הודעה אני לא יודעת אם שמתם לב...אבל רשימת חברי הפורום...ירדה. וזאת ממספר סיבות....שממש לא תלויות בי.
F faith2 New member 20/12/02 #1 ../images/Emo43.gifהודעה../images/Emo43.gif אני לא יודעת אם שמתם לב...אבל רשימת חברי הפורום...ירדה. וזאת ממספר סיבות....שממש לא תלויות בי.
../images/Emo43.gifהודעה../images/Emo43.gif אני לא יודעת אם שמתם לב...אבל רשימת חברי הפורום...ירדה. וזאת ממספר סיבות....שממש לא תלויות בי.
G General Zod New member 20/12/02 #2 למה שלא תפרסמי את הפורום? את יכולה לפרסם אותו בפורומים אחרים בחדרי צ´אט, במירק וכ´ו. אני משיטוטים שלי ברשת ובעיקר המירק מכיר (בטעות) מלא אנשים מבית שמש, אז כדי לפרסם אני בטוח שאנשים יבואו. נ.ב. אם את צריכה עזרה בפרסום תצרי איתי קשר ב- ICQ.
למה שלא תפרסמי את הפורום? את יכולה לפרסם אותו בפורומים אחרים בחדרי צ´אט, במירק וכ´ו. אני משיטוטים שלי ברשת ובעיקר המירק מכיר (בטעות) מלא אנשים מבית שמש, אז כדי לפרסם אני בטוח שאנשים יבואו. נ.ב. אם את צריכה עזרה בפרסום תצרי איתי קשר ב- ICQ.
F faith2 New member 20/12/02 #3 צודק../images/Emo13.gif ואם תראה חבר´ה מבית שמש....תיידע אותם על הפורום צריך חברים חדשים....