מרים50

New member
../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם. התעוררתי ולא הצלחתי להרדם שוב. לכן אני כאן כל כך מוקדם. זאת גם הזדמנות להתקשר לבן שלי שנמצא בסן-פרנסיסקו. האם מישהו יודע לכמה שעות שינה זקוקות נשים בנות 64? שיהיה יום טוב ונעים לכולם.

בוקר נפלא למרים,ולאלה שיכנסו ל../images/Emo82.gif

את רואה מרים יש לך סיבה טובה לקום ולהתקשר,,ד"ש לבן
וכמה זמן צריך לישון בגילנו? לדעתי מה שפחות, כי חב"לז שלנו, רק אנו יכולים לגרום לעצמנו חיים טובים,(אני משתדלת)ביחוד איך שהיום מתחיל,

בת אל 7

New member
בקר אור ../images/Emo142.gifלכולם היום קמתי

מוקדם...אולי כי נתמלאו מכסות השינה שלי. יום פורח, וזורח לכולם.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב להיום, לאתמול ולמחר../images/Emo3.gif

בוקר טוב לכולם
מאחלת לנו יום בריאות ושלווה, שנוכל להוציא לפועל את כל תוכניותינו. שנספיק כל מה שתכננו וישאר לנו עודף כך נוכל סתם להתבטל או מעט לטייל. לגבי האתמול, רוצה להגיב על בואה של אנפה ולאחל לה שטיפולי השיניים יהיו קצרים, ללא כאבים וזולים (יחסית). לשי שוב תודה על החומר המנגן והתמונות הנלוות, הבוקר חגגתי עם זה. רוקסן, אנחנו נקים "אגודת הלא עושות" יחד עם זה כבר כתבתי שאני ממש נהנית לקרוא מתכונים. לבת אל, חביב מה שבתבת. אצלי בעלי נפטר..ממני
לאדזה שחסרתי לה לאחר 6 שעות, אכן נכנסתי למיטה בסביבות 8 בערב. אתמול לקחני מלאך השינה אליו, אספני בכנפיו, אל ארץ קסומה ונרגשת, ואני שם כל הזמן בשקט עיניי פקוחות לראות המראות וליבי נרגש לקראת הבאות האש אותי אינה שורפת, איני משמינה גם כשאני טורפת, ורק כשעזבני המלאך ואני התעוררתי כאב לי הלב ואני התעצבנתי למה בחלום איני חשה מאום? למה בחיים לא נשאר מזה כלום? למה??? יעלי ולגבי מחר? מחר יהיה הכי טוב מהיום שֶעָבַרו

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב למרים ושושי ולמצטרפים

כל הכבוד לחרוצות. מרים זה לא נורא אם לילה אחד מקצרים את הקצוות. שמחה שבחרת להיכנס לפורום ולהעשיר אותנו בכתיבתך.
שוש
על הדף המזמר של הבוקר טוב. יום נעים

sitvaniyot

New member
יום נעים../images/Emo187.gifהידעתם ש..

היום מלאו 100 שנים לעלית בן גוריון ארצה? אז מדינה הקמנו, וראו מה יצא, מבין הארצות המערביות אצלינו הכי הרבה עוני, הפער הלימודי בין ילדי המרכז וילדי הפריפריה יחד עם האוכלוסיה הערבית והחרדית ז.א. ילדים ממשפחות מבוססות לעומת משפחות לא מבוססות הוא ג"כ הגדול ביותר במערב, בשנת 2020 המדינה תתחלק שווה בשווה בין יהודים חילוניים המשרתים ומשלמים מיסים ז.א. יצרניים ובין האוכלוסיות שאינן נושאות בנטל. ומה אנחנו עושים בקשר לנתונים מדאיגים אלו? מבזבזים כסף על בחירות כל שנתיים-שלוש ומצקצקים בלשון. איך קרה שמחברה אידיאליסטית ובונה הפכנו לחברה חומרנית, מושחתת, אגאוסטית עם עתיד לגמרי לא ברור? ובזמן כל כך קצר? ושלא תטעו, אני לא בפירוש לא שמאלנית גם לא ימנית, ואפילו לא חברת מפלגה, אני מה שנקרא קול "צף"- אזרחית מודאגת מהירושה שאני ודורי משאירים לילדינו. שי המשך עם המתכונים, אני אוהבת להעשיר את ספר הבישול שלי, רק התנאי שלי הוא מתכוני צ'יק-צ'אק. מינימום עבודה, מקסימום תוצאה. ולאנשי גלגול הנשמות - חברה, הצחקתם אותי, לפני 120 שנה כבר שם לב יהודי חכם ל- תת-הכרה. היא מלאה בידע, תת ההכרה הזו, ולא רק בתסביכים. לא יאומן למה שאנשים במאה ה 21 מאמינים, אפשר לחשוב שחזרנו לתקופת לפני הספירה. אז שיהיה יום נחמד לכולכם.

