ציקו2003

New member
זונה

יש איזה אחת קוראים לה יובל גוטסמן והיא מזדיינת בשביל לרכב שרמוטה היא רוכבת בכפר אביב וכל כפר אביב רוכב עליה

dearanita

New member
הנה עוד הוכחה לילדים חסרי כבוד

עצמי שמרשים לעצמם לנבל את הפה.... כמו שכבר אמרו לכם תשטפו היטב את הפה במים בסבון (ותשתדלו להיחנק בדרך)

ציקו2003.....

מה עובר עליך?? ממתי נועם שמן??? וממתי יובל שרמוטה?? יובל היא חמודה! יש אנשים בפורום שגרים בסביבה שלכם והם רצו לבוא לראות את החווה( הם סיפרו לי באיי סי קיו..) אבל מתי שהם ראו את ההודעות שלך אז הם סיפרו לי באיי סי קיו שהם לא מוכנים לבוא לחווה שהילדים שם כל כך אגרסבים ומנבלים את הפה שלהם כל היום..!!!

Just A Firefly

New member
../images/Emo12.gif הא לי..?

אתה לא יכול להאשים את הטמפרמנט הישראלי בהתנהגות שכזאת כלפי הסוסים.. יש מספיק אנשים באירופה ובארצות הברית שמתנהגים באותה הצורה ויותר גרועה לפעמים..
אמנם לא הייתי בחוות רועי לשם (למזלי כפי שהבנתי..
), אבל כן הייתי כמעט בכל החוות בארץ, ולא ראיתי שום התנהגות שדומה למה שאמרת ובמיוחד שלא מוסברת על ידי "טמפרמנט ישראלי" שכזה. כמו כן, בארץ הקטנה שלנו יש לא מעט סעיפים של ההתאחדות (שכמובן הם חוקים בין ליאומיים שהתקבלו על ידי ההתאחדות הישראלית..) שאוסרים ושדי מונעים התעללויות שכאלו.. אני לא יודעת אם שמת לב למשל, אבל אם בתחרויות מישהו מכה את הסוס שלו בצורה מוגזמת - השופטים מיד יכולים לפסול אותו. או אם למשל במגרש החימום קופצים אוקסר רחב מדי, כדי שהסוס לא יחשב נכון את הקפיצה, יתקע במכשול ויפחד להבא מהמכשולים - השופטים פוסלים גם מידית. ברור לי שבכל מקום יהיו כאלו שלא רוכבים נכון, או שלא מתייחסים נכון, לא מעריכים נכון, או שלא מבקשים נכון, או שבטוחים שהם רוכבים על מכונות - אבל זה לא קורה רק בארץ! ובמיוחד לא מפני ה"טמפרמנט" הזה... זה קורה בכל מקום, בכל מדינה ובכל איזור - לא מפני כי האנשים באותו מקום הם אנשים חמים. אדם הוא אדם באשר הוא והוא קובע לעצמו את התנהגותו והתייחסתו לסוסים ולספורט בפרט.. בנוסף לכך, אם כפי שאתה טוען, רוב הישראלים "חמי הדעת" האלו מתעללים בסוסיהם ולא בדיוק יודעים לרכב בצורה נכונה (בכל מקום יש כאלה, אגב.. אין מה לעשות נגד התופעה..), איך אתה מסביר את זה שיש ישראלים רבים פרושים על גבי כל העולם שמצטיינים בספורט הזה ובכל הקשור אליו?! קח לדוגמא את אלעד יניב. המתחרה ברמה בינלאומית באירופה (בקפיצות). או למשל עודד שמעוני (בדראסז'). אני מסוגלת לתת לך רשימה מלאה של אנשים שאפילו עם ה- so called, טמפרמנט הזה הצליחו לא פחות יפה מאנשים אחרים מארצות אחרות (ואפילו יותר..) וללא שום התעללות והתאכזרות אל סוסים... אמממממ.... הא לך בחזרה...

dearanita

New member
בואו נסכם את זה ככה....

לישראלי הממוצע (לא שכולנו כאלה) יש פחות סבלנות מלאירופאים

טוי בוי

New member
לדעתי אתה

צודק בחלק מהדברים אבל רוב הרוכבים לע עושים כאלו דברים ברכיבה לסוס!!!! בכלל לא!!! והרסן לא כזה מציק להם איפו שהמתג נמצא אין שיניים.

dont worry

New member
../images/Emo42.gif

בכך שאתם רוכבים על סוסים אתם מעודדים לכידת סוסים פראיים... יש לי שאלה, טרוט זו הליכה טבעית של הסוס?

shaililo

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

ברור שאת לא מבינה על מה את מדברת...

טרוט זה מקצב שהסוס עושה בטבע...

אך זה לא הליכה כפי שאת קוראת לזה... טרוט זו ריצה קלה והסוס מבצע את הריצה הזאת גם בטבע...

ממש לא!

יש יותר מדי סוסים פראיים וכל עוד הם שמה מה הבעיה אבל רק שתדע שסוס שמה עולה איזה 10 שקל ואם לא קונים אותו הוא הולך לתעשיית הבשר מה עדיף?? בעקרון בטבע הסוס נמצע בעיקר בהליכה וקנטר, טרוט הוא מקצב מעבר, הוא קיים ותוכל לראותו אבל לא הרבה בעדרים..

אני ראיתי כל מיני סרטים על סוסים...

בטבע והסוסים שם עשו טרוט מבחירתם... אז אני לא יודעת כי אף אחד לא אמר להם לעבור לטרוט והם עשו את זה מעצמם...

dearanita

New member
סוסים עושים טרוט בטבע אבל...

לא הרבה. בעת רעייה הם הולכים ובעת מנוסה מטורף הם בקנרט או גלופ

dearanita

New member
סוסים עושים טרוט בטבע אבל...

לא הרבה. בעת רעייה הם הולכים ובעת מנוסה מטורף הם בקנרט או גלופ

למעלה