סופה10

New member
../images/Emo42.gif

בוקר טוב... באמת...איזה אויר בי-ם.... ואני יורדת לת"א היום לחפש דירות... תחזיקו לי אצבעות! שיהיה לכם אחלה יום עבודה נעימה לימודים מרתקים וחופשה מהנה. בדיחה קטנה לבוקר.... אחד בא לאשתו ואומר "מאמי היום אנחנו עושים את זה כמו דבורים" האישה שואלת בהתלהבות "מה, תמרח עליי דבש ותלקק?" עונה לה הבעל "לא. תמצצי ותעופי."

סופה10

New member
../images/Emo51.gif

דולפינה לא הלך היום. ראיתי 2 דירות והן ממש קטנות ומחיר עד השמיים לא נורא שבוע הבא ארד שוב לת"א!

סופה10

New member
../images/Emo4.gif

אז ככה הלכתי לראות דירה אחת היא הייתה קרוואן זה היה כמו להיכנס לתוך קופסת נעליים לא היה מקרר לא תנור כלום כלום ומטבח(אחת כמוני שחולה על בישולים) היה כמו שירותים בחדר הורים < > כזה קטן מה אני אמורה לעשות שם? לבשל את העכברים שיגיעו אלי...? דירה השניה החדר היה נגיד משהו כמו 20 מ"ר בקושי מקום לשים מיטה זוגית שלא לדבר שיש לי כלבה גדולה ומטבח אותו דבר והמחירים שאלוהים ישמור אלינו אמן! טוב לא נורא שבוע הבא ארד לת"א שוב תודה לכולם!

Dolphinea

New member
סופה חמודה ../images/Emo13.gif כמה טיפים...

בתור מישהי שלא מזמן עברה לדירה נוספת בת"א...
(בשעה טובה ומוצלחת) אחרי חיפושים רבים (נכנסתי לדירה בערך לפני 3 שבועות...) כמה עצות: קודם כל תקחי בחשבון שלמצוא דירה באמת טובה ומתאימה לוקח הרבה זמן והרבה חיפושים ... לא מנסה לייאש אותך רק כדאי שתהיי מוכנה מראש ולא תתבאסי...
יש הרבה דירות ג'יפה אבל גם הרבה דירות סבבה צריך פשוט להתמיד ולחפש... גם בנושא של המחירים של הדירות להשכרה שוב לחפש (מילת המפתח פה היא: "לחפש") ואת צריכה הרבה הרבה סבלנות וגם להיות עם היד על ההדק במקרה הזה עם היד על הטלפון
פשוט לפני שאת יורדת לת"א לקבוע עם כמה שיותר בעלי דירות וללכת לראות כמה שיותר דירות... והכי הכי חשוב (אחרון חביב) תשמרי על האופטימיות כי זה יכול מאוד לייאש (כותבת כאן מנסיוני האישי והטרי
) אז לסיכום
את צריכה הרבה סבלנות, התמדה, לא להתייאש ותני לרגליים ללכת במקומך
בהצלחה מתוקה

למעלה