danaa12

New member
../images/Emo42.gifחג שמח

בוקר טוב, ביקרתי מספר פעמים בפורום, אני נמצאת בהליכי גירושים מזה כ-5 שנים אין לי מושג מדוע אני לא מתגרשת! נשמא תמהוני משהו אך בימים אלו אני מובטלת צומצמתי כנראה כמו הרבה מאד אחרים וחלק ממזונות שאותם אני מקבלת מורכב ממזונות אישה (חלק לא מבוטל) לאחרונה הכרתי בחור מקסים (עד כה) ואיפה שהוא אני מרגישה מעין פחד להמשיך את הקשר יש לציין שהוא מתיחס ברצינות רבה מאד למערכת הזוגיות שבין שנינו וכן הוא יודע שאני לא פנויה ע"פ דין -הוא מצידו מאד מעוניין בגירושי ואני אולי מחכה לאחד שאיתו אנשא בכדי להתגרש אני פשוט מאד מבולבלת אשמח אם אוכל לקבל עצה מכם תודה, דנה

danaa12

New member
../images/Emo42.gif

ערב טוב לכולכם שוב מנסה הבין איך מתנהל הפורום אך לא מצליחה אשמח לעזרה דנה

danaa12

New member
../images/Emo140.gif

המון תודה על הרצון לעזור ממש מרגש לראות כמה אתם בפורום מגובשים כקבוצה המשך יום נפלא ,

Lonely In Blue

New member
ברוכה הבאה

נראה שאינך מעונינת לוותר על אותו חלק של המזונות שהוא מזונות אשה. להגיד בתור גבר שזה מוצא חן בעיני לא הייתי אומר, אבל מי אני שאשפוט ? את מובטלת... השאלה אם את מנסה לשנות את זה... אני משער שבעלך רוצה להתגרש ואת זו שמעכבת. הרבה עצה לא אוכל לתת לך. פתחת הודעה אחרת ובה שאלת איך הפורום מתנהל. ובכן, כל מי שרוצה כותב הודעה. במידה ומישהו רוצה להגיב להודעה קיימת, הוא נכנס אליה ולוחץ על "תגובה" וכותב את הודעתו. רצף של הודעה ראשית ותגובות עליה נקרא שירשור. כל הודעה ( שמכילה תוכן מעל לכמות תוים מסוימת ) שנוספת לשירשור במהלך ה -72 שעות החולפות מאז תאריך ההודעה הראשית שלו, "מקפיץ" את השירשור לראש הדף. ושוב, ברוכה הבאה

danaa12

New member
../images/Emo140.gif

המון תודה, על העצה והעזרה בהתנהלות הפורום נכון שאני כרגע תלוייה במזונות אך אני עושה הכל למציאת עבודה ובהקדם שיהיה המשך יום נפלא ,ושבת שלום

אנטרופ

New member
לא נשמע בריא,,,,

החבלים הללו שקושרים,בין שמחה לשמחה,או לחילופין,גרושין וחתונה.לא בריא בשבילך,התלות,ותוצאותיה.כך לפחות זה מרגיש אצלי,,,אבל כמו לונלי, לא ממהר לשפוט. מה שלא מכיר,ובעצם,לא ממהר לשפוט, נקודה...וללונלי,הבא לציון גואל? ללא טיפה של סרקזם,מורה נבוכים הולם אותך.

../images/Emo12.gif

5 שנים הליכי גרושין? את רצינית???? תחליטי מה את רוצה , הליכים שכאלו מעוררים בי אנטיגוניזם וסליחה מראש... רוצה בנשואים הללו? חיי את חיי הנשואים כמו שצריך לא רוצה תחתכי אבל להיות בתהליך כזה מתיש כל כך הרבה שנים? למה? לא חבל על החיים שחולפים לך מול העיניים? מצד אחד את מקבלת מזונות מבעלך ומצד שני מנהלת לך רומן זה חוסר הגינות לטעמי זה רצון לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... אצלי זה לא מעורר אהדה יתרה יותר מזה אם בעלך יגלה את הרומן הזה אז גם הפסדת את מזונותייך וגם לפחות מבחינת ההלכה את אסורה על הבחור המקסים שהכרת... אז אולי תחליטי כבר מה את רוצה???

*יערית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

איזה עיצה את בדיוק מצפה לשמוע מאיתנו? הרי אני לא יכולה לתת לך עיצה שדומה לקו המחשבה שלך, נשמע לי מאוד מעוות לחכות למישהו אחר בכדי להתגרש ומיד להתחתן...נשמע לי תלותי..נשמע לי כי את מחפשת רווחה כלכלית נטו! נשמע לי שאין בך רגישות כלפי אף אחד שסובב אותך... אה ועוד משהו...צר לי שאני נשמעת נוקשה......ולא נעימה... אך זה יצא לי כתוצאה מקריאת ההודעה שלך. שיהייה לך אחלה חיים..כולנו בסופו של דבר אוכלים מה שמבשלים.

למעלה