מרים וכולם , בוקר טוב, ../images/Emo140.gif

עדיין בוקר , נכון? אמנם לפי שעת ההשכמה שלך מרים, אולי עכשיו כבר צהרים, אבל זה עדיין בוקר, גם אני קמתי מוקדם, לא כמוך אמנם, אבל כבר הספקתי לצעוד, לחזור לארגן קצת את הבית אחרי היעדרות של ימי תחילת השבוע, בקיצור, לא חסר מה לעשות. ולשאלתך - כמה צריכים בגילנו לישון, לדעתי אין דבר כזה, כמה צריך. כל אחד והצרכים שלו. יש כאלה שמסתפקים ב-4 שעות שינה בלבד, ויש כאלה שגם 7-8 שעות אינן מספיקות להן. מה שחשוב הוא, אם במשך היום את מרגישה עייפה, רדומה, או עירנית וחיונית. לדעתי זה המדד לצורך האישי של כל אחד. והעיקר - שכולנו נהיה בריאים , המשך יום נעים לכולם.

שי ,רק עכשיו שמתי לב למצגת המזמרת

שהבאת לפורום אתמול בלילה בשעה 21.52 היא פשוט מקסימה. נהדר. תודה

yaely2

New member
מנהל
העצות ששלחת לנו בהודעה מצויינות

מספיק שאדם ימלא אפילו חלק מהם וחייו ישתפרו. הבעיה שאנו יודעים שאנו הולכים בדרך רעה ולא עוצרים לשנות כוון. אף אחד לא רוצה להראות רכרוכי, אפילו שזה קשור בילדים שלנו, חבל.

יעלי, אני רואה שאנחנו בראש אחד,

אלו היו בדיוק המילים שעלו בראשי כשקראתי את העצות במסמך שבת אל הביאה, אילו היינו אנחנו , או כל אחד אחר ממלאים ולו חלק קטן מהעצות האלה, כמה טוב היה לנו בעולם, אולם, מאחר ואת כבר כתבת אותן,אומר משהו קצת אחר, , מי שממלא חלק נכבד מעצות אלה ש י ק ו ם

../images/Emo23.gif|כלנ../images/Emo82.gif../images/Emo151.gifיום סטלבט../images/Emo24.gif

צהרים טובים לכל חברי וחברותי בפורום. היום החלטתי להיות בטלנית ובטוח שזה מגיע לי. הרשיתי לעצמי להיות במיטה עד שעה 11:00. הסתכלתי החוצה וראיתי שהיום גם כן זורחת השמש, אכלתי בנחת את ארוחת הבוקר שלי הטעימה, אפיתי עוגה לבעלי בטוסטר אובן,עכשיו אני קצת משחקת במחשב, עוד חצי שעה אני אוכל את ארוחת הצהרים הטעימה שלי והופה שוב למטה. שיתפוצצו הקנאים חיבוקים ונשיקות ציפי

אדזה

New member
היי לכולם

כף להיכנס היום לפורום,דברים מקסימים הביאו החברים,מעניין ונעים,ואני קיבלתי באימייל את הקטע הבא,לא ידעתי אם לצחוק או לבכות,מכל מקום זה מבדר. זקנה נכנסת לבית מרקחת ושואלת את הרוקח: סליחה יש לכם כדורים נגד עצירות? בוודאי גברתי ! הזקנה: יש לכם כדורי שינה ? בודאי גברתי ! הזקנה:יש לכם חיתולים למבוגרים ? בודאי גברתי ! הזקנה: יש לכם מקל סבא ? בודאי גברתי ! הזקנה: יש לכם מים לחיטוי תותבות ? בודאי גברתי ? הזקנה: יש לכם סיר לילה ? בודאי גברתי ! הזקנה: יש לכם מכשיר למדידת לחץ דם? בודאי גברתי ! הזקנה: יש לכם... רגע...רגע...גברת...למה את שואלת כל כך הרבה שאלות ? כי ארתור החבר שלי, בן 85, ואני מתחתנים בעוד שבועיים. ורצינו לדעת אם אפשר להשאיר אצלכם רשימת מתנות לחתונה

י מ י ת 2

New member
אופטימיות

הפורום שלנו שופע היום אופטימיות הקטע של אדזה, תודה לך והפמפלט שבת- אל הביאה לנו. ללמוד היטב. דע איך להתנהג ויהיו לך חיים ארוכים וטובים.. . סיפרתי לכם שבלילה שמעתי את התכנית של יובב כץ ובכן נכנס לשידור ערבי ישראלי. בן אדם משכיל מנהל בית ספר אשתו מורה כל ילדיו לומדים ומשכילים, מדבר עברית נהדרת והנה הוא מספר כי בנו הבכור נסע ללמוד רפואה בפולין ואחרי כמה חדשים בהיותו בן עשרים מת מדום לב. מאז, זה קרה לפני חמש שנים, חיי המשפחה אינם חיים. הם כאילו גזרו על עצמם שתיקה. אינם מסוגלים לשוחח על המקרה לא הוא עם אשתו כי בכל פעם שמזכירים את הבן היא בוכה. ולא עם הילדים. הוא מרגיש שהילדים לא זוכים לחיי ילדות כמו שהיו רגילים לפני המקרה לא יוצאים לטיולים ובכלל הם עושים עוול לעצמם ולילדים. בסופו של דבר המנחים הגיעו למסקנה שהם צריכים לפנות לייעוץ פסיכולוגי. ואני חשבתי הנה אנשים משכילים אינטיליגנטים נקלעים למצוקה כל כך נוראית, מודעים למצוקה שלהם ולא מוצאים בעצמם את הכוחות לעזור לעצמם ופונים לרדיו. אילו היו קוראים את עשרים הנקודות שבת אל שלחה לנו, אולי היו יודעים איך לנהוג...שיהיה לנו יום טוב ונעים.

yaely2

New member
מנהל
אדזה, איזה בדיחה מוצלחת ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

yaely2

New member
מנהל
ציפי חמודה, כל הכבוד. ../images/Emo23.gif

יש מה ללמוד ממך

ציפי,איזה כיף לך,אכן זו הדרך ליהנות

מהחיים, בכל רגע נתון, לעשות רק מה שעושה לך טוב. ובאמת - שיתפוצצו הקנאים, תמיד הם יכולים לעשות אותו דבר.
ו-
גם לך.

שי1951

Member
לרוקסן, מרים,ולאלו שלא ציינתי../images/Emo51.gif

מצורפת מצגת פלאש נוספת
שיהיה לכולנו ערב נעים ונחמד

שי,לפני פרישה לשינה,הספקתי עוד

לצפות במצגת ולהקשיב לנעימה השקטה והמרגיעה, ממש מתאימה לקראת השינה. תודה, עכשיו ארדם בלי בעיות. לילה טוב.

למעלה