י מ י ת 2

New member
בקר טוב לכלם, הים שקט והקורמורנים

חוגגים. מענין מה הם אוכלים, אולי הם מצליחים לדוג דגים בים. זו כנראה עונת הנדידה שלהם והם עוברים פה מעלי בהמוניהם. מקסים. בת אל וכל החברים אם תנדוד שנתכם ולא תדעו מה לעשות עם עצמכם, תתקשרו לרדיו. אי אפשר לתאר מה אנשים מדברים ומספרים על עצמם בשעות הלילה. הלילה גם שנתי נדדה פתחתי על יובב כץ . שנינו ביחד וכל אחד לחוד.אשה אחת ספרה שהיא בת 48 חיפשה עבודה מתאימה לגילה ולהשכלתה. קראה במקומון שאיש זקן בן 80 מחפש בת לויה ונהגת ושתקריא לו ספרים. היא באה. מסתבר שהאיש בן 89 ותיכף ומיד התחיל להתעסק אתה. כשהיא נהגה הוא הכניס יד לבין הירכיים. ציצים לא ענינו אותו, היא אמרה. מה לעשות היא לא יודעת. מצד אחדהנ עבודה טובה הכנסה נאה האיש מליונר, עדיין עובד בעסק שלו עם ילדיו. ילדיו מודעים לחולשתו... עכשיו היא נזכרה לפנות לועד נגד פגיעה מינית נו, מה אתם אומרים? ואיש אחד הזדהה בשמו ובשם אשתו המנוחה ובכתובתו ופרש מסכת של יחסים עכורים עם ילדיו והכל בשביל... לא מסמר קטן, כנראה ירושה גדולה! אז חבר'ה, קומו עורו והאזינו ללילה. ושרק יהיה לנו יום טוב ונעים.

tamarb1

New member
בועז

ליעלי שלום, שמתי לב שבועז נעדר לאחרונה מן הפורום. מייל ששלחתי לו חזר. אם ידוע לך מדוע הוא נעדר מן הפורום, אודה לך מאד אם תיידעי אותי. בתודה תמר.

תמר,, בדיוק לפני שבוע שאלתי על בועז

ובאותו יום ענו לי שהוא יצא לחופשה בת שבועיים,, זה יפה כשמתעניינים בחבר(ה).

tamarb1

New member
התענינות בחבר

אומנם אינני חברה פעילה בפורום אך אני משוטטת בו מדי פעם להנאתי. שמתי לב שהשם בועז נעדר ומצאתי לנכון לברר לסיבת הדבר. אנימו השיבה לי ועל כך אני אסירת תודה. בברכה, תמר

אדזה

New member
תמר

היי תמר,ידוע לי שבועז מאושפז בבית חולים מאיר לצורך טיפול מונע,שלמו טוב ויש להניח שיחזור הביתה בשבוע הבא.ואת מוזמנת לבקר תמיד באותה הזדמנות אני רוצה להעיר שחבל שאריקה גם כן ממעיטה לבקר בפורום ולהשמיע קול,אריקה אנחנו מחכים לך פה!!!!!

