בפעם האלף ואחת...

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo43.gif בפעם האלף ואחת...

מזכירה לכם להקפיד לשרשר הודעות
אחת לשניה ולא לפתוח הודעות חדשות שאינן רלוונטיות לנושא הפורום- ביקורת מסעדות ודברים הקשורים לאוכל ומזון- על ימין ועל שמאל. לא יכול להיות שהפורום ייראה כפי שהוא נראה עכשיו, עם כזו כמות הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ואינן משורשרות האחת לשניה, למרות שיש שרשור
מרכזי אליו כל ההודעות האלו אמורות היו להיות משורשרות. חשוב לי להבהיר שלא רויטל ולא אני נמצאות כאן כדי לשרשר את ההודעות האחת לשניה, לכן כל מי שמכניס הודעות
באחריותו לשרשר את ההודעה למקום המתאים ולא לפתוח הודעה נוספת.
, ומאוד מקווה שלא אצטרך לתזכר שוב.

Siren

New member
מנצל שירשור-התבנית של "על השולחן"

(ההודעה נכתבה במקור בשירשור הרלוונטי אך השירשור לא הוקפץ) אהרוני פירסם לפני כמה שבועות את הלינק שמופיע מטה. מדובר באתר קניות עם לינקים לחנויות כלי המטבח הגדולות בארה"ב. לצערנו, רוב החברות האמריקאיות לא שולחות מוצרים מחוץ לארה"ב ולשם כך נועד האתר, אשר מנוהל ע"י ישראלים, ומטפל במשלוח. אהרוני המליץ עליו מאוד. תהנו.

גידי42

New member
בחיי שהיתי ממלא את ההוראות

אם רק הייתי מבין מה את רוצה. וחוץ מזה מה רע באיך שהפורום נראה עכשו. אף אחד לא ציפה שביום כיפור יכתבו כאן ביקורות על מסעדות. תקנו אותי עם אני טועה

liti

New member
בוודאי שלא...

אבל לא יכול להיות שיום אחרי שאני משרשרת כמות הודעות אוף לשרשור אוף אחד חדש, ייפתחו שוב הודעות שאינן קשורות תוך התעלמות מהשרשור הקיים (שהיה ניתן להקפצה באותו היום) ומהדיונים הקודמים שהיו כאן בנושא. כפי שכבר רשמתי בפורום פעמים רבות הבעיה אינה בפרסום דברים שאינם קשורים לפורום (כידוע אין לי שום בעיה עם זה ואפילו להיפך, אני מודעת ליתרונות של הודעות ה-
ותומכת בשרשורים כאלו), אלא בכך שהודעות ה-
שאינן משורשרות דוחקות את ההודעות הרלוונטיות לפורום ובסופו של דבר הופכות את הפורום לפורום פטפטת ולא לפורום ביקורת מסעדות, ולא לשם כך אנחנו כאן.

ישRאל

New member
זקוק לניסיונכם,,ואני מבקש לא לעצבן

את,,
ליטי,,,, אני מחפש מסעדה ביתית בת"א ,,מי שיודע והתנסה במסעדה טובה אשמח לקבל המלצות,,,אוכל ביתי רצוי שיהיה לכוון המזרחי או ישראלי,, תודה,,

שח_מט

New member
היה תגובה על זה שבוע שעבר

תחפש... דיברו על אלימלך, אני העלתי את שמוליק כהן בהרצל ועוד כמה.

גידי42

New member
ראה הביקורת שלי על מונקה

וויטושה. הפ פתוחות בשבת זה בטוח. כשרות? זה ממש לא התחום שלי. יש את צימעס בהרצליה אבל אני חושב שהיא סגורה בשבת. כשר שפתוח בשבת זה קצת סתירה לא?

ישRאל

New member
מישהו שמע על "גוואטה"??

מסעדה טריפוליטאית,,אני לא זז מפה עד שלא יוצא עם מסעדה ביתית טובה,,בלי לחץ יש לי עוד זמן מדובר על ה-25/10 אני מזמין את המחותנים שלי עם המשפחה למסעדה בת"א כ-12 אנשים,,והיא חייבת להיות טובה וביתית,,

למעלה