אירוח של דפנה והעוגיות בתפוז

../images/Emo43.gifאירוח של דפנה והעוגיות בתפוז

+
טוב, אז את האמת,אף פעם עוד לא יצא לי לפתוח שירשור כזה
ולכן כוןלי נרגשת ונסערת
סתם סתם. טוב, בואו נעשה את זה קצר ומגניב: מי שבעד אירוח של דפנה והעוגיות בבלוג טיוי חי ולוהט בתפוז בזמן הקרוב שיסמן
אחד וגדול
וניראה לי שזה יספיק. אני חושבת. זאת לא אמורה להיות פרוצדורה יותר מדי ארוכה, נכון?
מקסימום נעמקה תעזור לי
. אז יאללה, למה אתם מחכים!?!?!?! תשלחו כבר
אחד גדול ומגניב ותהיו בריאים. תאכלו עוגיות!!! נועה
.

שלמונזה

New member
אף פעם לא הבנתי את הקטע../images/Emo168.gif

של בואו נעשה ככה
ואז כולם יעשו מה שאנחנו רוצים אם כולם יעשו כן יפה אז דפנה תרים טלפון לתפוז ותגיד שיארגנו אירוח?

gal1983

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך

המנהלים של הפורום פה צריכים להרים את העניין לאויר ולא לחכות לנס אם תרצו זה יכול לקרות ויפית! תעזרי להם ותסבירי אייך עושים את זה נכון יש לי כבר כמה שאלות מוכנות .

שלמונזה

New member
חחח ../images/Emo13.gif גרגורי מוזמן ../images/Emo168.gif

לפנות אלי אם הוא צריך עזרה, נשבעת שאני לא יודעת למה לא היה אירוח עדיין, היה אמור להיות ממזמן כבר! דיברתי לפני חודשיים אולי כבר עם תפוז על אירוח שוב אם רוצים את עזרתי אני יכולה לבדוק את העניין

ברור שרוצים../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

כמו שכתבתי למעלה אני לא ממש יודעת איך מנהלים את זה, ואת כל התהליך, ולמי צריך לפנות
ככה פשוט ראיתי שעושים בפורומים אחרים, אז החלטתי גם לנסות... אם לא קשה לך, את מוזמנת לעזור!!!

limors2

Well-known member
../images/Emo31.gif../images/Emo54.gif

אני לא רוצה. שתפוז לא יעזו להביא אותם!! נו מה

Stillwater

New member
../images/Emo45.gif כמובן...

אבל עם המזל שלי זה בטח יהיה כשאני אהיה בעבודה או שאני לא אתעורר בזמן...

נעמקה19

New member
מצטערת,

לא צחקתי עלייך, צחקתי על הסיטואציה. הייתי בטוחה שהיא נאמרה בצחוק.

נעמקה19

New member
../images/Emo45.gif why not!

אבל מניסיון קודם - העצומות האלה לא כלכך מזיזות לקצה של הריס של העין השלישית שלהם.

ninelives99

New member
../images/Emo45.gif

למרות שתפוז לא ראויים לכבוד באירוח של דפנה והעוגיות.

לפי מה שהבנתי

תפוז תיכננו על משהו כזה (לפחות זה מה שאמרו לי בראיון לניהול) בכל אופן אולי העניין נשכח\נפל בין הכסאות\לא עבד. אני אדבר עם הבכירים מעלי כדי לראות מה קורה עם זה. בכל אופן אני חושב שהעצומה הזאת לא תעזור, בעיקר כי ברור שמי שבפורום הזה רוצה לראות את דפנה. בכל אופן אני אדבר איתם.

למעלה