אדזה, כמה את צודקת, חסרונה של אריקה

מורגש בהחלט, אריקה, השמיעי קול, מקווה שהכל בסדר. ומאחר ואריקה לא נמצאת להביא לנו חומרים נחמדים, אנסה להעביר משהו נחמד שקיבלתי באי-מייל. זוג זקנים מחליט לחגוג את חמישים שנות נישואיהם בביקור במקום בו הכירו לראשונה הם הולכים לבית הספר בו למדו, נכנסים לכתה, יושבים ליד השולחן בו חרות "אני אוהב אותך" ולאחר סיור נוסטלגי בחצר הולכים הביתה. בדרכם עוברת מכונית וממנה נופלת שקית גדולה עם שטרות כסף. האישה מרימה ובאים הביתה. בבית מתברר שיש בשקית חמש מאות אלף ש"ח. האישה מחביאה את השקית למרות מחאות בעלה. למחרת מתדפקים על דלתם שני שוטרים שעברו מבית לבית לחפש את הכסף. > > שואלים את הזקנה אם ראו שקית עם כסף והיא עונה בשלילה. > > הזקן מתפרץ - היא החביאה את הכסף !! > > הזקנה אומרת לשוטרים :- אל תאמינו לדבריו הוא סנילי. > > השוטרים מבקשים מהזקן לתאר איך מצאו את הכסף. > > והזקן מספר : כשחזרנו אתמול מבית הספר..... השוטר מפסיק את הזקן ואומר > לחברו, בוא נלך........ אז מה אתם אומרים? יש יתרונות לגיל שלנו? לא לוקחים אותנו ברצינות? תלוי בנקודת המבט של כל אחד. אבל זה היה רק בשביל הומור כמובן.

עמליה3

New member
לרוקסן ולפורום=הגיל והתרגיל

הגיל נותן לנו יתרונות גדולים. כבוד זכויות .הנחות.אנחנו "זקני הדור".,חוכמה. מדוע נחשבים אנו לקשישים או זקנים? אני אזרח ותיק ,מבוגר ,או פנסיונרית. אבל הנה בסיפורך הזיקנה שיחקה להם. לילה טוב.

יעלי, איזה יופי את כותבת, נו טוב,

זה כבר לא חדש, זו מתנה מבורכת. באשר למתכונים. גם אני מרוב שאני אוהבת לקרוא מתכונים,יותר נכון אהבתי מאד בעבר, וגם פעלתי לפיהם, אז מרוב שאני אוהבת מתכונים, יש לי מדף שלם של ספרי בישול ומתכונים, עד לא מזמן השתעשעתי ברעיון שאם אקנה ספר עם צילומים ססגוניים של המתכונים , זה ידרבן אותי להפשיל שרוולים ולעשות. אבל מהר מאד הרעיון הזה נמוג ובאו השיקולים, בשביל מי ? בשביל מה ? נו...שויין....אני את שלי בבישולים ואפיה כבר הוכחתי. עכשיו שיוכיחו האחרים. אבל ליתר בטחון שמרתי לי את זה במועדפים, מי יודע,? אולי פעם אשתעמם, ולא יהיה לי משהו חשוב מעניין יותר לעשות, ואז אשתמש בזה. שי, יעלי ואני לא צריכות לרפות את ידיך, המשך והבא לנו מתכונים ושירים וכל מה שתעלה על דעתך.

שוש,איך שכחתי אותך? ההודעה שלך

היתה הראשונה שפתחתי הבוקר, וקראתי את שאר ההודעות כאשר ברקע מתנגן לו שיר הבוקר שהבאת לנו. אז תודה. איך אומרים - מוטב מאוחר מאשר בכלל לא.

../images/Emo51.gifרוקסן חביבה,, ואם שכחתני,,,

מילא,,אני לא ירושליים
השם יעזור ליייייי כמה אני שוכחת,,,,אבל את חבריי וחברותי פה אני לא שוכחת,

למעלה