוקה תחרותית עבורכם, אתם מוזמנים להשתתף בתחרות הלוגו והסלוגן של הפורום ואולי לזכות בפרס...

../images/Emo41.gifשירשול מכירות../images/Emo41.gif

זה המקום לכל מה שאתם רוצים למכור\לקנות\לגנוב\להשאיל\ להפיל\להחזיר
אז יאללה בלאגן

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מכורים לטלוויזיה? רוצים לנהל פורום בנושא התכנית/סדרה האהובה עליכם?
אנחנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
. דרושים/ות מנהלים/ות לפורומים בנושאים הבאים: אי אר, עשרים וארבע, העוקץ וגבעות הוליווד. אנו מחפשים מנהל/ת אשר יידעו להשקיע בפורום, לטפח אותו להיות מעודכן בו ולעדכן אותו על בסיס יומי. אז אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות ו-וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם! --------------------------
אוהבים משחקי קלפים? מומחים לפוקר? בואו להחליף חוויות בנושא בפורום פוקר ומשחקי קלפים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1677
דור ראשון, שני ושלישי ליוצאי פרס? מתעניינים ורוצים לשאול (או לספר) על המאכלים, המנהגים, האמנות והשפה? פורום תרבות פרס פותח את שעריו ומזמין אתכם להצטרף לחגיגה http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=2097

גיZמו

New member
מתפקד.

אם מישהו יוצא מכיוון המרכז ויש לו מקום נוסף אני אשמח להצטרף :)

מתגעגעים.

Words and music by brian may A hand above the water An angel reaching for the sky Is it raining in heaven - Do you want us to cry? And everywhere the broken-hearted On every lonely avenue No-one could reach them No-one but you One by one Only the good die young They're only flying too close to the sun And life goes on - Without you... Another tricky situation A get to drowin' in the blues And i find myself thinkin' Well - what would you do? Yes! - it was such an operation Forever paying every due Hell, you made a sensation You found a way through - and One by one Only the good die young They're only flyin' too close to the sun We'll remember - Forever... And now the party must be over I guess we'll never understand The sense of your leaving Was it the way it was planned? And so we grace another table And raise our glasses one more time There's a face at the window And i ain't never, never sayin' goodbye... One by one Only the good die young They're only flyin' too close to the sun Cryin' for nothing Cryin' for no-one No-one but you

יקירתי, כדאי שתדעי שאת עוברת על חוק זכויות

יוצרים ואני אמורה למחוק את הודעה הזו שלך. מותר להעלות עד 3-4 שורות מהשיר בלבד...

bulb

New member
בשביל הכללים יש את הודעת המנהל

זה כמו להגיד, אתם רואים את האיש ההוא? הוא רוצח זקנות. בכוונה לא הכנסנו אותו לכלא כדי שתראו איך רוצח זקנות נראה. אבל אני מניח שאצלך יש איפה ואיפה.

תוספת לתזכורת - האזכרה של גילי

קרן אור שלי אנא הוסיפי בתזכורת שמתכנסים אצלנו בבית לאחר ה"צרמוניה" - כמובן מי שרוצה ויכול תודה

למעלה